Anladım, ben orada 3 kere tedavi oldum ve her seferinde hüsran, sonuç olarak gittiğinizde size göre tedavi uyguladıklarını söyleseler de öyle bir şey yok, devlet desteğiyle gidenleri sömürmeye çalışıyorlar olanların Allah'tan olmuştur. Mesela bana söylediklerinden ben havuz yapmasını söyledim prosedürleri öyle değilmiş ne demek öyle değil bana ozel tedavi nerede o zaman, 3 tedavide de aynı doz ilaç ve aynı sonuç insan bir tanesini bile mi degistirmez. Tiroidimi bile kontrol altına almamış bana diyor ki 3,5la bile olan varmış, sağlıklı bir insanın olabilir biz oraya zaten bir sorun olduğu için gidiyoruz sen niye 2.5 un altına düşürmeye çalışmıyorsun, 2. Tedavimizde kendisi yoktu başka bir doktor vardı humatrope diye değişik bir iğne vermisti o zaman biraz daha fazla yumurtam olmuştu, 3. Tedavide yine aynı ilaçları verince bunu kendisine söyledim zaten bana 1 dk içinde bakıp uzaklaştı kendisini göremedim hemsiresine söyledim konuşalım diye benimle hiç konuşmadı ve istiyorsa yazayım demiş. Ne demek istiyorsa yazayım ya? Demek ki başka ilaç var ama sen bana uygulanıyorsun. Uzatmayayım keşke hiç oraya gitmeseydim diyorum ama bu da bir surecti... Zor bir süreç oraya gidip çare bulan da var sonuçta ama bize gore çok daha ağır vakalar olmasına rağmen 3 tedavinin sonunda bize dediği şey size yapacak bir şeyim yok!!! Biz umutsuz vaka miyiz. Onu söyle o zaman... Zamanımız, paramız dışında en büyük kaybımiz moralimiz oldu maalesef yaklaşık bir yıl kendimizi maddi manevi toparlayamadik. Vebali insanları ₺₺₺olarak gören o doktorun boynuna... Benim tedavi gördüğüm zaman bu mevzu olduğu için şöyle bir şey duymuştum sonradan o aileye para teklif etmişler ve kurumun paraya ihtiyacı varmış o sırada bir sürü doktor vs. De ayrıldı bundan dolayı insanları somurdugu gibi... Yani ben bir devlet Hastanesi'nde tedavi olsaydım bana oradaki işlemi yaparlardı zaten... Uzatmayayım diyorum ama
mümkün değil oradan bahsederken
Bence herkes uzun uzun ne yaşadığını ,nasıl sıkıntı çektiğini çekinmeden yazsın ...
Yazsın ki fikirler birleşsin ,birilerine öncü olsun ..Elbette seçebilir ,memnun kalabilir benim de diyecek sözüm yok .Fakat kurduğunuz çok önemli bi cümle var "prosedürleri öyle değilmiş" böyle bir kelamı eden bir kişi Tüp Bebek Uzmanı değil bankacı bi çalışanı olması gerekirdi.
Ben yaklaşık 1 aydır doktor klinik araştırıyorum,böyle olumsuzlukları duyunca hakikaten midem bulanıyor.Üstelik Behçeci adı altında çalışan çoğu doktor sürekli story atmanın , reklam yapmanın peşinde...Elbette paylaşım yapsın fakat sanki mucizeler yaratırmış gibi yok mavi kalp ,yok en iyi embriyo,yok şöyle yok böyle ....
Bakın daha 2 gün önce İstanbul Şişli Bahçeci merkezinde görev yapan Mehmet Reşit Asoğlu'nun bir paylaşımı vardı .
"Bugün ki paylaşımınız da en güzel gülümsemenizi paylaşın ve beni etiketleyin "
Eşim direk dedi ki ; " bu ne böyle , sanki kadınların çekiliş sayfası gibi , reklam yapın , takipçi kazanayım daha çok kişiye ulaşayım" çok doğru .
Hekimliklerine sayı duyuyorum her birinin fakat bir hastanın belli bir potansiyeli olur .. Belirli sayıda hasta kabulu olur , gelen giriyo .. Muayenelerin kısa olduğundan bahsediyor çoğu arkadaş -ki çoğu yerde böyledir eminim fakat senin bi adın var bi o kadar da tutulmuşsan önce hastanın ne olduğuna bak ,standardı zaten burdaki tüm bayanlar biliyor .
BİZE STANDART PROSEDÜRÜ UYGULAYACAK DOKTOR DEĞİL , SEÇİLMİŞ TEDAVİYİ UYGULAYACAK DOKTOR GEREK.
Yanlışsam düzeltiniz hanımlar ...