Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canlar günaydın
Sıze bır sorum olaak ben sımdı bahcecıye 4950 merkez ıcın verıcem ılaclar en az 2500 tutar dendı babam emeklı ılac mumessılı benım, burda tanıdık depo bulup ılacları temın edelım dıyor.Size sorum ılaclarınız asagı yukarı ne kadar tuttu kızlar tabı bünyeden bünyeye mutlaka degısır benımkı sadece ön bilgi eger 100/200 oynayacaksa hıc ugrasmıcam cunku depoyla
Yada aranızda ilaçları dısardan alan var mı?

Canım bana msj atmışsın ama ben özelden cvp veremiyormuşum istersen burdan cevaplayabilirim

Canım bana msj atmışsın ama ben özelden cvp veremiyormuşum istersen burdan cevaplayabilirim

canım merhaba tekrardan
Mustafa hoca senın de doktorunmuş opuna ve transferine gırdı mı canım senın genel muayenelerını erbıl beyle mı devam ettın sende

canım merhaba tekrardan
Mustafa hoca senın de doktorunmuş opuna ve transferine gırdı mı canım senın genel muayenelerını erbıl beyle mı devam ettın sende

Evet canımm ilk denememde aytun hanım opuyu yaptı mustafa hoca transfer etti sonuç negatifti.. 2. Denememde opuyu da transferi de mustafa hoca yaptı ama muayeneleri erbil bey veya aytun hanım yaptı sonucum pozitif iğneler bitene kadar mustafa hoca izinden dönmüş olabilir ne zaman döneceğini sordun mu?

Merhaba benim ilkinde tutmadığı için mustafa hoca yapılmasını önerdi,başarısız denemeniz varsa siz de isteyebilirsiniz.. Yumurta toplama günü kan alıyorlar transferden 1 yada 2 gün önce aldıkları kanı bazı işlemlerden geçirip rahime enjekte ediyolar aynı transfer gibi bi işlem

Farklı merkezde negatif bir denemem var. İkinci denemeyi bahçecide Erbil beyle yapacağım. Adetimi bekliyorum, yumurta toplama günü başlayan bir işlem olduğuna göre gebelik aşısı yaptırma şansım var. Doktorum ne der bilmiyorum ama yaptırmak isterim.

Farklı tedaviler uygulanan arkadaşlar varsa ve yazarsa sevinirim. Çizik, lenfosit aşısı, histereskopi, vs....

Evet canımm ilk denememde aytun hanım opuyu yaptı mustafa hoca transfer etti sonuç negatifti.. 2. Denememde opuyu da transferi de mustafa hoca yaptı ama muayeneleri erbil bey veya aytun hanım yaptı sonucum pozitif iğneler bitene kadar mustafa hoca izinden dönmüş olabilir ne zaman döneceğini sordun mu?

29unda dönecek dedıler.Bu arada sorun sızde neydı canım

slm kizlar, sizlere bisey soracam bende bu pazartesi bahceci yolcusuyum kismetse baslayacam tedavime sizler nekadar ödediniz ortalama nekadr tuttu tedavi ücretleriniz bide benim bu 3.denemem olacak tutunmasi icin farkli yöntemler uygulananlar varmi neler yapildi sizlere yardimci olurmusunuz gitmeden önce bilgi edinmek istiyorum cevapalrinizi bekliyorum......

nasil ya benim onumuzdeki hafta randevum vardi mustafa hocayla kim soyledi sana yirmidokuzunda donecek diye
Merhaba arkadaşım özel msj atmoşsın yeni gördüm. Mustafa hocayla ilgili. Mustafa hoca çok yoğun oluyor ama benim bütün sorularıma cvp veriyordu. Bizim 21 inde 11 30 da randevumuz var yavrularımın kalp atışları için. Bu arada Allah'a çok şükür iki kese gördük:) maşallah:) için rahat olsun. Oradakilerin hepsi çok iyi. Ama ben Mustafa hoca yapsın istemiştim. Çok şükür bana uğurlu geldi. Rabbim kucağımda görmeyi nasip etsin. Herkese isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın anneliği...beklemek çok zor çok iyi bilirim...

yogunluk ayri ama benim carsamba randevum vat bir ay onceden almistim ucak biletimi iznimi alsim persembe gunu de aradim bir problem var mi diye yok dedilr

canım oyle dedılerse sorun olmaz sıkıntı yapma kendıne ben ıgnelere baslarken gormedım hocayı belkıde donecektır bu hafta merak etme bende hoca da başladım tedaviye daha opum var transferım var bende onun olmasını ıstıyorum

canım oyle dedılerse sorun olmaz sıkıntı yapma kendıne ben ıgnelere baslarken gormedım hocayı belkıde donecektır bu hafta merak etme bende hoca da başladım tedaviye daha opum var transferım var bende onun olmasını ıstıyorum

sana yirmidokuzunda donecek demisler ya o yuzden tedirgin oldum acikcasi ama artik yapacak bisey yok

sana yirmidokuzunda donecek demisler ya o yuzden tedirgin oldum acikcasi ama artik yapacak bisey yok

canım ben adet olunca aradım randevu ıcın hanı tedaviye başlayacaktım ya dırek mustafa hocadan randevu alıcaktım dedım Mustafa hoca yıllık ızınde 29undan sonra verebılıyoruz dedı kız bende hastasıyım ben zaten ıgnelere baslıcaz artık adet oldum deyınce tamam muayene lıstesıne alıyorum sızı dedı teldeki bayan gıttıgımde erbıl bey Mustafa hocanın asıstanı gıbı yardımcısı dıyım o gırdı muayeneye ıgnelerı ılacları o verdı ama ben tedırgın olmadım açıkçası.Orda bır bayanla tanıştım pazar transferı vardı mustafa hoca gırcek dedı sanırım ara arada olsa gelıp hoca hastalarını goruyor merak etme tedırgın olma canım benımde buyuk ıhtımal haftaya pazartesı opum olur onda Mustafa hoca olur dıye düşünüyorum yanı olması için elımden gelenı yapıcam hocayla ılk muayene de oyle konuşmuştuk cunku

canım ben adet olunca aradım randevu ıcın hanı tedaviye başlayacaktım ya dırek mustafa hocadan randevu alıcaktım dedım Mustafa hoca yıllık ızınde 29undan sonra verebılıyoruz dedı kız bende hastasıyım ben zaten ıgnelere baslıcaz artık adet oldum deyınce tamam muayene lıstesıne alıyorum sızı dedı teldeki bayan gıttıgımde erbıl bey Mustafa hocanın asıstanı gıbı yardımcısı dıyım o gırdı muayeneye ıgnelerı ılacları o verdı ama ben tedırgın olmadım açıkçası.Orda bır bayanla tanıştım pazar transferı vardı mustafa hoca gırcek dedı sanırım ara arada olsa gelıp hoca hastalarını goruyor merak etme tedırgın olma canım benımde buyuk ıhtımal haftaya pazartesı opum olur onda Mustafa hoca olur dıye düşünüyorum yanı olması için elımden gelenı yapıcam hocayla ılk muayene de oyle konuşmuştuk cunku

insallah opunda olur hoca canim. ben daha ilk muayneye gidiyorum ya o yuzdrn mustafa hocaya gitmek istiyorum once bir o gorsun tedaviye girerje erbil bey de olsa olur.bir de ona gore biletimi ve iznimi aldim canim. hayirlisi artik.

insallah opunda olur hoca canim. ben daha ilk muayneye gidiyorum ya o yuzdrn mustafa hocaya gitmek istiyorum once bir o gorsun tedaviye girerje erbil bey de olsa olur.bir de ona gore biletimi ve iznimi aldim canim. hayirlisi artik.

sen merak etme aradığında sorun yok dedılerse demekkı hoca gırecek muayenene tedavını sekıllendırın gerısı gelır zaten rabbım ınsallah bızım gıbı ısteyen herkesın kucaklarını doldurur canım bol bol moral ıhtıyacımız olan tek seyyy

bebişler çiftmiş tatlımk cokkkkkk sevındım rabbım benim gibi isteyen tüm kardeşlerime de nasıp eder ınsallah.Hamişsin dikkat et kendıne Allaha emanet ol canım
. Evet canım bugün kanamam vardı ve acil gittim..bir şey görünmedi ama ben çok tedirginim. Prognex ampul yaptırdım. Şimdi yatıyorum... Bugün orada bekleyenlere herkese çok dua ettim. Benim de çok ihtiyacım var duaya... Hayırlısı dedik hep. Rabbim yüzlerimizi güldürsün..sen ne yaptın? Hangi aşamadasın? Senin de hakkında hayırlısı olsun..

başlığınızın uzun zamandır takipçisiyim. Gebe olanlara sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum benim gibi özlemini çeken delirmek üzere olanlara Allahımdan sabır diliyorum. Rabbim bizleri de güldürecek inanıyorum. 2. denememde de negatif sonucumu aldım. Bugüne kadar maddi manevi çok yıprandık içimde yeni bir tedaviye başlama gücü yok ama ne yapıp edip başlıcam ve bu sefer bahçeci ekibiyle bu yola çıkıcam. Artık doktoruma hiç güvenim kalmadı. İstanbul'a uzak olduğum için hep yaşadığım yerde denemeyi tercih ettim ama şimdiki aklım olsaydı en başından İstanbula giderdim. Ekime kadar maddi olarak toparlanıp 3. deneme için bahçeciye gelmeyi çok istiyoruz. Bu kadar olumsuzluktan sonra araştırmanın ve gerçekten iyi bir merkezde tedavi görmenin önemini geçte olsa anladık. Doktorların hepsi için araştırma yaptım hepsi için çok güzel şeyler okudum hangi doktora gideceğimize henüz karar veremedim ama ekime kadar netleştiricez allahın izniyle. bu konuda önerilerinizi bekliyorum. bir de istanbulda yanında kalabileceğimiz kadar yakın akrabamız eşimiz dostumuz yok maalesef olanlara tüp bebek tedavisi için geldiğimizi söyleyemeyiz. Bizi çok zorlamayacak kalacak yer bulmamız lazım. bu konuda tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim. Bahçeci ekibine çok güveniyorum. Rabbim beni sizleri dileyen herkesi evlat sahibi yapsın başka hiçbir şey istemiyorum bu hayatta

X