Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Keşke önceden başlasaydınız hatta seminer döneminizde taze transfer olmazsa zaten o sonraya kalıyor ama benim 13 Temmuz başladı tedavim adetin 2. Günü idi öncesinde tahliller hazırladım ama şuan yumurta toplandı bekliyorum transfer için dondurulmuş olacak inş
Merhaba,hangi doktorda tedavi oldunuz? Hayirli olsun bebeginiz

Siz ve V Victoria78 ben de remzi beyin hastasi olucam sanirim.on gorusme yaptik ama kafamda soru işareti var hala.bn pcos um,esimin ileri hareket problemi var.sizin sorun neydi? Taze transfer mi? Kacinci denemede tuttu? V Victoria78 snn de pozitif mi sonuc?
Canım bizim bi sıkıntımız yoktu hareketlilik biraz sınırdaydı eşimin , aşılama 2 defa denedik tutmadı ondan tüp bebeğe yöneldik ilk denememizdi
Dondurulmuş embriyo ile oldu çünkü taze yapmak için yumurta toplama sonrası rahim dinlendirmek istedi su toplama ihtimaline karşı yani bir adet ara verdik

Siz ve V Victoria78 ben de remzi beyin hastasi olucam sanirim.on gorusme yaptik ama kafamda soru işareti var hala.bn pcos um,esimin ileri hareket problemi var.sizin sorun neydi? Taze transfer mi? Kacinci denemede tuttu? V Victoria78 snn de pozitif mi sonuc?
Konu remzi hocaysa hiç soru işaretiniz olmasın içiniz rahat olsun.Benim amh 0.9du.Haşimoto tiroidim var ve rahimde perde vardı.ilk deneme negatif oldu.2inci denemeden önce histereskopi yapıldı perde için.ama kimyasal oldu.üçüncü denemede embriyoma pgt yapıldı ve pozitif sonuç.Remzi hoca olmayacak duaya amin demez.Sahsen ben 3.denemeyi dusunmuyordum ama bu kadar yumurtanız olusurken bırakamazsınız dıyerek beni tesvik etmiştir.(12yumurta civarı toplanırdı genelde).sayesinde oglum su an yanımda mışıl mışıl yatıyor.Darısı bütün ugras verenlere insallah🙏🙏

Canım bizim bi sıkıntımız yoktu hareketlilik biraz sınırdaydı eşimin , aşılama 2 defa denedik tutmadı ondan tüp bebeğe yöneldik ilk denememizdi
Dondurulmuş embriyo ile oldu çünkü taze yapmak için yumurta toplama sonrası rahim dinlendirmek istedi su toplama ihtimaline karşı yani bir adet ara verdik
ikinizin de bebege kavustugunu gormek cok guzel.ya cok sevindim su an.insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz🤗

Konu remzi hocaysa hiç soru işaretiniz olmasın içiniz rahat olsun.Benim amh 0.9du.Haşimoto tiroidim var ve rahimde perde vardı.ilk deneme negatif oldu.2inci denemeden önce histereskopi yapıldı perde için.ama kimyasal oldu.üçüncü denemede embriyoma pgt yapıldı ve pozitif sonuç.Remzi hoca olmayacak duaya amin demez.Sahsen ben 3.denemeyi dusunmuyordum ama bu kadar yumurtanız olusurken bırakamazsınız dıyerek beni tesvik etmiştir.(12yumurta civarı toplanırdı genelde).sayesinde oglum su an yanımda mışıl mışıl yatıyor.Darısı bütün ugras verenlere insallah🙏🙏
Insallah ben de bebegimi saglikla kucagima alirim.basta olumsuzluklar olsa da hikayenizin sonu guzel bitmis.darisi bnm ve isteyen herkesin basina 😊

canım bende bahçeci mehmet beyde tedavi oluyoruz havuz uygulanıyor bana da havuz yönteminde bir kaç defa yumurta toplanıyor onların hepsi döllenip öyle transfer yapılıyor ama rezervin azsa önerilen bir uygulama sanırım bu

Benim 15 yumurtam boş cıktı. Siz hangi süreçlerden geçtiniz anlatir misiniz, havuz yöntemi nedir
Canim senin yumurtan iyi çıkmış maşallah sana havuz falan önermezler daha çok rezervi az olan kişilere öneriliyor havuz ben bahceci fulyada tedavi oldum sen hangi merkezdesin

Canim senin yumurtan iyi çıkmış maşallah sana havuz falan önermezler daha çok rezervi az olan kişilere öneriliyor havuz ben bahceci fulyada tedavi oldum sen hangi merkezdesin
Bis cikti demisim. Yanlış yazmisim benim 15 yumurta 7 tane yari olgun gerisi olgunlaşmamışti. Olgun yumurtayla embriyo oluşturacağı için tedavim iptal oldu. Ben bahceci umuttayim

Tabi tabi. Embriyo olusumu sadece spermle degil yumurtayla sa ilgili ya. 10 embriyomus olustu ama hic biri saglikli gelismedi. 2 seferde 3 tanesi transfer edildi o da gelisimleri hep 5. Gun yapavaslayan vasat kalitede embriyolar diger 7 tanesi 3.gunden sonra gelisimi durdu. Doktorlar embriyolar 3.gune kadar gelismiyorsa yumurta kaliteesi ama 3. Gunden sonra gelismiyorsa sperm kalitesine bagliyorlar zaten.
Merhaba tedaviden sonuç aldınız mı?

benimde ikinci yumurta toplama işlemim oldu eylülde transferim olacak rahim dinlendirme uygulanıyor şimdi. 1 embriyom oluştu bu toplamadanda

X