Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra müjdeli haberle geldim inşallah

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biliyorsunuz opu ya girmeden önce veda ettim size bir daha da kk ya girmedim.

sonunda Yüce Rabbim bu satırları yazmayı nasib etti bana çok şükür.

dün kan testi için merkeze gittim ve sonucumu aldım. :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.

bende güvenç beyin hastasıyım artık :)) saolsun 1saat ilgilendi benimle konuştuk içimi rahatlattı muayene etti hiçbişeyin yok herşey çok güzel dedi bikaç test istedi bunlarda da bişey çıkmıcak biliyorum ama biz tedbiri elden bırakmayalım dedi bayramdan sonra testlerimi yaptırıp tekrardan gidicem bakalım inş bişey çıkmaz

kızlar merhaba

dün kan testi için merkeze gittim ve sonucumu aldım. :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.
Canim bende kac gundur bakiyordum sana bugun sevincli haberini okuyunca nasil mutlu oldum bir bilsen rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasipnetsin darisi bizim basimiza aminn

Canim bende kac gundur bakiyordum sana bugun sevincli haberini okuyunca nasil mutlu oldum bir bilsen rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasipnetsin darisi bizim basimiza aminn

canım İnşallah... çok sağol, Allah razı olsun. dün sonucu aldım bugün ancak yazabildim...
senin hamiş haberini de alacağız inşallah

yarında test tekrarı var en az 2 ye katlaması lazım inşallah. benim için dua et olurmu?

Kızlar günaydın.. Sonunda adet oldum ve yarın kliniğe gidiyorum. Yani tedavim başlıcak inşallah :)))))

Evet bahcecideyim bkliyorum yavas yavas millet geliyor bnde doktorumdn erkn glmisim ne alemim ya

Canım günaydın. hafta sonu giremedim foruma nasıl geçti muayene? tedavin ne durumda?
Birde 35 yaş altında isen 1 embriyo, 35 yaş üstünde isen 2 embriyo transfer ediliyor arkadaşım

kızlar merhaba

Arkadaşım çoooookkkk sevindim, tebrik ediyorum :KK9: :KK9: :KK9:

Güzel duaların için ise Amin diyorum.. Darısı bizlerin başına inşallah. Bugünkü test sonucuda yaz bize lütfen merak ediyor insan :KK43:(

bende güvenç beyin hastasıyım artık :)) saolsun 1saat ilgilendi benimle konuştuk içimi rahatlattı muayene etti hiçbişeyin yok herşey çok güzel dedi bikaç test istedi bunlarda da bişey çıkmıcak biliyorum ama biz tedbiri elden bırakmayalım dedi bayramdan sonra testlerimi yaptırıp tekrardan gidicem bakalım inş bişey çıkmaz

Günaydın sbry,

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım :)) güvenç bey ne diyorsa doğrudur :) Ona güven, çok başarılı ve çok iyi bi doktor. İnşallah onun elleri bizlerede uğur getirir.. Bende bugün adet oldum sonunda tedavim başlıyor :)))))))

Günaydın sbry,

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım :)) güvenç bey ne diyorsa doğrudur :) Ona güven, çok başarılı ve çok iyi bi doktor. İnşallah onun elleri bizlerede uğur getirir.. Bende bugün adet oldum sonunda tedavim başlıyor :)))))))

günaydın canım çok sağol :)) gerçektende öle ben sadece ön görüşme için gitmiştim ama muayene oldum çıktım üstüne eksik testlerim varmış onları verdi bakalım bayramdan sonra yaptırıp gidicez ama birisi 1ayda falan anca çıkıomuş :KK43:(
seninde tedavin inş güzel sonuçlanır canım bu arada sende mi güvenç beyin hastasısın

kızlar merhaba

Canım yaaa çok sevindim Allahım içimi biliyor yaa :)) kaç gündür yoktun forumda inş herşey yolundadır diye içimden geçiriyordum:))
Rabbim sonunda dualarını kabul etti, bizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah :))
Bugünkü test sonuçlarınıda bekliyoruz hadi bakalım mutlaka yaz ama :))

Selam arkadaşım, tedavin hayırlı olsun. güzel haberlerini alcaz inşallah burdan bizleri habersiz bırakma

Kızlar günaydın.. Sonunda adet oldum ve yarın kliniğe gidiyorum. Yani tedavim başlıcak inşallah :)))))

Günaydın tly,

Sonunda arkadaşım seninde aylardır beklediğin zaman geldi nihayet :)
Yarın iğnelere başlarsın artık, sırada ben varım artık :))

Canım yaaa çok sevindim Allahım içimi biliyor yaa :)) kaç gündür yoktun forumda inş herşey yolundadır diye içimden geçiriyordum:))
Rabbim sonunda dualarını kabul etti, bizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah :))
Bugünkü test sonuçlarınıda bekliyoruz hadi bakalım mutlaka yaz ama :))

Selam arkadaşım, tedavin hayırlı olsun. güzel haberlerini alcaz inşallah burdan bizleri habersiz bırakma

Günaydın tly,

Sonunda arkadaşım seninde aylardır beklediğin zaman geldi nihayet :)
Yarın iğnelere başlarsın artık, sırada ben varım artık :))

benim daha tüp bebek tedavisi deil aslında ben olmak istedim ama güvenç bey olmaz dedi benim 2düşüğüm var çünkü hamile kalabiliosun neden düşüo ilk önce onu araştırılım en son çare senin için tüp bebek dedi bakalım inş gerek kalmadan tekrardan hamile kalırım :KK43:(

merhaba canım aramıza hoşgeldin. ben Bahçeci Fulyadan Güvenç Beyin hastasıyım ve şuanda hamileyim :))))) doktorumdan ve merkezden çok çok memnunum ben Bahçeci kliniğini herkese tavsiye ediyorum. Allahım isteyen herkese bebek nasip etsin. bana bu mutluluğu yaşattıkları için onlara sonsuz teşekkürler ediyorum :)) seninde hakkında hayırlısı olsun canım.

merhaba bende sitenize yeni katıldım açıkçası nasıl nerden mesaj atacağımı bilemediğim için sizi buldum size yazıyorum :KK9: bizde eşimle bayramdan sonraki hafta umut tüp bebek merkezi koşuyolundakine gideceiz umarım olumlu geçer ön görüşme yapıcaz daha önceden yaptırdığımız testleri de götürmek gerekirmi acaba ya da gittiğimizde illaki yeniden bir test istiyor mu doktor bilgi verirseniz sevinirim .

merhaba herkese tedavi için kaç tane iğne veriyorlar kaç ay kullanıyoruz iğneleri ve iğnelerden ne kadar süre sonra tedavi başlıyor tam olarak ve kaç aşamadan oluşuyor kaç ay sürüyor bilgi verirseniz çok sevinirim bende tüp bebek yaptıracağım bayramdan sonraki hafta görüşme için gideceğim ama çok merak ediyorm nasıl ilerliyor bu süreç çok mu zor yardımcı olursanız çok memnun lurum iyi şanslar hepimize :)

merhaba bende sitenize yeni katıldım açıkçası nasıl nerden mesaj atacağımı bilemediğim için sizi buldum size yazıyorum :KK9: bizde eşimle bayramdan sonraki hafta umut tüp bebek merkezi koşuyolundakine gideceiz umarım olumlu geçer ön görüşme yapıcaz daha önceden yaptırdığımız testleri de götürmek gerekirmi acaba ya da gittiğimizde illaki yeniden bir test istiyor mu doktor bilgi verirseniz sevinirim .

mrb canım bende ön görüşme die gittim muayene oldum çıktım:)) daha önceden testlerin varsa götür hepsini ben öle yaptım bide ne var ne yok anlat ben 1saat anlattım:)) dr baştan test istemedi sadece eksik gördüklerini istedi zaten testleride orda yaptırmak zorunda deilsin

kızlar merhaba

Oley Oley Oleyyyy :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

Canım yaaa çooook sevindim gözünaydın olsun :)) kaç gündür merak ediyordum zaten :))
inşallah kan değerlerin kat kat artar güzel arkadaşım :)) haberlerini bekliyoruz

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :))

inşallah görüşmeniz güzel geçer ve tez zamanda bebeğine kavuşursun arkadaşım :)) sorduğun diğer sorular için açıkçası sorunun ne olduğuna göre değişir. Ne kadar süre iğne kullanacağın falan bunları doktorun söyler canım. Ama elindeki tahliller eski değilse son 1 yıla ait ise yanında götür canım

tedavin hayırlı olsun arkdaşım. Memnun kalmış olman çok güzel. insan doktorunu sevmeli ve ona güvenmeli bence tedavide en önemli noktalardan biride bu

tedavin hayırlı olsun arkdaşım. Memnun kalmış olman çok güzel. insan doktorunu sevmeli ve ona güvenmeli bence tedavide en önemli noktalardan biride bu

kesinlikle canım bugüne kadar kaç dr gezdim ama yok boşa gezmişim benim henüz tüp bebek aşamasında deil hamile kalabiliorum ama tutunamıo bebeklerim 2kere düştü ben o yüzden tüp bebek istedim ama dr kabul etmedi hamile kalabiliosun neden düşük yapıosun onu araştıralım dedi eksik testlerimi verdi bakalım onlardanda büyük ihtimal bişey çıkmıcak ama biz tedbiri elden bırakmayalım dedi bakalım hayırlısı sen tüp bebek tedavisine mi başlıcaksın tatlım

X