- 6 Temmuz 2015
- 1.084
- 528
Toplam kaç embriyon oldu simdi rahim dinlendirme mi uygulanıyor sanabenimde ikinci yumurta toplama işlemim oldu eylülde transferim olacak rahim dinlendirme uygulanıyor şimdi. 1 embriyom oluştu bu toplamadanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam kaç embriyon oldu simdi rahim dinlendirme mi uygulanıyor sanabenimde ikinci yumurta toplama işlemim oldu eylülde transferim olacak rahim dinlendirme uygulanıyor şimdi. 1 embriyom oluştu bu toplamadanda
Ben varım translokasyon olup tedavi görüyoruz şu an.Selam kızlar. Ben de fulya bahçeci de başlamayı düşünüyorum. Ama benim sıkıntım genetik. Aranizda var mi benim gibi resiprokal translokasyonu olup bahceciye giden ? Birde fulya bahcecinin laboratuvar kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan var mi
Insallah sizde güzel haberi alırsınızBen varım translokasyon olup tedavi görüyoruz şu an.
Teşekkürler Amin inşallah Sizin son durum ne oldu acaba? İyi haberler vardır umarımInsallah sizde güzel haberi alırsınız
Ben bahçeci umutta sabri beyde tedavimi olmuştum Allaha şükr bebeğime kavuştum şimdi 2. Tedaviyi düşünüyoruz Allahın izniylebende bahçeci fulyada tedavi gördüm doktorum mehmet beydi siz kimde tedavidesiniz kızlar?
Cok şükür şu an bi sıkıntımız yok 11 hafta olduk insallah isteyen herkese saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin RabbimTeşekkürler Amin inşallah Sizin son durum ne oldu acaba? İyi haberler vardır umarım
Çok sevindimAmin inşallahCok şükür şu an bi sıkıntımız yok 11 hafta olduk insallah isteyen herkese saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin Rabbim
zeynep kamile yeniden gitmek istemiyorum pandemi döneminde mecburen başladım bu ayda raporsuz fiyatlardan devam ediyoruzcanım rapor süren bittiyse eğer raporlu fiyattan yararlanamazsın bahçecide çünkü sisteme seninraporun tnımlanıyor tanımladıklarında sürenin bittiği görünür bence sen yenile onu zeynep kamilden
Merabalar doktorunuz Mehmet reşit beymi ?canım bende bahçeci mehmet beyde tedavi oluyoruz havuz uygulanıyor bana da havuz yönteminde bir kaç defa yumurta toplanıyor onların hepsi döllenip öyle transfer yapılıyor ama rezervin azsa önerilen bir uygulama sanırım bu
Memnun kaldınmı canım bende ona gidiyorum transfer olucam adeti bekliyorum lucrin iğne verdi 1 tane vuruldum 3 aydır adet olmadım sen kullandınmı bu iğneyi ?evet canım doktorum mehmet reşit beydi
İnşaallah canım çok ilgili sağolsun bende memnunum da 1 iğne vuruldum 3 aydır adet olmuyorum bu normalmi peki daha ne kadar sürer etkisi bu iğnenin ?transfer öncesi kullandım canım bende o ilacı ben çok memnun kaldım mehmet beyden inşallah sende memnun kalırsın