- 15 Mart 2021
- 1.763
- 2.907
Yazışmaları uzun uzun okudum . İçim acıdı desem yeri ..Merhabalar,
Endişe etmeyin, her rahim filminde oluşan bir durum değilmiş. Film çekilince zaten raporuma hidrosalpinks yazıldı.Onda sorun yok.
Dediğim gibi çok nadir de olsa karşılaşılan bir durummuş, bu nedenle film çektirdiğim yer olan Echomar Şişli’yi suçlayamam. Sadece sonrasında 10 gün hastanede yatarken beni tedavi eden doktor, senin gibi bir hastaya film çektirmeye yönlendirmemelilerdi dedi. Yani aslında konu yine Bahçeci takipsizliği ve sorumsuzluğu...
Son 1 haftadır ben ve eşim tüp bebekle ilgili net üzerinden araştırmalar yapıyoruz . "Bahçeci" gibi ilgi gören ve reklamın inanılmaz seviyelerde olduğu bir yer bana hiç samimi gelmiyor ..Bu kadar reklam yapmak niyeyse bana güven hissi vermiyor .Türkiye 'de işinin ehli , reklama ihtiyacı olmayan ve tamamen işini benimseyen ,hastasının mutlu ayrılmasına sevinen profesyonel doktorlar olduğuna inanıyorum ki ... Ben de arayış içerisindeyim . Fakat bi taraf memnuniyet duyarken bi taraf hüsranla ayrılıyor .. Başarısızlıkların reklamı yapılmıyor zaten , kimde tutmuşsa 1 saat sonra instagram hesabında beğeni rekoruna sunuluyor ..
Arayıp bilgilendirme istediğimde " gelmeniz gerek muayene ücreti "...... TL" deniliyor. Kapı önce paradan açılıyor zaten . Her kuruma ,her doktora karşı saygım sonsuz ,zaten mucizeyi yaratan onlar değil Rabbim . Keza aracılık eden vesile kılanlardır doktorlar.
Bu yazışmaları takip edeceğim ..
Son birkaç gündür aklımda Ankara /Çankaya 'da bulunan Tolga Ecemiş 'te kaldı..Bilgisi olan veya farklı tavsiye edecek olan lütfen paylaşsın ..
Sevgiler ..