Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

bende erbil beyin hastasıyım evet kendisi enerji dolu çok cana yakın hastalarıyla arkadaş gibi..tekrar hayırlı olsun bebişin çooookkk sevindim. Allah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bizede dua etmeyi unutma rojdacım.

aminnn iyi dileklerin için teşekkür ederim.allahımm kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamandaaa bebişleriniz göbüşlerinizde olurrr inşşşşşşş

Progynex i diyosun canım. Onceki denememde ben de o igneden kullanmistim ama butun kalcam mosmor olmustu. Sonuc olsaydi ah keske ama Rabbimyazmamis o zamana hayirli degilmis demekki. Gebzede anadolu saglik merkezinde olmustu ilki bu ikinciyi fulya bahcecide denedik. Rabbim herkese nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
günaydınn

sabah kan testi yaptırdım.sonuç 251 yani hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

dualarım sizinle allahım sizede tez zamanda nasip ederi inş.

tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah Allah kucağına da almayı nasip etsin
dualarında bizleri unutmaaaaa

Bende bu maratona hazirlaniyorum simdi senin gibi. Ben daha once baska merkezde yaptirmistim hemen yarim saatte kovaladilar bizi. Bencede en az bir saat yatmali ama degilmi? Istanbul disindan gelecegim icin senin gibi ucak yolculugu yapmam sart olacak. En cokda istanbul'daki cilgin taxi soforleri ve yollardaki hendekler beni korkutuyor. Ote yandan bende kalip gibi yatakda yatacak birisi hic degilim. Kendini nasil kasmadin iste o onemli nokta. Ilk defa mi tup bebek denemen bu. Hani belki ondan fazla kafaya takmadin diyecegim.

günaydınn

sabah kan testi yaptırdım.sonuç 251 yani hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebişlerimiz Allahım inşallah tamamına erdirir

ben yattım 2 saate yakın uçaktan hiç korkma taksicilre gelince eşim uyardı çok yavaş gittği sağolsun yatmayı tavsiye etmiyolar zaten eeeee artık bu 4 tüp denemen olunca insan ister istemez kasmıyor canım benim

Kizlar bugun lesin negatif sonucumu aldim ve cok mutluyum. :) gercekten. :) cunku bu bir doğal seleksiyon. Saglikli bir rahim asla genetik bozuklugu olan bir embriyoyu tutmaz. Eger sagliksiz bir rahiminiz varsa yani endometrioma gibi ragim kalinliginiz cok fazlaysa bu rahim genetik bozukluğu olan embriyoyu tutabilir. Tutar demiyorum tutabilir diyorum ihtimal yani. 3 yildir bebek icin ugrasiyoruz artik herseyi hatmetmis duumdayim. :) benim embritolarim cozuldukten sonra bolunmelerini surduremediler ve bu da cok buyuk ihtimalle genetik kusura isaretmis.yani sukur rabbime ki sahliksiz bir evlat vermedi bana. Yuce Rabbim herseyi bilir ona ne kadar sukretsek az. Insallah saglikli evlatlar da nasip eder bana ve tüm isteyenlere. Allaha emanet olun kizlar.

Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin, doğru zamanı O biliyor.
Genetik testlerini yaptırmışmıydın. Varsa eksik testlerini yaptır. Kendine sağlığına dikkat et. Buraları bırakma birbirimize destek oluruz. Sen de Allaha emanet ol.

günaydınn

canımmm ck sevındım adına rabbım sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsın ınsallah darısı basımıza.sende 12.gun mu yaptın testı Mustafa hoca 12.gun yap dedı ben 10.gun yaparım zannediyordum senınkı de 5. gun embrıyosumu ?offf ne soru sormuşum :)))benımde transferın 3.gunu bakalım mevlam ne eylerse güzel eylermiş

canım maşallah ne kadar azimli ve mutlusun Allah sana en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatır inşallah

meraba arkadaslar nasılsınız? hatırlayanlar bılır bende rezerv azlıgı vardı ve 2 basarısız denemem vardı suan 3. denıyoruz pazartesı opu oldum veee 12 yumurta toplandı bu benım ıcın rabbımın bı mucızesı cünkü ılk ıkısınde 6 yı gecmemıstı...11 ısleme alınmıs ıyı gıdıyormus bugun 3. gün 5. gün transferı yapılacak ınsaallah tabı bı aksılık cıkmazsa...allahım cok umutlutum busefer ınsaalllah busefer sonu hayırlı olur...bu arada bısey soracaktım opudan sonra bılgılendırmek ıcın sızı kım arıyordu ben embrıyogu beklerken hemsıre bılgılendırdıde sasırdım bıraz bahcecıde format böylemı?

canım hayırlı olsun ınsallah bu sefer rabbım yüzüne güler.Benımde transferde 4. gunum ınsallah sonumuz hayırlı olur.evet canım bı kez arayıp hemsıre bılgılendırıyor..sonra transfer gunu necatı bey embrıyolojı labaratuarı direktörü bilirsin bılgılendırme yapıyor ve transfere gırıyorsun hadı bakalım hakkında hayırlısı

Oske55, kelebekk86 tedavileriniz hayırlı olsun. Allah bebeklerinizi tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.

saol canım ınsallah busefer son olur sıkıntılarımız burda sona erer...cumartesı transferım oldu bugun 2. günümdeyım 2 tane blast transfer edıldı bkalım sabırsızlıkla günlerın gecmesını beklıyorum artık...

hadı hayırlısı canım rabbım sonunu güzel hayırlı etsın ınsallah.daha 10 gunun var desene teste sıkıntı stres yapma sakın.Benımde 4 gunum kaldı hayırlısıyla ınsallah

Merhaba bende dr.süleyman tosunun hastasıyım tüp bebek tedavisi göricem daha önce süleyman beye gidipde hamile kalan arkadaşlar var mı?

Tedavisi tedam eden, transferi yapılan arkadaşlar nerelerdesiniz?

Merhaba bende dr.süleyman tosunun hastasıyım tüp bebek tedavisi göricem daha önce süleyman beye gidipde hamile kalan arkadaşlar var mı?

Süleyman bey, bahçeci umut tüp bebekte diye biliyorum. Bu başlıkta bahçeci fulya hastaları yazıyor.

Tedavisi tedam eden, transferi yapılan arkadaşlar nerelerdesiniz?

Süleyman bey, bahçeci umut tüp bebekte diye biliyorum. Bu başlıkta bahçeci fulya hastaları yazıyor.

Aynen bende bahçeci umut hastanesine gidiyorum doktorum süleyman bey yorumların çoğunu okudum pek süleyman beyin hastası yok gibi geldi başka dr adı okudum. Süleyman beye giden memenun kalan varmı acaba onu merak ettim şimdiden teşekkür ederim :)

arkadaşlar ben 5. tüp bebeğimi yapıcam çok karasızım mersinden gelicem bahçeci fulyamı yoksa umut tüp bebek merkezine mi gitsem kalacağım yeri kadıköyde lütfen bana yardım edin nereye gideyim fulyaya mı umutamı ?:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…