Ah bi de o hikayeler yok mu, o mucizeler bizi de bulsaa

Evet ileri hareket düşük, bi de ne yazık ki benim yumurta rezervim düşük, e bi de yaş olunca biz doğal yoldan 7-8 ay denemişizdir heralde. Başladı tüp bebek macerası
Çakşır suyunu önerıylar ilerı hızda yumurta tembelliği içünde soğan kürü ama tüp bebege basladıysanız soğan kürü rahımı incelttenılıyormuş

Allah razı olsun canım:)İnşaAllah en kısa zamanda sana da nasip olur.Evet ilk denememde çok şükür Allahım nasip etti.Rahim dinlendirme yapılmadı.Benim normal yollardan olan 10 yaşında bir kızım var.

Ben bugün 5. İğnemi oldum gonal f ve merional ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum acaba yumurta oluşuyor mudur? Sizlerde bir belirti oldu mu?

Ben bugün 5. İğnemi oldum gonal f ve merional ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum acaba yumurta oluşuyor mudur? Sizlerde bir belirti oldu mu?

Canım benimde hiç bir belirtim yoktu. Sol tarafımda ince belli belirsiz bir sıkışıklık hissediyordum solda yumurta gelişmiş. Ben aradım dinledim kendimi sanırım

Canım benimde hiç bir belirtim yoktu. Sol tarafımda ince belli belirsiz bir sıkışıklık hissediyordum solda yumurta gelişmiş. Ben aradım dinledim kendimi sanırım
Teşekkürler merak ettim bende zaten yüksek doz başladık salı kontrole gideceğim ‍Seninde yarın opu varmış,bahçeci genelde taze transfer yapmıyormuş zaten,beklemek zor ama napalım mecbur
,

Erkek infertilitesinde bahçeci iyidir canım yeni doktorları baya ünlü bir doktor çünkü

Kızlar bahcecide yeni tedaviye başlayacağım. Umut mu Fulya mi? Birde taze transfer mi olacak yoksa rahim dinlendirme mi olur ? Sorun esimde birde yeni tedavi olanlar kaç lira tutuyor?

Kızlar bahcecide yeni tedaviye başlayacağım. Umut mu Fulya mi? Birde taze transfer mi olacak yoksa rahim dinlendirme mi olur ? Sorun esimde birde yeni tedavi olanlar kaç lira tutuyor?
Merhaba bende fulyada tedaviye başladım.bahçeci genelde rahim dinlendirme yapıyor.9000+muayene(500-700)+ilaçlar ben ilaçlara 3000 ödedim biraz daha ilaç alacağım

Canım yeni opu oldun ya transfer ne zaman olacak,reglden kaç gün sonra yani

Benim rahim dinlendirme var ama daha ilk günden sadece 3 tane embriyo gelişim göstermiş. Moralim bozuldu umutsuzluğa kapılıyorum çok
Pozitif düşün sonuçta seni mutlu etmek için tek bir embriyo yeterli bahçeci herkese rahim dinlendirme yapıyor zaten o süreç kaç gün onu merak ediyorum yaklaşık 1.5 ay filan mı

Canım ben umutta tedavi oldum ama iki merkezde aynıymış hem evime yakın hemde sgk raporu geçiyor diye ben umutu tercih ettim rahim dinlendirme kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum canım ona doktorun karar verir ben gecen yıl tedavi oldum fiyatlar değişmiştir şimdi eger alabiliyosan rapor al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…