Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar bugün ilk iğnemi hemşire hanım klinikte yaptı veeee tedavim başlamış bulunmaktaaa :)))))))
içimde çok güzel hisler var inşallah bende anne olacağım. Doktorum Güvenç Beye çok güveniyoum. Önce Allahın izniyle tabii sonrada onlar sayesinde bebeklerimize kavuşacağız :KK16:

Kızlar bugün ilk iğnemi hemşire hanım klinikte yaptı veeee tedavim başlamış bulunmaktaaa :)))))))
içimde çok güzel hisler var inşallah bende anne olacağım. Doktorum Güvenç Beye çok güveniyoum. Önce Allahın izniyle tabii sonrada onlar sayesinde bebeklerimize kavuşacağız :KK16:

Merhaba tly, tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Benimde dün ilk iğnem yapıldı gonal f 150 mg.
Benimde doktorum Aytun hanım. inşallah aynı dönemlerde gebelik haberimizi veririz.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

Merhabalr bende eskı hastayım :) yaklasık 4.5 sene once tedavim bitti 3.5 yasında oglum var :)

yakın zamanda bır arkadasımı getırmek ıstıyorum klınıge ancak klınıgı aradıgımda soylenen doktor ısımlerı bana cok yabancı geldı sanırım doktorların bır cogu degısmıs

mustafa hocayamı gıtmelı?
bız oyle yapmıstık takıplerı mehmet alı bey ama kararları mustafa hoca verıyordu

Merhabalr bende eskı hastayım :) yaklasık 4.5 sene once tedavim bitti 3.5 yasında oglum var :)

yakın zamanda bır arkadasımı getırmek ıstıyorum klınıge ancak klınıgı aradıgımda soylenen doktor ısımlerı bana cok yabancı geldı sanırım doktorların bır cogu degısmıs

mustafa hocayamı gıtmelı?
bız oyle yapmıstık takıplerı mehmet alı bey ama kararları mustafa hoca verıyordu

Merhaba canım, maşallah Allahım oğluna uzun ömürler versin darısı başımıza :))

Ben Mustafa hocanın hastasıyım ve bildiğim kadarıyla Mehmet Ali Bey artık yok klinikte. Bence Mustafa hocayla görüşsün arkdaşın takibini kim yapar bilemiyorum ama

Merhaba canım, maşallah Allahım oğluna uzun ömürler versin darısı başımıza :))

Ben Mustafa hocanın hastasıyım ve bildiğim kadarıyla Mehmet Ali Bey artık yok klinikte. Bence Mustafa hocayla görüşsün arkdaşın takibini kim yapar bilemiyorum ama

senın kım yapıyor takıbını ?
erbıl aytun burcak ben bunları tanıyorum sadece

Allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah

Takibimi Aytun hanım yapıyor canm, senin dondurulmuşlar varmı yani ikinci bebek düşünüyor musun?

dondurulmuslarım yok 3. tedavıde hamıle kaldım ucude bahcecıde oldu
2. bebegı dusunuyorum ancak ben oglumun dogumdan sonra esımle yollarımızı ayırdık
o yuzden normal yolla olacak ınsallah hatta bu aksam test yapıcam :KK54:

Kızlar, Burçak hanım'ın hastası olanlar biraz bilgi verebilirmi? nasıl memnunmusunuz? benim tüp bebek tedavim Musatafa bahçeci tarafından yapıldı, gebelik takibim için Mustafa bey beni burçak hanıma emanet etti.

benim ilk izlenimlerim oldukça iyi ama sizlerinde yorumlarını merak ediyorum

Kızlar, Burçak hanım'ın hastası olanlar biraz bilgi verebilirmi? nasıl memnunmusunuz? benim tüp bebek tedavim Musatafa bahçeci tarafından yapıldı, gebelik takibim için Mustafa bey beni burçak hanıma emanet etti.

Canım ben Burçak hanımın hastası değilim ama çok güzel yorumlar okudum hakkında. Bence için rahat olsun. Gebelik takibini yapcak dimi

canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sağ salim doğum nasip etsin. Ben Ümit beyin hastasıyım ancak Burçak hanımı gördüm bikaç kez. çok tatlı bir bayan hastalarıyla çok ilgili. güleryüzlü bi doktor bence için rahat olsun :))

Günaydın Patis,

Hamileliğin hayırlı olsun arkadaşım. Benim doktorum Burçak hanım ve şuanda yakışıklı bir oğlum var :))
Biz Burçak hanımla abla-kardeş gibi olduk. Çok tatlı ve güleryüzlü bir bayan. Kesinlikle için rahat olsun. Benim hem tüp bebek tedavimi hemde gebelik takibimi kendisi yaptı. çok çok memnunum. Şuanda Bahçecide dondurulmuş embriyom var. oğluma kardeş isteyince yine Burçak hanımla devam etcem inş. oğlum biraz büyüsün düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.

Tedavisi başlayan arkadaşlar ve hamilelik haberi alan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah :21: :21:

ben burcak hanımdan memnun kalmamıstım malesef opu ıslemımı yaparken bır kompikasyona sebeb olmustu detay yazamıcam
ama genede severım kendısını sonrakı tedavılerımde ona gıtmedım

X