Onlar kaç tane ‍ Şimdilik doktor bana 6 günlük iğne verdi kontrole gidince tekrar vericek
12-13 gün boyunca ilk günler 2, kalan günler 3 iğne olacak. Transfer sonrası tecrübem yok henüz ama kalçadan verilen iğne çok kötüymüş diyolar. Bazılarına kalçadan değil göbekten iğne veriliyomuş. Yaşayıp görcez artıkk

Sağol canım darısı başına:)transferden sonra 24.gün duydum çok şükür:)

Anladım teşekkürler,gerçekten fazlasıyla zor bir süreçmiş inşallah sonu güzel olur hepimizin

Merhaba ebru hanımda mı tedavi gördünüz sıkıntı eş mi yoksa neydi bnimde kafam karısık memorıal mı yoksa bahcecı mi erkek sıkıntısı

Bugun devlete gittim randevu aldim duyamadık kalp atisini dr oluşmaya baslamis cocuk korkma dedi ama suan duyulmuyor dedi keske duysaydım ya bana zaman gecmiyor

Merhaba ebru hanımda mı tedavi gördünüz sıkıntı eş mi yoksa neydi bnimde kafam karısık memorıal mı yoksa bahcecı mi erkek sıkıntısı
Merhaba bişey sorabilir miyim, hem belki size de fikir olur. Sizin erkek sıkıntısı nasıl? Mesela bizim sayı 30 milyon filan, morfoloji 4 ama bizim tedavimizde bununla hiç ilgilenmediler. Tüp bebek için yeter deyip geçtiler. Biz kafamıza göre vitamin kullandık. Ama bu durum benim çok kafamı kurcalıyor.

Mırfolojı ve sayınız gayet iyi bizim morfolojı 0,1 arası sayıda 20 milyon ilerı hareketınızde mi sıkıntı var

0,88 yaa çok çok kötü değil ama düşük neticede. Bu arada bahçecide ürologdan da ayrıca randevu almak gerekiyor. Her gün fulyada olmuyor aklınızda bulunsun.

Canım bende 38 yaşımdayım bizde görünen bir sıkıntı yok geç evlendik bende yaşa takıldım fazla zaman kaybetmeden evlat sahibi olalım dedik. Yaşını problem etme. Haftaya opu var bende çok stresliyim birbirimize destek olalım. Bir tanıdığım hem eşinde hem de kendisinde o kadar problem vardı ki tek embriyo oluştu o da bir yakışıklı prens oldu. Allah sanada bana da bu mutluluğu tattırsın. Şükredip bol bol dua edeceğiz.

Aaa kuzum ben B Bulut161 sandım adına bakmadan , O yüzden ürologdan söz ettim. Afedersiiin O konuda danışmış da arkadaşımız. Yaa opu en tatlısı yaa oh mis uyku. Ben en çok transferde zorlandım. Aman yanlış bişey yapmayım diye geriliyorum. Hatta bi sonraki transferimden önce akupunktur yaptırsam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…