Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım tekrardan tebrik ediyorum seni :))
Benim doktorum Gürkan Arıkan ben kendi doktorumla devam etmek istedim gebelik takibimi kendi doktorum yapıyor
ama senin kendi seçeneğin başka yerde herhangi bir kadın doğum doktorunda devam edebilirsin.

İyiyim canim sagoll:))) evet genetik bi sorun yoksa pgt pek yapilmiyor diye biliyorum... Bende cok arastirdim yuzde 90 canliligini devam ettiriyomus embriyolar insallah bizimkilerde saglikli cozulur
Senin kacinci gun embriyosu

İyiyim canim sagoll:))) evet genetik bi sorun yoksa pgt pek yapilmiyor diye biliyorum... Bende cok arastirdim yuzde 90 canliligini devam ettiriyomus embriyolar insallah bizimkilerde saglikli cozulur
Senin kacinci gun embriyosu

Bende öyle biliyorum secil, düşüklerde yada olumsuz tüp bebeklerde pgt bakılıyomuş. evet canlılık oranında bi problem olmuyormuş.
Benim 3. gün 8 hücreli 3 tane donmuş bebişim var tatlım :))

Selam canlar nasılsınız
Oh ne güzel cougunuz aldınız hamıs haberlerını opunuz oldu transfer bekliyorsunuz darısı benım basıma
Bende su ılaçları bıtırsem de adet olsam bır an once hiç bu kadar adet olmayı ıstememıstımMustafa hoca kılo ver demıstı ya bana pko için bugun ıtıbarıyle 4 kıloyu gördüm tartıda kızlar çok mutluyum ben elımden gelenı yapıyorum ınsallah rabbımde yazmıştır bana bebişimi

canım hiç merak etme her anlamda profesyonel bir merkezdesin. bizde dondurulmuşlarımız için bu soruyu sorduk embriyolji direktörü nejati beye. Laboratuvarına çok güvendiğini ve çözmede sorun yaşamadıklarını %99 garanti verebileceğini iletmişti.

Sagol canim bilgiler icin. Boyle iyi oluyor doktora hazirlikli ve bilgili gitmek. Hayirlisi olur insallah hepimize. Bende bu ay kismetse OPU olayim onumuzdeki ay transfer saniyordum ama senin soyledigine gore sanki iki ay geciyor galiba. Dogrumu anladim ki?

ben mustafa beye bunu sordum kendisi beni direkt burçak hanıma devir etti gebelik takibi için. Eğer güvendiğin başka bir doktorun varsa sen bilirsin dedi. ama sizin bebekleriniz özel bebekler riskli olduğu için değil tüp olduğu için dedi. biz burda her aşamasını bildiğimiz için benim tavsiyem burada takip ettirmen olur dedi. Doğumlarıda acıbadem fulyada yapıyorlarmış.
ben burçak hanıma devam edicem gerçi biraz maliyetli olacak ama zaten acıbadem poliçem var doğum içinde iyi olur inşallah.

bana cevap vericek kimse yok mu

canım hosgeldın topıge Bahçeciye:)))
Mustafa hoca işinın ehlı profesyonel bırı gözün kapalı güven derim.İçin rahat olsun.Ben ılk muayeneye gıttıgımde ılk adetle degılde ıkıncı adetle başlayalım dedı benım sorunum pko cunku kılo vermen gerek dedı.Sizde sorun neydı genellıkle ılk adetle başlıyor tedaviye merak etme

Rica ederim tatlim:)) yani istesem bu ayda olabilirdi hemsire ilk adette gelin dedi sonra güvenc beyle konustum oda biraz kafani dinle tatil yap 2.sinde gel dedi psikolojide cok onemli...sanirim benim tatile ihtiyacim var esimde doktorda ayni seyi soyledi bende biraz bekliyim dedim:)))

yumurta rezervi azlığı ve morfoloji bizdeki sorun ilk muayene nasıl geçiyor peki. neler yapılıyor.

Bende öyle biliyorum secil, düşüklerde yada olumsuz tüp bebeklerde pgt bakılıyomuş. evet canlılık oranında bi problem olmuyormuş.
Benim 3. gün 8 hücreli 3 tane donmuş bebişim var tatlım :))

Umarimmm dusundukce heyecan basiyor:)) benim kismet olursa eylul 15i bulucak transferim

Bak ne guzel oranlarmis. Bana baska bir klinikde cilgin bir doktor herseyin iki kati hormon vermisti. Hem cok pahali hemde zorlu bir tedavi olmustu.Puregon + menegon ayni anda aliyordum. Hemde bayagi meshur bir doktor yani. Yenile ogrendim cokda olsa azda olsa igneler ayni miktarda uretiyormus bunye yumurtayi. O yuzden hep sorar oldum boyle gorduklerime nekadar ilac verildigini..

yumurta rezervi azlığı ve morfoloji bizdeki sorun ilk muayene nasıl geçiyor peki. neler yapılıyor.

ılk once emel hemsıre alıyor senı odaya orda sorular soruyor ıste gecmıs bılgılerını kaydediyor pc ye sonra Mustafa Hoca geliyor o bılgılerı kontrol edıp senı muayeneye alıyor sonrada karar verıyor gidişat hakkında
Benım eşimın sperm sayısında düşüklük vardı onu soyledı ama çokta ustunde durmadı bana yöneldı genelde yapmam gerekenler içmem gereken ilaçlar falan filan.Senın rezerv düşüklüğü için hemen tedaviye baslar dıye düşünüyorum canım zaman kaybı onemlı bılıyorsun

Bende bugün adet oldum. Yarın kliniğe gitcem bakalım bana neler ve hangi dozlarda verilcek ????

Doktorum Mustafa beydi, gebelik takibi yapmıyor kendisi, o nedenle sordum cnm. Napcam bilemedim, kendisi olmadığında Erbil bey bakıyordu zaten, o bakar dediler, yine de bu durumda olanlar naptı öğrenmek istedim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…