Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım bu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah seni çok etkilemek istemiyorum ama ben 4. denememde bahçeci fulyada hamile kaldım umut hakkında hiç bir bilgim yok istersen orayıda araştır ama bana soırarsan fulya derim

Bence de kesinlikle fulya ve guvenc bey negatif sonuc aldim ama yine de asla vazgecmem fulya bahceciden.

Evet cnm beni de hep hemşireler aramıştı. Senin önceki denemelerin de mi orada yapıldı, hangi doktordasın? Sana bol şans diliyorum. İnşallah bu defa bebişine kavuşursun:)

kizlarrrr neden girmiyorsunuz artikk.....ben sonucumu aldim pozitif cok sükür...darisi tüm isteyenlere ins.....pozitif alan arkadaslar hangi ilaclara devam ediyorsunuz ben pek bisey kullanmiyom simdilik doktorum progestana ve folik aste devam et dedi sadece aspirinide biraktim ama kafama takildi normalde 3 aya kadar kullanilmiyormuydu aspirin,sizlerdede durum aynimi?

Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı hayırlısı tüm isteyenlere olsun inşallah :)

Ne güzel canım ya. Allah bize de evlatlarimizla misafirlige gidecegimiz günleri gösterir inşallah. Çok vefalı bir arkadassin allah işlerini her daim rast getirsin. Oglusu öp benim yerime ve bu arada benimkiler de erkek :) kocaman öpüyorum

Kizlar herkese selamlar, bekleyen arkadaslar Allah yardimciniz olsun. Pozitif alanlarda ins kucaginiza almak da nasip olsun bende haziranda tup bebek yaptirdim baska bir merkezde ama negatif aldim. Kasim yada aralik gibi tekrar baslamak istiyorum. Esimde morfoloji disinda hersey cok normal. Bahceciye gitmeyi dusunuyorum, onerirmisiniz? Veya hangi doktoru onerirsiniz?

güvenç beeyyy... :) bahçeci fulya tüp bebekte

ben umutta yaptırdım şuan da beklemedeyim ama pek memnun kalmadım çok yoğunlar doktorum suleyman beydi ıyı ılımlı birirsi ama merkez sanki yetişemiyor gelenlere ne biliyim emriyo takibinde tam bilgilendirmeler olmadı yani benim istediğim gibi ayrıntılı net değildi devamlı geldiğinizde bilgi verilecek dediler tutmazsa yine orada devam edicem çünkü dondurulmuşlar var yoksa maddi olarak baya zorlar beni ama şimdi keşke fulyaya gitseydim diyorum

Fulya da da durum ayni.dr cok iyi tamam da bugün ben arayip tekrar tekrar sormasam ne zaman haber vereceklerdi bilmiyorum.dun de aramadilar.bu sabah 10 da aradim donecez dediler. 11:30 da aradım anlamıyorum taze transfer di niye donduruyorsunuz dedim.dr.la konusup doneyim dedi.12 de aradilar 3:30 da transferiniz var diye. .sinirden agladim resmen..

Zaten bizim için beklemesi çok zor bu karmaşa iyice bunaltıyor insanı. Bizide saat 10 gibi aradılar 1 de dediler belki bu işler böyle gidiyordur o zaman bunun normal olduğunu böyle bir süreç yaşayacağımızı söyleseler hazırlıklı oluruz bende 3 yada 4 kez aradım ne oldu ne zaman die kesin birşey demediler inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım hakkımızda hayırlısı olsun artık

çok katılıyorum..beninde yeni randevum vardı..ilk görüşmede güvenç bey okadar ilgilendi..opuda allahım bekle bekle doktor gelmez..yan tarafımda yatan hastalar ın doktorları geldi gitti..biz baya bi bekledik..hemşirelere o kadar doktora şunu söylemem lazım dedim tamam diyolar aslı yok..aynen embriyo içinde bugün baya bi bekledim..ilk gittiğimde duyduğum duyduğum heycan gitti..işallah allah yardımcımız olsun..beol bebişli olsun herşeye değsin...

arkadaşlar doktorlar kendi numaralarını vermiyorlarmı..sadece hastaneyi arayarakmı ulaşılıyor..numarasını istemedim ama doktorda vermedi..

arkadaslar tup.bebek fiyati ne acaba benim fsh yuksek 9veya 8 cikiyo sonuclarda tedaviy basliycak.arkadaslar sonuclari neler acaba

arkadaslar tup.bebek fiyati ne acaba benim fsh yuksek 9veya 8 cikiyo sonuclarda tedaviy basliycak.arkadaslar sonuclari neler acaba

ben umut hastasıyım ama kimse yok diye cvp vereyim hem aklında bir şeyler olur ilk gittiğinde 225 kayıt için veriyorsun ama daha sonraki kontrollerde hiç ödeme yapmıyorsun tüp bebek takibi ilaçları transferi falan paket fiyatı 6100 transfer sonrası kullandığın ilaçlara ise ortalama 250 300 veriyorsun daha doğrusu benim için yazılanlar böyle tuttu bide folic asit ve vitamin veriyor başta onu anımsayamadım ne kadardı dediğim gibi bu benim tedavimde tutan masraf.Bizimki sebepsiz kısırlıktı götürdüğüm testlere baktı ek birşey istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…