Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kızlar bende mutlu haberi dün aldım Allahıma şükürler olsun hamileyim darısı başınıza inşallah

Amin, İnşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Dondurulmuş embriyolarla gebe kaldın değil mi? Kaçıncı günde test yaptırmıştın? Bir de tedavi, transfer ve sonraki dönemde yaptığın ve önerebileceğin şeyler varsa yazarsan tedaviye yeni başlayan ve başlamak üzere olan arkadaşları çok sevindirirsin :)

Son düzenleme:
Amin, İnşallah. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Dondurulmuş embriyolarla gebe kaldın değil mi? Kaçıncı günde test yaptırmıştın? Bir de tedavi, transfer ve sonraki dönemde yaptığın ve önerebileceğin şeyler varsa yazarsan tedaviye yeni başlayan ve başlamak üzere olan arkadaşları çok sevindirirsin :)

Amin canım inşallah evet donmuş embriyo 5.günde test yaptım çıktı belli belirsiz tedavi zaten donmuş olduğu için zaten basit ilaçlar kullanıyorsun vücudun dinlenmiş oluyor bence bu en büyük avantaş ben çok rahattım bu kez transferdede afedersin idrarımı sürgüye yaptım kalkmadım 2 saate yakın kaldım merkezde sonrasında taksiyle 10dk yolculuktan sonra eve geldim 2 kat merdiven çıktım ve uzandım pek yattım söylenemez hep dolaştım suyumu kendim aldım basit ağır yorucu olmayan herşeyi yaptım 3 gün sonrada 1.30saatlik uçak yolculugu yaptım eve geldim ilaçlarımı düzenli kullandım beslenmemi düzünli yaptım kabız olmamaya çalıştım hepsi bu en önemlisi kendimi bu kez hiç kasmadım umarım yardımcı olabilmişimdir canım

Amin canım inşallah evet donmuş embriyo 5.günde test yaptım çıktı belli belirsiz tedavi zaten donmuş olduğu için zaten basit ilaçlar kullanıyorsun vücudun dinlenmiş oluyor bence bu en büyük avantaş ben çok rahattım bu kez transferdede afedersin idrarımı sürgüye yaptım kalkmadım 2 saate yakın kaldım merkezde sonrasında taksiyle 10dk yolculuktan sonra eve geldim 2 kat merdiven çıktım ve uzandım pek yattım söylenemez hep dolaştım suyumu kendim aldım basit ağır yorucu olmayan herşeyi yaptım 3 gün sonrada 1.30saatlik uçak yolculugu yaptım eve geldim ilaçlarımı düzenli kullandım beslenmemi düzünli yaptım kabız olmamaya çalıştım hepsi bu en önemlisi kendimi bu kez hiç kasmadım umarım yardımcı olabilmişimdir canım

Sağol, Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın... 5. günde sonuç alman çok sevindirici. En azından bekleme sürecindeki stresin biraz azalmıştır. Evde çok fazla yatmaman da sıkılmanı engellemiştir.
Ben daha iğne aşamasındayım ama şimdiden yapılabilecekler konusunda araştırıyorum. 2. denemem olacak çünkü. Şuan gebelik aşısı ve çizik konusunu araştırıyorum. Anadolu yakasında oturduğum için transferden sonra 1-1,5 saatlik yolculuğum olabilir biraz endişeliyim. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Bu başlık altında yazmayı bırakma :) Sizin gibi gebe kalmış arkadaşlar bizlere hem umut oluyor hem yol gösteriyor :) Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bugün 12. günüm...
yarın kan testi yaptırcam bakalım,hayırlısı.
cuma günü regl günümdü ama gelen giden yok eğer ilaçlardan kaynaklı bi gecikme olmamışsa hamile olabilirim.

bugün de geçsin istiyorum.yarın dananın kuyruğu kopacak :)

hasret 82 hamileymişsin allahım tamamına erdirsin inş.darısı hepimizin başına

9. Gun kan testi sonucum bir yani negatif.

Hem 3. gün hem dondurulmuşsa biraz daha beklemende fayda var. İlaçlarını bırakma sakın. Geç tutunmuş olabilir.İçini rahatlatmak için 1-2 gün sonra tekrar test yaptır. Başka başlıkta dondurulmuşuyla 10. gün 0.38, 12. gün 10 olan bir arkadaş vardı. Tutundu mu takip etmedim ama Allahtan ümit kesilmiyor. İnşallah kuzuların sana sıkı sıkı tutunur.

Hem 3. gün hem dondurulmuşsa biraz daha beklemende fayda var. İlaçlarını bırakma sakın. Geç tutunmuş olabilir.İçini rahatlatmak için 1-2 gün sonra tekrar test yaptır. Başka başlıkta dondurulmuşuyla 10. gün 0.38, 12. gün 10 olan bir arkadaş vardı. Tutundu mu takip etmedim ama Allahtan ümit kesilmiyor. İnşallah kuzuların sana sıkı sıkı tutunur.

İnşallah canim. Az da olsa öyle bir umut var tabi ama kendimi ona alistiripdaha beter yikilmak ta istemiyorum. Gece yine meryem suresini dinleyip te yatttim. Carsamba doktora gidip testi tekrarlaticam. Rabbim neyler neylerse guzel eyler. Olmazsa da en azından doğru merkezi bulduğumu düşünüyorum. Yine Güvenç Bey le devam ederiz. Esim cok yardimci sagolsun hic destegini uzerimden cekmiyor. Nasip birazda bu isler. Insan negatifi görünce kendiyle de hesaplasiyor. Neyse işte bekleyip gorucez Allahtan umut kesilmez.

Bilmiyorum cnm ya. Ucuncu gün embriyosuydu. Dördüncü gunde istenilen gelismeyi gosteremeyince guvenc bey koyalim dedi. Cuma günü test günüm aslinda ama hiiiiiic sanmiyorum pozitife donecegini :KK43:((

İnşallah canim. Az da olsa öyle bir umut var tabi ama kendimi ona alistiripdaha beter yikilmak ta istemiyorum. Gece yine meryem suresini dinleyip te yatttim. Carsamba doktora gidip testi tekrarlaticam. Rabbim neyler neylerse guzel eyler. Olmazsa da en azından doğru merkezi bulduğumu düşünüyorum. Yine Güvenç Bey le devam ederiz. Esim cok yardimci sagolsun hic destegini uzerimden cekmiyor. Nasip birazda bu isler. Insan negatifi görünce kendiyle de hesaplasiyor. Neyse işte bekleyip gorucez Allahtan umut kesilmez.

bence de geç tutunmuş olabilir zaten 3.gün embiryoları geç kana karışıyor birazcık daha sabret ve testini tekrarla inşallah olumlu sonuç alacaksındır canım

günaydınn

sabah kan testi yaptırdım.sonuç 251 yani hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

dualarım sizinle allahım sizede tez zamanda nasip ederi inş.

hasretçim benimde perşembe günü çözülecekler. dördüncü ya da beşinci günde yani cuma ya da cumartesi yapılacak transfer. senin yarın kacıncı günün yani kacıncı gün transferi olacak? şimdiden heyecan bastı yaaaaa :)

Ya hanimlar bana biraz bilgi verin bence donmuslari transfer ettirecegim. Ama istanbul disind oldugum icin surekli klinikden bilgi alamiyorum. Bir ostrejen bantlari verildi onu 14 gun kullan dendi. Sonra ne oluyor. Progestoren ignesi nezaman basliyor. 3 gunluk olarak dondurulan embriyorlari sonlari cozup aninda transfer mi ediyorlar? Nedense sormama ragmen net bilgi alamiyorum kimseden?

Ya hanimlar bana biraz bilgi verin bence donmuslari transfer ettirecegim. Ama istanbul disind oldugum icin surekli klinikden bilgi alamiyorum. Bir ostrejen bantlari verildi onu 14 gun kullan dendi. Sonra ne oluyor. Progestoren ignesi nezaman basliyor. 3 gunluk olarak dondurulan embriyorlari sonlari cozup aninda transfer mi ediyorlar? Nedense sormama ragmen net bilgi alamiyorum kimseden?

Once osttojen bantlarini kullaniyosun cnm 14 gun sonra kontrole gittigin gun progesteron icin crinone jel, prednol hap ve coraspine basliyosun bunlari bes gun kullaniyosun altinci gunden itibaren sadece crinone jele devam ediyosun birde tabiki ostrojen bantlarin iki ginde bir ucer tane olarak devam ediyor. Coraspin ve prednolu kullandigin son gun yda ondan bir onceki gun transferin yapiliyo ve 12 gun sonra sonucunu aliyosun. Benim bu sekilde gelisti transfer döngüm. Bugün 10. Günüm ama ben dün dayanamayip test yaptirdim ve sonuc bir cikti yani negatif ama carsamba tekrar gidip test yaptiricam. Rabbim bilir. ..

günaydınn

sabah kan testi yaptırdım.sonuç 251 yani hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Cok tebrik ederim cnm. Bu değerle ikiz bile bekliyo olabilirsin. Rabbim insallah kucagina da almayi nasip eder. Darısı bana ve tum isteyenlere...

Evet, Allahtan umut kesilmiyor. En azından biz ve doktorumuz elimizden geleni yaptık diyebilelim. Allah ın doğru zamanda hayırlısıyla vereceğine inanıyorum.

tedavin hayırlı olsun inşallah bu tedavi ile bebeğine kavuşursun

İnşallah, Allah hepimize hayırlısıyla tez zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.

günaydınn

Amin, inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah bizler de güzel haberleri en kısa zamanda veririz. Dualarını eksik etme.

Once osttojen bantlarini kullaniyosun cnm 14 gun sonra kontrole gittigin gun progesteron icin crinone jel, prednol hap ve coraspine basliyosun bunlari bes gun kullaniyosun altinci gunden itibaren sadece crinone jele devam ediyosun birde tabiki ostrojen bantlarin iki ginde bir ucer tane olarak devam ediyor. Coraspin ve prednolu kullandigin son gun yda ondan bir onceki gun transferin yapiliyo ve 12 gun sonra sonucunu aliyosun. Benim bu sekilde gelisti transfer döngüm. Bugün 10. Günüm ama ben dün dayanamayip test yaptirdim ve sonuc bir cikti yani negatif ama carsamba tekrar gidip test yaptiricam. Rabbim bilir. ..

Tesekkur ederim arkadasim. Vallahi gunlerdir bunun cevabini ariyordum. Bende Istanbul disindan geldigim icin plan yaparken nekadar kalacagim ne yapacagim hesabini yapamiyorum. Bayagi uzunmus aslinda ben 14'unde hemen transfer olacagim saniyordum. Birde kalcadan vurulan igne vardir ondan vermediler mi hic? Ben o igneden nefret ediyorum dogrusu.. Bu kacinci denemeydi? Hep fulya'da mi yaptirdin? Benim bu Fulya'da ilk denemem daha once memorial'da denemelrim olmustu. Sana bol sans diliyorum bir sonraki testinde.

günaydınn

rojda tebrik ederim seni merak ediyordum güzel haberler verdin bize.takiplerini ve transferini yanılmıyorsam mustafa bey yapmıştı dimi???

rojda tebrik ederim seni merak ediyordum güzel haberler verdin bize.takiplerini ve transferini yanılmıyorsam mustafa bey yapmıştı dimi???

çok saol tatlım.

mustafa beyin hastasıyım ama takiplerimde,yumurta toplamada mustafa bey yoktu yerine erbil bey baktı.sadece transferimi mustafa hoca yaptı.şikayetçi değilim bu durumdan çünki erbil bey de harika bi doktor enerjisi çok yüksek.

X