- 18 Mayıs 2017
- 233
- 295
- 36
Sadece igne kullandim transferden 1 haftaoncesinden baslayip gebeligimn 11.haftasina kadar.Sadece ignemiydi ?yaninda jel veya kapsul.yokmuydu ?? Transfer oncesi ve sonuc alana kdr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece igne kullandim transferden 1 haftaoncesinden baslayip gebeligimn 11.haftasina kadar.Sadece ignemiydi ?yaninda jel veya kapsul.yokmuydu ?? Transfer oncesi ve sonuc alana kdr
Gözünüz aydın, sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallahCanim arkadaslarim merhaba , benim ufaklik yogun bakimdan ciktii 1 hafta oldu evimizdeyiz. Emiyor,uyuyor,gaz cikariyor,boyle geciyor gunlerimiz. Uyuyorum uyumuyorum bende ne yaptigimi bilmiyorum. Cok yorgunum cok uykusuzm ama cok mutluyummm daha onceden bir anne adayi simdi yeni anne olarak diyebilecegim su..aslaaa vazgecmeyinnn...aslaaa...
Gözün aydın arkadaşım sağlıkla büyüsün kuzunCanim arkadaslarim merhaba , benim ufaklik yogun bakimdan ciktii 1 hafta oldu evimizdeyiz. Emiyor,uyuyor,gaz cikariyor,boyle geciyor gunlerimiz. Uyuyorum uyumuyorum bende ne yaptigimi bilmiyorum. Cok yorgunum cok uykusuzm ama cok mutluyummm daha onceden bir anne adayi simdi yeni anne olarak diyebilecegim su..aslaaa vazgecmeyinnn...aslaaa...
Savaşçı kiz evine hoşgelmis. Dün aklıma geldin çok sevindim iyi olmanizaCanim arkadaslarim merhaba , benim ufaklik yogun bakimdan ciktii 1 hafta oldu evimizdeyiz. Emiyor,uyuyor,gaz cikariyor,boyle geciyor gunlerimiz. Uyuyorum uyumuyorum bende ne yaptigimi bilmiyorum. Cok yorgunum cok uykusuzm ama cok mutluyummm daha onceden bir anne adayi simdi yeni anne olarak diyebilecegim su..aslaaa vazgecmeyinnn...aslaaa...
Progestan 50mg tek.igne.superr vallaa rahatlafim.demekki cookcook fazlaya gerek yookSadece igne kullandim transferden 1 haftaoncesinden baslayip gebeligimn 11.haftasina kadar.
Çok teşekkür ederim, bebişinize de sağlıklı uzun ömür diliyorumAllah her isteyene bu güzel duyguyu yaşatsın dilerimBende müstecep beyin hastasiydimmm ilk denememde tuttu. 30. Haftada dogm yaptim . Bebisim henuz gecen hafta geldi evimize. Yogun bakimdan yeni cikti. Sizede hayirli dogumlar diliyorum.
İki denememde de jel kullandım ama doktorum iğneden yanaydı. İkinci denemem tuttuğu için jeli kullanmaya devam ediyorum sabah akşam. Ve jeli uyguladıktan sonra bir kaç dakika uzanıp 20 dakika yürüyorum. 9. Haftaya kadar kullanacağım.Merhabalar .progestan igne ? Crinojel mi ?progestan Kapsul mu etkili ?? Transferden sonra neyi ne kdr kulandiniz ?
Hayırlısı olsun insallh canım.. mustecep bey izinliyken guvenc bey bakti.dogumada beraber girdiler cok iyiler cok abi baba gibi o da. Allah hepsinden razi olsun. Insallah sana da ugurlu gelecekMerhaba kizlar biseyi merak ettigimde baktigim bi sayfaydi burasi sonra tup bebek olayi hayatima girince yine burda arastirma yaptim ve uye oldum bende bahceci fulya da karar kildim burda ve disardaki arastirmalarim sonucu,bi arkadasimin ablasi da mamorial dayken guvenc beye tedavi olup hamile kalmisti tavsiye etti arastirdim bi baktim ki guvenc beyde bahceciye gecmis tamam dedim kesin bahceci de guvenc beye gitmeliyim nasip olursa ramazan bayraminin ardindan basliycaz haziranda ben hemen istiyorum tabi ama esim haziran dedi iyi dedim bakalim bekleyelim bende o gune kadar sizi okumayi tercih ediyorum okurken mutlu oluyorum hepiniz kalbindekini versin rabbim
Erkek infertilitesinde hangi tüp bebek metodu kullanmalı? Dna hasarı vardı tedavi oldu. Mikrocip ve ımsı duydum bunlardan hangisi uygun?Kızlar selam, eşimde dna hasarı vardı cok sükür düstü. Tüp düşünmeye başladım. Bahceci lab özellikle erkek infertilitesi icin uygun mu
Benim.esimdede dna hasari var bahecide imsi var zaten ama.bana mikrocip i onermedibahcecideki doktorum... gentik taniya yolladik.emb ..saglikli geldi sukirr..buyuzdenn genetik tani yaptirin derimErkek infertilitesinde hangi tüp bebek metodu kullanmalı? Dna hasarı vardı tedavi oldu. Mikrocip ve ımsı duydum bunlardan hangisi uygun?
Erkek infertilitesinde hangi tüp bebek metodu kullanmalı? Dna hasarı vardı tedavi oldu. Mikrocip ve ımsı duydum bunlardan hangisi uygun?
Bizimki 7 ayda anca düstü. Bahceci bu konuda bilgili diyosun. O zaman oraya gideyimDna hasari 60ve tedavi olmadi..
Bizdede erkek infertilitesi vardı bahçelide olmadı 2 başarısız gerçekleşti memorial Şişli’de ilk denememde tuttu o kadar ilaç kullandırdılar eşime bahçecide hiç birine gerek yokmuş onu öğrendik çok basit bir yöntemleriyle bebeğim oldu ilk denememde. Ve bahçeci acayip yoğun ürolog tekrar gittğinizde sizi hatırlamıyor bile sizin yanınızda dosyanızı açıyor önce eşime varikosel yok dedi şu ilaçları kullan gel dedi eşim kullandı dedikleri değerler düştü bu sefer sanki varikoselde görüyorum dedi şu tahlilleride yaptırın sen de tekrar tedaviye başla sonuca göre bakarız dedi ben sankiler için mi buraya geldim dedim önce yok sonra var demek ne demek dedim kızdım ve Memorial a gittik o ilaçları bırak dedikleri tahlillerede gerek yok dediler sadece spermi 8000 bin kat büyütüp seçicez normalde 400 kat büyütürler dediler orasıda öyle yapmış bizde sorunsuz gördüğümüz hastalara yaparız ama sizde yapmıycaz dediler ve ilk seferde hamile kaldım kesinlikle Memorial ŞişliKızlar selam, eşimde dna hasarı vardı cok sükür düstü. Tüp düşünmeye başladım. Bahceci lab özellikle erkek infertilitesi icin uygun mu
Gercekten mi ben de tamamen vazgectim suan bahceciden embriyo karıstırmak nedir! Peki acaba atasehir memorial de aynı sartlarda mıdırBizdede erkek infertilitesi vardı bahçelide olmadı 2 başarısız gerçekleşti memorial Şişli’de ilk denememde tuttu o kadar ilaç kullandırdılar eşime bahçecide hiç birine gerek yokmuş onu öğrendik çok basit bir yöntemleriyle bebeğim oldu ilk denememde. Ve bahçeci acayip yoğun ürolog tekrar gittğinizde sizi hatırlamıyor bile sizin yanınızda dosyanızı açıyor önce eşime varikosel yok dedi şu ilaçları kullan gel dedi eşim kullandı dedikleri değerler düştü bu sefer sanki varikoselde görüyorum dedi şu tahlilleride yaptırın sen de tekrar tedaviye başla sonuca göre bakarız dedi ben sankiler için mi buraya geldim dedim önce yok sonra var demek ne demek dedim kızdım ve Memorial a gittik o ilaçları bırak dedikleri tahlillerede gerek yok dediler sadece spermi 8000 bin kat büyütüp seçicez normalde 400 kat büyütürler dediler orasıda öyle yapmış bizde sorunsuz gördüğümüz hastalara yaparız ama sizde yapmıycaz dediler ve ilk seferde hamile kaldım kesinlikle Memorial Şişli
sperm sayı ve hızının iyi olması lazım. çünkü rahim taklit ediliyor bu uygulamada. yani spermler alınıyor bir borunun içine atılıyor en önden giden hızlı ve kaliteli spermler toplanıp yumurta dölleniyor diye biliyorum. ımsı de yüksek optik büyütme kullanılarak sperm seçimi ve enjeksiyonu uygulamasıymış. ayrıca klasik mikroenjeksiyon var görünürdeki iyi sperm seçilip yumurta döllendiriliyor.Erkek infertilitesinde hangi tüp bebek metodu kullanmalı? Dna hasarı vardı tedavi oldu. Mikrocip ve ımsı duydum bunlardan hangisi uygun?
Erkek infertilitesi sebebiyle imsi daha uygun ozaman bize? Özellikle belirtmem gereken başka birşey var mı? Şişli memorialden randevu aldım semra kahramanacnm mikroçip her vakaya uygun değil
sperm sayı ve hızının iyi olması lazım. çünkü rahim taklit ediliyor bu uygulamada. yani spermler alınıyor bir borunun içine atılıyor en önden giden hızlı ve kaliteli spermler toplanıp yumurta dölleniyor diye biliyorum. ımsı de yüksek optik büyütme kullanılarak sperm seçimi ve enjeksiyonu uygulamasıymış. ayrıca klasik mikroenjeksiyon var görünürdeki iyi sperm seçilip yumurta döllendiriliyor.
Doktorun kimdi? Neler sormalıyım gidinceBizdede erkek infertilitesi vardı bahçelide olmadı 2 başarısız gerçekleşti memorial Şişli’de ilk denememde tuttu o kadar ilaç kullandırdılar eşime bahçecide hiç birine gerek yokmuş onu öğrendik çok basit bir yöntemleriyle bebeğim oldu ilk denememde. Ve bahçeci acayip yoğun ürolog tekrar gittğinizde sizi hatırlamıyor bile sizin yanınızda dosyanızı açıyor önce eşime varikosel yok dedi şu ilaçları kullan gel dedi eşim kullandı dedikleri değerler düştü bu sefer sanki varikoselde görüyorum dedi şu tahlilleride yaptırın sen de tekrar tedaviye başla sonuca göre bakarız dedi ben sankiler için mi buraya geldim dedim önce yok sonra var demek ne demek dedim kızdım ve Memorial a gittik o ilaçları bırak dedikleri tahlillerede gerek yok dediler sadece spermi 8000 bin kat büyütüp seçicez normalde 400 kat büyütürler dediler orasıda öyle yapmış bizde sorunsuz gördüğümüz hastalara yaparız ama sizde yapmıycaz dediler ve ilk seferde hamile kaldım kesinlikle Memorial Şişli
Ben henuz tedavimden sonuc almadimBizimki 7 ayda anca düstü. Bahceci bu konuda bilgili diyosun. O zaman oraya gideyim