Kızlar günaydın..Dün test yaptırdım ve sonuç pozitif :)) zaten 2 embriyo verilmişti sanırım ikiz bebişlerim geliyor değerim: 512 çıktı :))
Tebrik ederim nurgok, darısı benim ve diğer arkadaşların başına inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar günaydın..Dün test yaptırdım ve sonuç pozitif :)) zaten 2 embriyo verilmişti sanırım ikiz bebişlerim geliyor değerim: 512 çıktı :))
Günaydın nurgok tebrikler canım maşallah kesin ikiz canım baksana 512 çok iyi
Selam wilda nasıl geçiyor hamilelik canım? aslında hamileyken oruç tutulur sadece son 2 ay tavsiye edilmiyor ama bu yıl günler çok uzun arkadaşım. Genel olarak dinlediğim hamilelik zorluyorsa oruç tutulmamalı ve tabiki kendi doktorunuza danışın deniliyor. Sen doktorunla görüş öyle karar ver canım ama kötü oluyorsan tutma bebeğini düşün (
ayyy canım çok sevindim doğru yaa senin bu hafta test günündü Kocaman Tebrikler !!!! :)) Allahım kucağına almayı nasip etsin
Tebrik ederim nurgok, darısı benim ve diğer arkadaşların başına inşallah
canım cok sevındım adına ramazanın ılk bebıs haberını aldık devamıda gelecek ınsallah dualarımızla hayırlı uğurlu olsun bebişlerın
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun Allahım sizlerede nasip etsin gerçekten çok değişik bir duygu. Dün sonucu alınca o kadar ağladımki.. çünkü hep içimde endişe vardı ya olmazsa diye. Şimdi ise dualarım sizlerle arkadaşlarım sabırmış herşeyin başı ben bunu geç öğrendim.. Sabredin sakin olun ve inanmaktan asla vazgeçmeyin....
Cnm çook tebrik ediyorum seni, ne güzel bir haber:))
Ben de Mustafa beyde tedaviye başladım, sanırım haftasonu opu olacak benim. Senin doktorun Burçak hnm dı sanırım mslarından takip ettiğim kadarıyla.
Yaşın 35in üzerinde sanırım (2 embriyo transferi dedin ya). Çok güzel haber, hayırlısıyla sağsalim ikizlerini kucaüına alırsın umarım. Durumunla ilgili bilgilendir cnm..tekrar tebrikler:)
Arkadaşlar günaydın. Dün Emre Beyle tekrar görüştük bazı testler istedi özellikle eşimden. bide sağolsun güzel güzel konuştu bunun bir hastalık olduğunu çekinmenin yada tedavi görmek istememenin yanlış olduğunu söyledi. Zaten ben hiç kimseye söylemedim, annemler bile bilmiyor eşim yemin ettirdi o derece istemiyor (
Bende pazartesi Aytun hanımla görüşcem kendisi bu hafta yokmuş. bi aksilik çıkmazsa haftaya tüm tahlilleri tamamlamış olcaz artık bizimde tedavi şeklimiz falan belli olcak. O kadar çok dua ediyorumki Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin..
Merhaba, eşim de Emre bey in hastasıydı, gerçekten işini çok iyi yapan ve insanı rahatlatan bir doktor. Onun tavsiyesi ile güvenç bey in hastası olduk, her ikisinden çok memnun kaldık. İlk btchg sonucu 424 çıktı
kızlar günaydın,
bugün güvenç beyle randevum var bakalım naapıyomuş benim 4 tane frigocanım :) olumsuz birşey söyleyecek diye ödüm patlıyo yaaa hem çok sevinerek gidiyorum hem de tedirgin ...
Merhaba, eşim de Emre bey in hastasıydı, gerçekten işini çok iyi yapan ve insanı rahatlatan bir doktor. Onun tavsiyesi ile güvenç bey in hastası olduk, her ikisinden çok memnun kaldık. İlk btchg sonucu 424 çıktı
günaydın arkadaşım,
Sen gönlünü ferah tut öyle kötü şeyler düşünme lütfen... Güzel haberlerini bekliyorum :)) tedavin ne aşamada canım senin
haziranda toplama oldu donduruldu. bugün karar verilecek bakalım hangi ayda transfer olacağı :) inşallah yaaa Yüce Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin.
haziranda toplama oldu donduruldu. bugün karar verilecek bakalım hangi ayda transfer olacağı :) inşallah yaaa Yüce Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin.
selam angel_light_angel,
Benimde doktorum Güvenç Bey bugün benimde opu tarihim belli olcak bende çok heyecanlıyım hadi bakalım güzel haberlerle dönelim :))
Arkadaşlar günaydın. Dün Emre Beyle tekrar görüştük bazı testler istedi özellikle eşimden. bide sağolsun güzel güzel konuştu bunun bir hastalık olduğunu çekinmenin yada tedavi görmek istememenin yanlış olduğunu söyledi. Zaten ben hiç kimseye söylemedim, annemler bile bilmiyor eşim yemin ettirdi o derece istemiyor (
Bende pazartesi Aytun hanımla görüşcem kendisi bu hafta yokmuş. bi aksilik çıkmazsa haftaya tüm tahlilleri tamamlamış olcaz artık bizimde tedavi şeklimiz falan belli olcak. O kadar çok dua ediyorumki Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin..
Arkadaşlar nasılsınız bakalım? sizleri okudukça öyle çok ümitleniyorumki.. beni belki hatırlarsınız Adanada yaşıyorum ama Bahçecide tedavi görüyorum doktorum Erbil Bey. Haftaya tedavi için geliyoruz görümcem istanbulda yaşıyor onda kalcaz biraz fazla kalcaz ama ne bileyim açıkçası otelde kalmak istemedik maddi olarak zorlanırız diye düşündük hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar dualarınızdan benide eksik etmeyin birde herkese Hayırlı Ramazanlar :))))))