• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeçi ilk görüşme

asdfgh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
430
184
53
29
Kızlar 26 Mart’ta Cem beyden randevu aldım ilk görüşmeye daha doğrusu eşimin gelmesine gerek kalmadığı tüm görüşmelere tek gitmeyi düşünüyorum ilk görüşmede eşime gerek var mı izin alması çok sıkıntı ve durumdan kimseye bahsetmek istemiyorum ve ilk görüşmede de muhtemelen reglim yeni bitmiş olacak pkoluyum yine de muayene eder mi tüm tahlillerimi yanımda götüreceğim tabi

Kızlar 26 Mart’ta Cem beyden randevu aldım ilk görüşmeye daha doğrusu eşimin gelmesine gerek kalmadığı tüm görüşmelere tek gitmeyi düşünüyorum ilk görüşmede eşime gerek var mı izin alması çok sıkıntı ve durumdan kimseye bahsetmek istemiyorum ve ilk görüşmede de muhtemelen reglim yeni bitmiş olacak pkoluyum yine de muayene eder mi tüm tahlillerimi yanımda götüreceğim tabi
Selam 🌞 Bahceciyi bilmiyorum ama Memorialde tum tahlilleri filmleri goturup ongorusmede yine muayene ediyorlar. Esinin spermiyogram testi var miydi? Ongorusmede esimden sperm testi aldilar. Onun disinda tamamen benim muayenem ve bilgilendirmeyle gecti.

Yani bana eger spermiyogram elinizde varsa ese cok gerek yok gibi geldi ama bakalkm Bahceciye giden arkadaslar ne diyecek.

Aslinda en guzeli arayip bilgi almak ☺️

Selam 🌞 Bahceciyi bilmiyorum ama Memorialde tum tahlilleri filmleri goturup ongorusmede yine muayene ediyorlar. Esinin spermiyogram testi var miydi? Ongorusmede esimden sperm testi aldilar. Onun disinda tamamen benim muayenem ve bilgilendirmeyle gecti.

Yani bana eger spermiyogram elinizde varsa ese cok gerek yok gibi geldi ama bakalkm Bahceciye giden arkadaslar ne diyecek.

Aslinda en guzeli arayip bilgi almak ☺️
Teşekkür ederim cevabınız İçin evet sperm testi var Pazartesi arayıp sorarım yine

Telefondan detaylı bilgilendirme yapiyolar. Ben şehir dışından gidecektim ya cem bee ya kubra hanima baya detayli bilgi vermistiler. Geçmiş zaman tabi hatırlamıyorum söylenenleri. Muhtemelen ilk gorusmede esine gerek yoktur. Muayede eder diye dusunuyorum

ilk muayenede eşinizde olsun yanınızda kayıt açtırırken evlilik cuzdanına kdar soruyolar he birde ücretsiz denilen gorusmeye doktor diyor muayene edeyim seni cıkısta muayene parası ödüyorsunuz ona göre hazırlıklı gidin derm

Back