çok saol tatlım.
mustafa beyin hastasıyım ama takiplerimde,yumurta toplamada mustafa bey yoktu yerine erbil bey baktı.sadece transferimi mustafa hoca yaptı.şikayetçi değilim bu durumdan çünki erbil bey de harika bi doktor enerjisi çok yüksek.
bende erbil beyin hastasıyım evet kendisi enerji dolu çok cana yakın hastalarıyla arkadaş gibi..tekrar hayırlı olsun bebişin çooookkk sevindim. Allah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bizede dua etmeyi unutma rojdacım.
Tesekkur ederim arkadasim. Vallahi gunlerdir bunun cevabini ariyordum. Bende Istanbul disindan geldigim icin plan yaparken nekadar kalacagim ne yapacagim hesabini yapamiyorum. Bayagi uzunmus aslinda ben 14'unde hemen transfer olacagim saniyordum. Birde kalcadan vurulan igne vardir ondan vermediler mi hic? Ben o igneden nefret ediyorum dogrusu.. Bu kacinci denemeydi? Hep fulya'da mi yaptirdin? Benim bu Fulya'da ilk denemem daha once memorial'da denemelrim olmustu. Sana bol sans diliyorum bir sonraki testinde.
günaydınn
sabah kan testi yaptırdım.sonuç 251 yani hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
dualarım sizinle allahım sizede tez zamanda nasip ederi inş.
Amin canım inşallah evet donmuş embriyo 5.günde test yaptım çıktı belli belirsiz tedavi zaten donmuş olduğu için zaten basit ilaçlar kullanıyorsun vücudun dinlenmiş oluyor bence bu en büyük avantaş ben çok rahattım bu kez transferdede afedersin idrarımı sürgüye yaptım kalkmadım 2 saate yakın kaldım merkezde sonrasında taksiyle 10dk yolculuktan sonra eve geldim 2 kat merdiven çıktım ve uzandım pek yattım söylenemez hep dolaştım suyumu kendim aldım basit ağır yorucu olmayan herşeyi yaptım 3 gün sonrada 1.30saatlik uçak yolculugu yaptım eve geldim ilaçlarımı düzenli kullandım beslenmemi düzünli yaptım kabız olmamaya çalıştım hepsi bu en önemlisi kendimi bu kez hiç kasmadım umarım yardımcı olabilmişimdir canım
günaydınn
sabah kan testi yaptırdım.sonuç 251 yani hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Bende bu maratona hazirlaniyorum simdi senin gibi. Ben daha once baska merkezde yaptirmistim hemen yarim saatte kovaladilar bizi. Bencede en az bir saat yatmali ama degilmi? Istanbul disindan gelecegim icin senin gibi ucak yolculugu yapmam sart olacak. En cokda istanbul'daki cilgin taxi soforleri ve yollardaki hendekler beni korkutuyor. Ote yandan bende kalip gibi yatakda yatacak birisi hic degilim. Kendini nasil kasmadin iste o onemli nokta. Ilk defa mi tup bebek denemen bu. Hani belki ondan fazla kafaya takmadin diyecegim.
Kizlar bugun lesin negatif sonucumu aldim ve cok mutluyum. :) gercekten. :) cunku bu bir doğal seleksiyon. Saglikli bir rahim asla genetik bozuklugu olan bir embriyoyu tutmaz. Eger sagliksiz bir rahiminiz varsa yani endometrioma gibi ragim kalinliginiz cok fazlaysa bu rahim genetik bozukluğu olan embriyoyu tutabilir. Tutar demiyorum tutabilir diyorum ihtimal yani. 3 yildir bebek icin ugrasiyoruz artik herseyi hatmetmis duumdayim. :) benim embritolarim cozuldukten sonra bolunmelerini surduremediler ve bu da cok buyuk ihtimalle genetik kusura isaretmis.yani sukur rabbime ki sahliksiz bir evlat vermedi bana. Yuce Rabbim herseyi bilir ona ne kadar sukretsek az. Insallah saglikli evlatlar da nasip eder bana ve tüm isteyenlere. Allaha emanet olun kizlar.
günaydınn
Kizlar bugun lesin negatif sonucumu aldim ve cok mutluyum. :) gercekten. :) cunku bu bir doğal seleksiyon. Saglikli bir rahim asla genetik bozuklugu olan bir embriyoyu tutmaz. Eger sagliksiz bir rahiminiz varsa yani endometrioma gibi ragim kalinliginiz cok fazlaysa bu rahim genetik bozukluğu olan embriyoyu tutabilir. Tutar demiyorum tutabilir diyorum ihtimal yani. 3 yildir bebek icin ugrasiyoruz artik herseyi hatmetmis duumdayim. :) benim embritolarim cozuldukten sonra bolunmelerini surduremediler ve bu da cok buyuk ihtimalle genetik kusura isaretmis.yani sukur rabbime ki sahliksiz bir evlat vermedi bana. Yuce Rabbim herseyi bilir ona ne kadar sukretsek az. Insallah saglikli evlatlar da nasip eder bana ve tüm isteyenlere. Allaha emanet olun kizlar.
meraba arkadaslar nasılsınız? hatırlayanlar bılır bende rezerv azlıgı vardı ve 2 basarısız denemem vardı suan 3. denıyoruz pazartesı opu oldum veee 12 yumurta toplandı bu benım ıcın rabbımın bı mucızesı cünkü ılk ıkısınde 6 yı gecmemıstı...11 ısleme alınmıs ıyı gıdıyormus bugun 3. gün 5. gün transferı yapılacak ınsaallah tabı bı aksılık cıkmazsa...allahım cok umutlutum busefer ınsaalllah busefer sonu hayırlı olur...bu arada bısey soracaktım opudan sonra bılgılendırmek ıcın sızı kım arıyordu ben embrıyogu beklerken hemsıre bılgılendırdıde sasırdım bıraz bahcecıde format böylemı?
canım hayırlı olsun ınsallah bu sefer rabbım yüzüne güler.Benımde transferde 4. gunum ınsallah sonumuz hayırlı olur.evet canım bı kez arayıp hemsıre bılgılendırıyor..sonra transfer gunu necatı bey embrıyolojı labaratuarı direktörü bilirsin bılgılendırme yapıyor ve transfere gırıyorsun hadı bakalım hakkında hayırlısı
saol canım ınsallah busefer son olur sıkıntılarımız burda sona erer...cumartesı transferım oldu bugun 2. günümdeyım 2 tane blast transfer edıldı bkalım sabırsızlıkla günlerın gecmesını beklıyorum artık...
Merhaba bende dr.süleyman tosunun hastasıyım tüp bebek tedavisi göricem daha önce süleyman beye gidipde hamile kalan arkadaşlar var mı?
Tedavisi tedam eden, transferi yapılan arkadaşlar nerelerdesiniz?
Süleyman bey, bahçeci umut tüp bebekte diye biliyorum. Bu başlıkta bahçeci fulya hastaları yazıyor.