- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
arkadaşlar ben 5. tüp bebeğimi yapıcam çok karasızım mersinden gelicem bahçeci fulyamı yoksa umut tüp bebek merkezine mi gitsem kalacağım yeri kadıköyde lütfen bana yardım edin nereye gideyim fulyaya mı umutamı ?:2:
arkadaşlar ben 5. tüp bebeğimi yapıcam çok karasızım mersinden gelicem bahçeci fulyamı yoksa umut tüp bebek merkezine mi gitsem kalacağım yeri kadıköyde lütfen bana yardım edin nereye gideyim fulyaya mı umutamı ?:2:
meraba arkadaslar nasılsınız? hatırlayanlar bılır bende rezerv azlıgı vardı ve 2 basarısız denemem vardı suan 3. denıyoruz pazartesı opu oldum veee 12 yumurta toplandı bu benım ıcın rabbımın bı mucızesı cünkü ılk ıkısınde 6 yı gecmemıstı...11 ısleme alınmıs ıyı gıdıyormus bugun 3. gün 5. gün transferı yapılacak ınsaallah tabı bı aksılık cıkmazsa...allahım cok umutlutum busefer ınsaalllah busefer sonu hayırlı olur...bu arada bısey soracaktım opudan sonra bılgılendırmek ıcın sızı kım arıyordu ben embrıyogu beklerken hemsıre bılgılendırdıde sasırdım bıraz bahcecıde format böylemı?
kizlarrrr neden girmiyorsunuz artikk.....ben sonucumu aldim pozitif cok sükür...darisi tüm isteyenlere ins.....pozitif alan arkadaslar hangi ilaclara devam ediyorsunuz ben pek bisey kullanmiyom simdilik doktorum progestana ve folik aste devam et dedi sadece aspirinide biraktim ama kafama takildi normalde 3 aya kadar kullanilmiyormuydu aspirin,sizlerdede durum aynimi?
Canım kucağına aldığın haberleride okuyacağız bebeklerini inşallah annelik bir harika Rabbim okuyan herkese nasip etsin bebeğin 5
ayı bitirdi hamdolsun ve bizim kkda mükemmel grubumuz var bu gruptan antalyadakı arkadaşıma gıdıp 8-9 gun kaldık oğluşumla 4 gun var oğlu arasında harika dostluklar bebeğim bana kanka oldu darısı sizlere :)
Kizlar herkese selamlar, bekleyen arkadaslar Allah yardimciniz olsun. Pozitif alanlarda ins kucaginiza almak da nasip olsunbende haziranda tup bebek yaptirdim baska bir merkezde ama negatif aldim. Kasim yada aralik gibi tekrar baslamak istiyorum. Esimde morfoloji disinda hersey cok normal. Bahceciye gitmeyi dusunuyorum, onerirmisiniz? Veya hangi doktoru onerirsiniz?
güvenç beeyyy... :) bahçeci fulya tüp bebekte
kesinlikle bahçeci fulya güvenç bey
ben umutta yaptırdım şuan da beklemedeyim ama pek memnun kalmadım çok yoğunlar doktorum suleyman beydi ıyı ılımlı birirsi ama merkez sanki yetişemiyor gelenlere ne biliyim emriyo takibinde tam bilgilendirmeler olmadı yani benim istediğim gibi ayrıntılı net değildi devamlı geldiğinizde bilgi verilecek dediler tutmazsa yine orada devam edicem çünkü dondurulmuşlar var yoksa maddi olarak baya zorlar beni ama şimdi keşke fulyaya gitseydim diyorum
Fulya da da durum ayni.dr cok iyi tamam da bugün ben arayip tekrar tekrar sormasam ne zaman haber vereceklerdi bilmiyorum.dun de aramadilar.bu sabah 10 da aradim donecez dediler. 11:30 da aradım anlamıyorum taze transfer di niye donduruyorsunuz dedim.dr.la konusup doneyim dedi.12 de aradilar 3:30 da transferiniz var diye. .sinirden agladim resmen..
Fulya da da durum ayni.dr cok iyi tamam da bugün ben arayip tekrar tekrar sormasam ne zaman haber vereceklerdi bilmiyorum.dun de aramadilar.bu sabah 10 da aradim donecez dediler. 11:30 da aradım anlamıyorum taze transfer di niye donduruyorsunuz dedim.dr.la konusup doneyim dedi.12 de aradilar 3:30 da transferiniz var diye. .sinirden agladim resmen..
arkadaşlar doktorlar kendi numaralarını vermiyorlarmı..sadece hastaneyi arayarakmı ulaşılıyor..numarasını istemedim ama doktorda vermedi..
arkadaslar tup.bebek fiyati ne acaba benim fsh yuksek 9veya 8 cikiyo sonuclarda tedaviy basliycak.arkadaslar sonuclari neler acaba