Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Selam kızlar. Ben de fulya bahçeci de başlamayı düşünüyorum. Ama benim sıkıntım genetik. Aranizda var mi benim gibi resiprokal translokasyonu olup bahceciye giden ? Birde fulya bahcecinin laboratuvar kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan var mi
Ben varım translokasyon olup tedavi görüyoruz şu an.

merhaba kızlar birşey sormak istiyorum bahceciyle görüştüm
Sağlık raporumu zeynep kamil hastanesinden çıkartmıştım fakat nisanda süresi doldu bir daha da gitmedim oraya bahçecide 6 ay sağlık raporu geçerli denildi.bölye bir durum var mı ? ben şuanda indirimli fiyattan faydalanamıyorum.

canım rapor süren bittiyse eğer raporlu fiyattan yararlanamazsın bahçecide çünkü sisteme seninraporun tnımlanıyor tanımladıklarında sürenin bittiği görünür bence sen yenile onu zeynep kamilden

canım rapor süren bittiyse eğer raporlu fiyattan yararlanamazsın bahçecide çünkü sisteme seninraporun tnımlanıyor tanımladıklarında sürenin bittiği görünür bence sen yenile onu zeynep kamilden
zeynep kamile yeniden gitmek istemiyorum pandemi döneminde mecburen başladım bu ayda raporsuz fiyatlardan devam ediyoruz

arkadaşlar merhaba ben önümüzde ki aylarda nasibse bahçecide tedavi olmayı düşünüyorum geçen yıl ebru hanım ile görüşme yapmıştık bu yıl fiyatlar işleyiş nasıldır ? doktor ile ilgili yardımcı olursanız cok sevinirim :KK54:

canım haklısın pandemiden dolayı kimse hastaneye gitmek istemiyor şuan tedavide misin doktorun kim bende bahçecide tedavi oldum fulya merkezde

Canım o zaman 2020 bitmeden git yni yılda zam geliyor fiyatlara 7300 raporlu 10500 raporsuz diye biliyorumistanbl fiyatlarını

transfer öncesi kullandım canım bende o ilacı ben çok memnun kaldım mehmet beyden inşallah sende memnun kalırsın

transfer öncesi kullandım canım bende o ilacı ben çok memnun kaldım mehmet beyden inşallah sende memnun kalırsın

X