Arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ediyorum, hepimiz için olumlu sonuç ve gelişmeler diliyorum.
Pozitif sonuç alanlar hemen gebelik takibine mi başladınız? Mustafa beyin hastalarının gebelik takibini hangi doktor yapıyor?
Yada acaba 2 hafta sonra ultrasonda göründüğünde kendi kadın doktorunuza mı devam ediyorsunuz?
Biraz bilgi verebilir misiniz?
selam secil nasılsın? seninle başka topikte konuşmuştuk. Benimde embriyolara PGT yapılmadı her tedavide yapılmıyor diye biliyorum genelde başarısız tüp bebek denemelerinde yada düşüklerde uygulanıyor. Bu arada donmuş embriyolar çözülürken kalitede sorun olurmu diye kafama takmaya başladım. Aslında çok araştırdım sorun olmuyormuş ama insan işte kafaya takıyor(
İyiyim canim sagoll:))) evet genetik bi sorun yoksa pgt pek yapilmiyor diye biliyorum... Bende cok arastirdim yuzde 90 canliligini devam ettiriyomus embriyolar insallah bizimkilerde saglikli cozulur
Senin kacinci gun embriyosu
Canım ben Burçak hanımın hastası değilim ama çok güzel yorumlar okudum hakkında. Bence için rahat olsun. Gebelik takibini yapcak dimi
Günaydın canım aynen yaa fena yağdı sabah sabah ortalık serinledi biraz iyi oldu ama :)
Kızlar forumda bir değişiklik var fark ettiniz mi sanki karışmış azcık bilemedim
Kızlar benim dondurulmuş embriyolarım var bir iki gündür kafama takıldı çözülmede embriyolara bişey olur mu ne bileyim insan ister istemez kafaya takıyor işte(
kızlar ben de 22 Ağustos mustafa bahçeciye randevu aldım. nasıl bir doktor kendisi, ilgili mi? bir sorun yoksa ilk adetle başlar mıyım tedaviye. yorumlarınızı bekliyorum.
Evet ilginc ama bahcecinin cok hastasi var boyle hamile kalan bence embriyo saglikliysa taze ve dondurulmus arasi fark yok risk cözülürken ya kaliteleri düserse(( benden 8 yumurta toplandi 5 embriyo donduruldu suan opudan sonraki ilk adetimi gordum ikincide alicam bebisleri:) pgt yada baska bir test yapilmadi bizim embriyolara
Arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ediyorum, hepimiz için olumlu sonuç ve gelişmeler diliyorum.
Pozitif sonuç alanlar hemen gebelik takibine mi başladınız? Mustafa beyin hastalarının gebelik takibini hangi doktor yapıyor?
Yada acaba 2 hafta sonra ultrasonda göründüğünde kendi kadın doktorunuza mı devam ediyorsunuz?
Biraz bilgi verebilir misiniz?
bana cevap vericek kimse yok mu
Sagol canim bilgiler icin. Boyle iyi oluyor doktora hazirlikli ve bilgili gitmek. Hayirlisi olur insallah hepimize. Bende bu ay kismetse OPU olayim onumuzdeki ay transfer saniyordum ama senin soyledigine gore sanki iki ay geciyor galiba. Dogrumu anladim ki?
canım hosgeldın topıge Bahçeciye:)))
Mustafa hoca işinın ehlı profesyonel bırı gözün kapalı güven derim.İçin rahat olsun.Ben ılk muayeneye gıttıgımde ılk adetle degılde ıkıncı adetle başlayalım dedı benım sorunum pko cunku kılo vermen gerek dedı.Sizde sorun neydı genellıkle ılk adetle başlıyor tedaviye merak etme
Bende öyle biliyorum secil, düşüklerde yada olumsuz tüp bebeklerde pgt bakılıyomuş. evet canlılık oranında bi problem olmuyormuş.
Benim 3. gün 8 hücreli 3 tane donmuş bebişim var tatlım :))
Canım tedavin hayırlı olsun. Ben Puregon 225 mg ile başladım son güne doğru menagona başladık. puregon 150 mg düşürüldü menagon 75 mg oldu ama 225 geçmedik hiç. senin de dediğin gibi bünyeye göre ve tedaviye göre değişiyor
yumurta rezervi azlığı ve morfoloji bizdeki sorunilk muayene nasıl geçiyor peki. neler yapılıyor.
Kizlar dun opum vardi 17 yumurta toplandi bugun aradilar 7 tanesi islemdeymis sizce nasil
Kizlar dun opum vardi 17 yumurta toplandi bugun aradilar 7 tanesi islemdeymis sizce nasil
Bak ne guzel oranlarmis. Bana baska bir klinikde cilgin bir doktor herseyin iki kati hormon vermisti. Hem cok pahali hemde zorlu bir tedavi olmustu.Puregon + menegon ayni anda aliyordum. Hemde bayagi meshur bir doktor yani. Yenile ogrendim cokda olsa azda olsa igneler ayni miktarda uretiyormus bunye yumurtayi. O yuzden hep sorar oldum boyle gorduklerime nekadar ilac verildigini..
canım tekrardan tebrik ediyorum seni :))
Benim doktorum Gürkan Arıkan ben kendi doktorumla devam etmek istedim gebelik takibimi kendi doktorum yapıyor
ama senin kendi seçeneğin başka yerde herhangi bir kadın doğum doktorunda devam edebilirsin.