Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

selam kızlar. bişey sorucam size. bahçeci çok mu yoğun, ilgi alaka nasıl. gittiğimizde çok mu bekliyruz. birkaç arkadaş çok yoğun diye yazmış.

selam canım kızlar bayabi beklediklerini sölemiş ama ben hiç 1saat beklediğimi hatırlamıyorum en fazla 10dakika hatta bazen erken aldığı bile oluyodu yoğun olmalarına gelince ewet yoğun oluyolar ama bütün hastalarıylada gereken ilgiyi gösterdiklerini düşünüyorum

kendini hiç kasma sen hamilesin.. :) :emir_bebek: kabızlık olayına dikkat et aman...tek embriyo transfer edildi değil mi??

keşke emin olabilsem ama bugün tekrar idrar yaptım çizgi düne göre epey silik çıktı bugün aile hekimine kan verdim sonuç yarınmış korktuğum başıma gelecek galiba keşke erken yapmasaydım kaç gündür ne sevinebildim ne bişey o yüzden erken yaptırmayanlar gerçekten haklı keşke daha sabırlı olsaydım bu arada tek embriyo canım kaliteside iyimiş

Merhaba arkadaslar bu siteyi uzun zamandir takip ediyodum ama hep yazilanlari okudum hic yazmadim. Ben endometriozis hastasiyim su lanet cikolata kistlerine sahibim ve tek carem tüp bebek denemekti. Bu site sayesinde bahceciyi buldum ve Temmuz ayinda hamile kaldim. Inanilmaz birseydi aylarca umutsuz bekleyislerim sona ermistiki malesef 8 haftalikken kaybettim keseyi gördük ama kalp atislarini duyamadik ve kürtaj oldum.Simdi kasim veya aralik ayinda donmus 2 tane embriyom var onlari denemeyi düsünüyorum. Bahceci gercekten harika bir yer kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu arada benim tecrübem sizi korkutmasin sonucta bebegim tutundu ama gelisemedi. Size en büyük tavsiyem kendinizi olacagina inandirin korkmayin insallah herkes pozitif sonucu alir biliyorum cok zor tedavi asamalari ama inanin sonucu güzel olunca hepsini unutuyosunuz

benim 2düşüğüm var canım onun nedenlerini araştırdık Allaha şükürde en son artık geçen hafta sonlandırdık yapılabilicek herşeyi bütün testlerimi yaptık şimdi beklemedeyim bayramdan sonra gidicez konuşmaya ya tüp bebek yapıcam ya da beklicem biraz daha güvenç bey pek tüp bebek taraftarı değil normal yolla hamile kalabiliyorum diye ama bende sabırsızlanıyorum

sen hangi aşamadasın

çok geçmiş olsun benimde bir düşüğüm var ..normal gebe kalabilmen çok güzel..biraz doğal akışına bırakabilirsin aslında..düşüklerin sebebi anlaşıldımı..pıhtılaşma testleri bağışıklık gebelik testlerinin hepsini yaptırdınmı..bağışıklık testinden özellikle cd56 natural killer test .çok önemli vucut embriyotu kabul etmeyip atıyormuş..böyle olunca transferden önce ve sonra bi takın ilaçlar kullandırılıyor.....tez zamanda bebğine kavuşman dileğiyle..:KK49::KK49:

anhedoni sabah test yaptım idrar silik çizgi kan yaptırdım şimdi 36 inşallah vardır allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

keşke emin olabilsem ama bugün tekrar idrar yaptım çizgi düne göre epey silik çıktı bugün aile hekimine kan verdim sonuç yarınmış korktuğum başıma gelecek galiba keşke erken yapmasaydım kaç gündür ne sevinebildim ne bişey o yüzden erken yaptırmayanlar gerçekten haklı keşke daha sabırlı olsaydım bu arada tek embriyo canım kaliteside iyimiş

Sıkma canini..kan testin dogrudur insallah..idrar yaniltabiliyor.umudunu kaybetme..bebislerimiz bizimle insallah..

Sıkma canini..kan testin dogrudur insallah..idrar yaniltabiliyor.umudunu kaybetme..bebislerimiz bizimle insallah..

inşallah canım inşallah sen nasılsın peki kaçıncı günün bugün herhangi birşey hissediyor musun hani batma yorgunluk üşüme bel ağrısı falan

çok geçmiş olsun benimde bir düşüğüm var ..normal gebe kalabilmen çok güzel..biraz doğal akışına bırakabilirsin aslında..düşüklerin sebebi anlaşıldımı..pıhtılaşma testleri bağışıklık gebelik testlerinin hepsini yaptırdınmı..bağışıklık testinden özellikle cd56 natural killer test .çok önemli vucut embriyotu kabul etmeyip atıyormuş..böyle olunca transferden önce ve sonra bi takın ilaçlar kullandırılıyor.....tez zamanda bebğine kavuşman dileğiyle..:KK49::KK49:

valla canım dr demesine göre bütün testler yapıldı tirodim biraz yüksek çıktı onun içinde endokrinoloji bölümüne gidiyorum ilaç kullanıyorum onun dışında görünen bi sorun yok vardı aslında da onları düzelttik en azından yılbaşına kadar bekliyim diyorum tabi dayanabilirsem :KK52: senin düşük sebebin ne çıktı mı bişeyler

inşallah canım inşallah sen nasılsın peki kaçıncı günün bugün herhangi birşey hissediyor musun hani batma yorgunluk üşüme bel ağrısı falan

kaç gündür kasık ağrısı bel ağrısı var zaten..adet olacakmışım gibi sancılanma da var..bi ateş basıyor ayaklar soğuk evet.. ne biliyim işte olmadı sanki yani hiç bir kere bile gebe kalmadım ama çok adet oldum :) biliyorum adet olacak gibiyim..annemlere de olmadı galiba diyorum..
sen nasılsın??bugün sonuç alacaksın mutlaka bildir lütfen..merak ediyorum..

kaç gündür kasık ağrısı bel ağrısı var zaten..adet olacakmışım gibi sancılanma da var..bi ateş basıyor ayaklar soğuk evet.. ne biliyim işte olmadı sanki yani hiç bir kere bile gebe kalmadım ama çok adet oldum :) biliyorum adet olacak gibiyim..annemlere de olmadı galiba diyorum..
sen nasılsın??bugün sonuç alacaksın mutlaka bildir lütfen..merak ediyorum..

o ateş basmaları iğnelere başladığım zaman bende de oldu progestanı vurduktan sonra üç dört saat sonra başlıyordu şimdi geçti. Bende 6 yıldır hiç hamile kalmadım ve ilk kez deniyorum sen iyi yapmışsın erken davranmışsın.Öğlenden sonra son uç almaya gidicem inşallah yükselmiştir dün hastaneyi aradım sordum hemşire çok umut vermek istemedi ama 7. için iyi dedi ama 100ü geçecek ki gebelik var diyelim dedi bakalım.

anhedoni canım test sonucumu aldım 95 olmuş çok şükür çok korkuttu beni ama çıkmış tabi daha kesinleşmedi ama cuma bir daha yaptırırım o zaman kesinleşir inşallah seninde sonucun iyi olur tabi bebek isteyen tüm arkadaşlarında

anhedoni canım test sonucumu aldım 95 olmuş çok şükür çok korkuttu beni ama çıkmış tabi daha kesinleşmedi ama cuma bir daha yaptırırım o zaman kesinleşir inşallah seninde sonucun iyi olur tabi bebek isteyen tüm arkadaşlarında

biliyodum işte tamam kuzum artık dert etme bebeğin seninle..her şey daha da iyi olacak inşallah..nasıl hissediyorsun ?

tatlım bu arada sana kaç tane kaçıncı gün embriyosu konulmuştu..ay ne çok soru soruyorum ama kusura bakma hem sen bir hamile olarak tecrübelisin :) anlat bakalım ne yaptın ne ettin?? bu arada perşembe tekrar baktırıyorsun di mi hcg ye ??

biliyodum işte tamam kuzum artık dert etme bebeğin seninle..her şey daha da iyi olacak inşallah..nasıl hissediyorsun ?

ya hala inanamıyorum bunca yıldır bebeğimiz olmadı şimdi eşimin baba benim anne olma durumumuz bana çok tuhaf geliyor hani afallamış bir haldeyim sanki hala emin olamıyorum bana anne olmak imkansızmış gibi geliyordu çocukluğumdan beri anne olamıycam diye çok korkardım ne biliyim çok tuhaf işte senin şimdi tutsa eminim çok sevinirsin çünkü hazırsın ama ben inanamıyorum hala sevinme kısmına geçemedim bir türlü

ya hala inanamıyorum bunca yıldır bebeğimiz olmadı şimdi eşimin baba benim anne olma durumumuz bana çok tuhaf geliyor hani afallamış bir haldeyim sanki hala emin olamıyorum bana anne olmak imkansızmış gibi geliyordu çocukluğumdan beri anne olamıycam diye çok korkardım ne biliyim çok tuhaf işte senin şimdi tutsa eminim çok sevinirsin çünkü hazırsın ama ben inanamıyorum hala sevinme kısmına geçemedim bir türlü

yaa saçmalama psikolojide vardır öğrenilmiş çaresizlik diye..aşacaksın..hoş hep rüyada gibi olacaksın gibi geliyor..bebeği kucağına alınca da şaşırmasan bari :) inşallah kazasız belasız geçer gebeliğin bir avazda kavuşursun bebeğine...ben de tabii... kaç embriyo demiştin sen?? demiş miydin?? kaçıncı gündü?kalitesi??

valla canım dr demesine göre bütün testler yapıldı tirodim biraz yüksek çıktı onun içinde endokrinoloji bölümüne gidiyorum ilaç kullanıyorum onun dışında görünen bi sorun yok vardı aslında da onları düzelttik en azından yılbaşına kadar bekliyim diyorum tabi dayanabilirsem :KK52: senin düşük sebebin ne çıktı mı bişeyler

evlendikten 5 ay sonra doğal hamile kaldım 5 haftalık düştü..onun üzerine tekrar gebe kalamadım canım..3 defa tüp denedim olmadı.3.tedavimde pıhtılaşma sorunu troid sorunu olduğu çıktı..şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum..ikinin üstünde olursa araştırma yapyorlar..banada 3tedavimde baya bi araştırma yaptılar...bu seferde yolumuzu bahçeciye çevirdik..işallah hepimize uğurlu gelsin..bu yolda isteyen herkes muradına ersin işallah..

yaa saçmalama psikolojide vardır öğrenilmiş çaresizlik diye..aşacaksın..hoş hep rüyada gibi olacaksın gibi geliyor..bebeği kucağına alınca da şaşırmasan bari :) inşallah kazasız belasız geçer gebeliğin bir avazda kavuşursun bebeğine...ben de tabii... kaç embriyo demiştin sen?? demiş miydin?? kaçıncı gündü?kalitesi??

tek embriyo benim ki iyisinden:KK1: bakalım inşallah bir sorun çıkmaz benim bide okul var ondan korkuyorum git gel üç saat yolum var şimdi rapor aldım bayrama kadar gitmiycem sonrası bakalım nasıl olacak

tek embriyo benim ki iyisinden:KK1: bakalım inşallah bir sorun çıkmaz benim bide okul var ondan korkuyorum git gel üç saat yolum var şimdi rapor aldım bayrama kadar gitmiycem sonrası bakalım nasıl olacak

du bakalım şimdi raporun tadını çıkar gerisini sonra düşünürsün..

size hiç e2 progesteron bakıldı mı??? güvenç bey herhangi bir aşamada kan testi yaptırdı mı size???? opu öncesi sonrası transferde....lütfen cevap verinn..

size hiç e2 progesteron bakıldı mı??? güvenç bey herhangi bir aşamada kan testi yaptırdı mı size???? opu öncesi sonrası transferde....lütfen cevap verinn..

Ben de GÜvenç Beyin hastasıyım. Sadece opu öncesi 1 kez kan testi istendi. Sanırım e2 ye bakılmıştı.

kesinlikle bahçeci fulya güvenç bey :KK16:

Merhaba sbry, başlığınızı bir süredir takip ediyrm. Her yerde karşıma Bahçeci çıkıyor hep çok güzel yorumlar okuyorum. Güzel haberlerini verenleri okudukça umutlanıyorum. Benim başarısız bir denemem var. Maddi manevi çok yıprandık ama çok şükür toparlanıyoruz. O zaman tecrübesizliğimize geldi. Şimdi herkes kesinlikle bahçeci diyor. benim de içimden bahçeci geçiyor ve içimde garip bi heyecan var bu sefer olucak diyorum. ben de Güvenç Beyle başlamayı düşünüyorum. kendisiyle iletişime geçtim sağolsun beni maillerimde baya bi bilgilendirdi kısmetse bayram sonrası görüşücez ama senin de fikrini almak istedim..

X