Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Erkek infertilitesi sebebiyle imsi daha uygun ozaman bize? Özellikle belirtmem gereken başka birşey var mı? Şişli memorialden randevu aldım semra kahramana
Bizimde erkek infertilitesi sorunu vardı. Azospermi teşhisiyle gittik bahçeciye. Doktor 3 aylık ilaç tedavisi verdi aynı zamanda nohut kürü uyguladık. 3 ayın sonunda tüp bebek için yeterli düzeyde sperm bulundu 5. gün embriyolarım oldu ilk denemem negatif ama dondurulmuşlarım var haftaya 2. defa transferim olacak nasip olursa. Ben size bahçecide prof. dr gürhan günaydını önerebilirim. Aynı zamanda klinik olarakta bu konuda gerçekten iyiler bence. Tabi seçim sizin ben yardımcı olmak istedim sadece.

Erkek infertilitesi sebebiyle imsi daha uygun ozaman bize? Özellikle belirtmem gereken başka birşey var mı? Şişli memorialden randevu aldım semra kahramana
şişlinin ekibi iyiymiş canım umarım pişman olmazsınız. yaşadıklarını paylaşırsan bize iyi olur bu arada. yani canım ilk tüp tedavinse pek soracak bişeyde olmuyo çünkü ilk denemede fazla bi problem çıkmazsa standart işlemler takip ediliyor, eğer bi başarısızlık olursa 2. veya 3. denemede ona göre farklı yöntemler deneniyor.
öncelikle eşin ve sen genetik kanda karyotip analiz testinizi yaptırabilirsin, üniversite veya devlette bedavaya bakılıyor, tüp bebek için dersen sıkıntı çıkmaz. rahim filmi çekilebilirsin az ücretli özeller de yaptırabilirsin. zaten doktorların bazısı istiyor bunları semra hanıma muayene olmadım sadece cok iyi olduğunu biliyorum.

şişlinin ekibi iyiymiş canım umarım pişman olmazsınız. yaşadıklarını paylaşırsan bize iyi olur bu arada. yani canım ilk tüp tedavinse pek soracak bişeyde olmuyo çünkü ilk denemede fazla bi problem çıkmazsa standart işlemler takip ediliyor, eğer bi başarısızlık olursa 2. veya 3. denemede ona göre farklı yöntemler deneniyor.
öncelikle eşin ve sen genetik kanda karyotip analiz testinizi yaptırabilirsin, üniversite veya devlette bedavaya bakılıyor, tüp bebek için dersen sıkıntı çıkmaz. rahim filmi çekilebilirsin az ücretli özeller de yaptırabilirsin. zaten doktorların bazısı istiyor bunları semra hanıma muayene olmadım sadece cok iyi olduğunu biliyorum.
Tesekkür ederim. Atasehir memorial cem demirelden aldım randevu. Haziranda transfer düsünüyorum oyüzden yavas yavas basladım. Uzun protokol mu olur kısa mı? Nezaman baslamalı ? Imsı tekniği kullancak mı? Bunları öğrenmek temel amacım

merhaba kızlar 15 günlük bir aradan sonra tekrar burdayım 6 nisanda bahçeci fulya da dr. lale hanımla tedavime başldm eşimde ege can beyde tese ameliyatını oldu. çok şükür sonuçlar çok güzel umduğumuzdanda fazla çıktı spermlerimz. 18 tane yumurtamda döllendi. 16 ya sonra 12 ye düştü nasipse bugün donduracam ama miyom çıktı bende sanırım önce ameliyat olmam gerekecek zorunlu yoksa bebek düşermiş tutanamazmış. baskı uygular diye bu sebeble biraz uzadı ama olsun sabrın sonu selamttir darası sizlere inşşallah gebeliğimde umarım gerçekleeşeke haziranda tarnsfer

merhaba kızlar 15 günlük bir aradan sonra tekrar burdayım 6 nisanda bahçeci fulya da dr. lale hanımla tedavime başldm eşimde ege can beyde tese ameliyatını oldu. çok şükür sonuçlar çok güzel umduğumuzdanda fazla çıktı spermlerimz. 18 tane yumurtamda döllendi. 16 ya sonra 12 ye düştü nasipse bugün donduracam ama miyom çıktı bende sanırım önce ameliyat olmam gerekecek zorunlu yoksa bebek düşermiş tutanamazmış. baskı uygular diye bu sebeble biraz uzadı ama olsun sabrın sonu selamttir darası sizlere inşşallah gebeliğimde umarım gerçekleeşeke haziranda tarnsfer
Allah tamamina erdirsin

merhaba arkadaşlar nasılsınız transferi gerçekleşenler oldu mu aramızda bu hafta miyom ameliyatı olacam nasipde ağustos sınunda tarnsfere gidecem yardım

canım hayırlı olsun hepimizin tedavisi. bende bahçeci fulyada başladım tedaviye doktorum mehmet bey benimde

canım bende bahçecide tedavideyim her hastada donmuş transferi yapmıyorlar senin durumun taze transfere uygunsa taze transferde yapılıyor

İstanbul’a gidip gelmek sıkıntı olacak çalıştığım için o yüzden taze istiyordum hayırlısı tabi canım
Tedaviniz hayırlı olsun bende Bahçeci fulyada tedavi görüyorum,ilk transferim taze oldu.Taze ya da dondurulmuş aslında bu sizin tercihinize bırakılmıyor embriyolarun durumuna göre doktorunuz karar veriyor,farklı şehirden gelmek zordur elbet ama başladığımız bu yol zaten fazlasıyla zorlu mecburen biraz daha fedakarlık yapmamız gerekiyor

X