Çok geçmiş olsun. Ay çok paragöz bunlar yaaMerhaba ben 2. Era testi oldum. 2. yi de indirimli yapalım yazık sana demediler. 850 euro yu aldılar
Allah gönlüne göre versin canım İnşaAllah herşey yolunda gider de birgün hamileyim haberlerinide alırız:)Merhaba ben 2. Era testi oldum. 2. yi de indirimli yapalım yazık sana demediler. 850 euro yu aldılar
İnşallah arkadaşım inşallah, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Biz de yetişelim size hamilelik dertlerimizi paylaşalım. :)Allah gönlüne göre versin canım İnşaAllah herşey yolunda gider de birgün hamileyim haberlerinide alırız:)
He yaa sorma, zaten bebem olsun kimseye sevdirmicem, bunun bana gelişi kaça biliyonuz mu dicemÇok geçmiş olsun. Ay çok paragöz bunlar yaa
Haha sorma ya çok masraflı oldu bizim bebişlerHe yaa sorma, zaten bebem olsun kimseye sevdirmicem, bunun bana gelişi kaça biliyonuz mu dicem
Canim ben bugun kalp atışlarını duydum sukur az yavas ama olsun atıyor sonunda siz neler yaptiniz dr cok nete girmesin demis esime bana artik arada giricem ama.girer okurum yinede haftada 1 2
Gecer zaman canim su dunyada en kolau gecen sey zaman oyala kendini orgu falan or ben örmeyide bilmiyrum oyle iple sisle dumduz bisiler yaparak kendimi oyaliyorumBenim bugün ı. Günüm iğnelerde kasıklarda biraz şişkinlik ağrı olmaya başladı. Opu çarşamba ya da perşembe olacak sanırım nasıl dayanıcam daha 6 gün var
Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbimKizlar napiyorsunuz bugun kalp atışlarını duydum cok sukur biraz yavasmis ama kucuk oldugundan yavasmis sanirim daha yeni basliyor büyümeye sizler neler yaptiniz
1.gün değil yanlış yazmışım bugün 10.gün iğnelerde.Biraz canım yandıkça huysuzlanıyorum galibaGecer zaman canim su dunyada en kolau gecen sey zaman oyala kendini orgu falan or ben örmeyide bilmiyrum oyle iple sisle dumduz bisiler yaparak kendimi oyaliyorum
Sorma ya progestan igne vurunuyorum bende apse yapti ilaca gectim ama bebek biraz geriden geliyor haftasina gore o yuzden tekrar igneye gectim napcaz idare edecez emeklerimizin karsiligini aliriz umarim1.gün değil yanlış yazmışım bugün 10.gün iğnelerde.Biraz canım yandıkça huysuzlanıyorum galiba
Benmde sebepsiz infertilite.herkese uygulanmıyor aslında şöyle ki yumurta toplama işleminden sonra bazı değerlere bakılıyor uygunsa taze transfer yapılıyor.Bahçeci rahim dinlendirmeyi tercih ediyor geneldeArkadaşlar merhaba Cem beyi ben de düşünüyorum ama bu rahim dinledirme işini çok anlamadım taze transfer pek yapmıyor diyorlar ama benim ilk denemem olacak ve sebepsiz infertilite hiç gebe kalamadım rahşm dinledirme işi nasıl oluyor herkese mi uygulanıyor acil cevap verebilir mi deneyimli arkadaşlar
Anladım HAyırlısı olsun bakalım yarın gidip bir fiyat işlerini konuşacağız Sizin tedaviniz ne aşamada peki rahim dinlendirmede ne yapılıyor onu merak ettimBenmde sebepsiz infertilite.herkese uygulanmıyor aslında şöyle ki yumurta toplama işleminden sonra bazı değerlere bakılıyor uygunsa taze transfer yapılıyor.Bahçeci rahim dinlendirmeyi tercih ediyor genelde
Sabret inşallah bizlerde olumluSorma ya progestan igne vurunuyorum bende apse yapti ilaca gectim ama bebek biraz geriden geliyor haftasina gore o yuzden tekrar igneye gectim napcaz idare edecez emeklerimizin karsiligini aliriz umarim
13 şubatta başladım iğnelere yumurta büyütme aşamasındayım,salı günü yumurta toplanacak.rahim dondurma şöyle Oluşan embriyolar donduruluyor ve reglye göre bir tarih belirlenip transfer ediliyor sana.Emin değilim ama 1- 2 ay gibi bir zaman geçiyorAnladım HAyırlısı olsun bakalım yarın gidip bir fiyat işlerini konuşacağız Sizin tedaviniz ne aşamada peki rahim dinlendirmede ne yapılıyor onu merak ettim
Teşekkür ederim peki size de rahşm dinledirme uygulanacak mı bu tedavinin hangi aşamasında belli oluyor acabaSabret inşallah bizlerde olumlu
13 şubatta başladım iğnelere yumurta büyütme aşamasındayım,salı günü yumurta toplanacak.rahim dondurma şöyle Oluşan embriyolar donduruluyor ve reglye göre bir tarih belirlenip transfer ediliyor sana.Emin değilim ama 1- 2 ay gibi bir zaman geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?