Benim bugün ı. Günüm iğnelerde kasıklarda biraz şişkinlik ağrı olmaya başladı. Opu çarşamba ya da perşembe olacak sanırım nasıl dayanıcam daha 6 gün var

Kizlar napiyorsunuz bugun kalp atışlarını duydum cok sukur biraz yavasmis ama kucuk oldugundan yavasmis sanirim daha yeni basliyor büyümeye sizler neler yaptiniz

Benim bugün ı. Günüm iğnelerde kasıklarda biraz şişkinlik ağrı olmaya başladı. Opu çarşamba ya da perşembe olacak sanırım nasıl dayanıcam daha 6 gün var
Gecer zaman canim su dunyada en kolau gecen sey zaman oyala kendini orgu falan or ben örmeyide bilmiyrum oyle iple sisle dumduz bisiler yaparak kendimi oyaliyorum

Gecer zaman canim su dunyada en kolau gecen sey zaman oyala kendini orgu falan or ben örmeyide bilmiyrum oyle iple sisle dumduz bisiler yaparak kendimi oyaliyorum
1.gün değil yanlış yazmışım bugün 10.gün iğnelerde.Biraz canım yandıkça huysuzlanıyorum galiba

1.gün değil yanlış yazmışım bugün 10.gün iğnelerde.Biraz canım yandıkça huysuzlanıyorum galiba
Sorma ya progestan igne vurunuyorum bende apse yapti ilaca gectim ama bebek biraz geriden geliyor haftasina gore o yuzden tekrar igneye gectim napcaz idare edecez emeklerimizin karsiligini aliriz umarim

Arkadaşlar merhaba Cem beyi ben de düşünüyorum ama bu rahim dinledirme işini çok anlamadım taze transfer pek yapmıyor diyorlar ama benim ilk denemem olacak ve sebepsiz infertilite hiç gebe kalamadım rahşm dinledirme işi nasıl oluyor herkese mi uygulanıyor acil cevap verebilir mi deneyimli arkadaşlar

Benmde sebepsiz infertilite.herkese uygulanmıyor aslında şöyle ki yumurta toplama işleminden sonra bazı değerlere bakılıyor uygunsa taze transfer yapılıyor.Bahçeci rahim dinlendirmeyi tercih ediyor genelde

Benmde sebepsiz infertilite.herkese uygulanmıyor aslında şöyle ki yumurta toplama işleminden sonra bazı değerlere bakılıyor uygunsa taze transfer yapılıyor.Bahçeci rahim dinlendirmeyi tercih ediyor genelde
Anladım HAyırlısı olsun bakalım yarın gidip bir fiyat işlerini konuşacağız Sizin tedaviniz ne aşamada peki rahim dinlendirmede ne yapılıyor onu merak ettim

Sorma ya progestan igne vurunuyorum bende apse yapti ilaca gectim ama bebek biraz geriden geliyor haftasina gore o yuzden tekrar igneye gectim napcaz idare edecez emeklerimizin karsiligini aliriz umarim
Sabret inşallah bizlerde olumlu
Anladım HAyırlısı olsun bakalım yarın gidip bir fiyat işlerini konuşacağız Sizin tedaviniz ne aşamada peki rahim dinlendirmede ne yapılıyor onu merak ettim
13 şubatta başladım iğnelere yumurta büyütme aşamasındayım,salı günü yumurta toplanacak.rahim dondurma şöyle Oluşan embriyolar donduruluyor ve reglye göre bir tarih belirlenip transfer ediliyor sana.Emin değilim ama 1- 2 ay gibi bir zaman geçiyor

Vücuda çok fazla hormon yüklendiği için vücudun bu süreçte kendine gelmesi isteniyor,embriyonun tutunma şansını artırıyor herhalde.

Teşekkür ederim peki size de rahşm dinledirme uygulanacak mı bu tedavinin hangi aşamasında belli oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…