Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaslar benim.ilkkez tsh 4 cikti buhayatimda
Hemen euthrox a basladim. 1 haftada 2.4 edustu ama endokrinci gebeik olusunca gel dedi ve hep kullan. Yani hayatimda bir kere tsh im 4 cikti die boleuzun surece bu ilaci kulanmam.sacma degili ? Birde 500mg . Kullanoyorum.hergun1 adet 2 gu 2adet

Canım benimde ilk teşhis konulduğunda 4.5 çıktı TSH anti tpo ve anti TG sonuçları ile birlikte hasimato tiroid hastası olduğumu öğrendim 50 mg kullanıyorum ve hayat boyu kullanacağım

Arkadaşlar ben bu forumdan çok faydalandım ve ben de faydalı olmak isterim.. İkinci denememizde olumlu sonuç aldık çok şükür. Bu süreçte ilk denemesinde olmayıp ikinci denemesinde olan insanların olduğunu görmek için bir sürü forum okudum kendimi motive edebilmek için.. Ben de benim gibi bunu görmeye ihtiyaç duyan arkadaşlarım için paylaşmak istedim..

kızlar merhaba bende 3. denemem için bahçeçi fulyayı düşünüyorum düktor olarak kararsızım erkek isnfertilitezi sorunumuz. acaba kime gitsem remzzi beymi güvenç bey mi bilemedim bir fikir verebilecek olan var mı

Merhaba arkadaşlar bahçeçi Fulya da tüp bebek yaptıran varmı? Bana yardımcı olabilirmisiniz? Prof. Dr. Mustafa bahçeci ye tedavi olan var mı? Güvenç beyi de duydum sizce hangisi. Muayene üçreti ve tüp bebek ne kadar tutuyor

Merhaba arkadaşlar bahçeçi Fulya da tüp bebek yaptıran varmı? Bana yardımcı olabilirmisiniz? Prof. Dr. Mustafa bahçeci ye tedavi olan var mı? Güvenç beyi de duydum sizce hangisi. Muayene üçreti ve tüp bebek ne kadar tutuyor
Merhaba
Benim doktorum Remzi hoca. Tüp bebek 7.750, muayene ücreti 500 TL. Benim yumurta toplamam yapıldı fakat transferim henüz yapılmadı. Embriyolar genetiğe gitti, sorunsuz gelirse transfer yapılacak
Önceki sayfaları okuyabilirseniz Mustafa hocanın hastası arkadaşlar olması laxım

Merhaba
Benim doktorum Remzi hoca. Tüp bebek 7.750, muayene ücreti 500 TL. Benim yumurta toplamam yapıldı fakat transferim henüz yapılmadı. Embriyolar genetiğe gitti, sorunsuz gelirse transfer yapılacak
Önceki sayfaları okuyabilirseniz Mustafa hocanın hastası arkadaşlar olması laxım

Teşekkür ederim canım. Benim iki defa aşılama deneyimim oldu. Fakat tüp bebek beni biraz korkutuyor. Süreç nasıl kaç defa muayene ye gittiniz acaba. yumurta toplama işlemi için anestezi veriliyormu. Şehir dışından geleceğim acaba yumurta toplama aşamasında ve transfer sonrasında yola çıkabilirmiyim acaba bu konuda ne düşünüyorsunuz

Teşekkür ederim canım. Benim iki defa aşılama deneyimim oldu. Fakat tüp bebek beni biraz korkutuyor. Süreç nasıl kaç defa muayene ye gittiniz acaba. yumurta toplama işlemi için anestezi veriliyormu. Şehir dışından geleceğim acaba yumurta toplama aşamasında ve transfer sonrasında yola çıkabilirmiyim acaba bu konuda ne düşünüyorsunuz

19 şubat pzt adetin 2.günü, alttan kontrol ve iğneler verildi, ilk iğneyi klinikte yapıp nasıl yapıldığını gösterdiler

24 şubat cmt kontrol
26 şubat pzt kontrol
28 şubat çarş kontrol
03 mart cmt yumurta toplama

Benim süreç böyledi. Yani 13-14 günlük ilk bölümde 5 defa gittim. Yumurta toplama Allahıma bin şükür ağrısız sancısız kanamasız oldu. Anestezili oluyor, hiç korkma. Opu sonrası yolculukta sakınca yok bildiğim kadarıyla.
2 ay rahim dinlendirme verdi doktor bey. Bu arada 5.güne 2 tane embriyo kalmıştı, onları NGS ye gönderdik (extra ücretli, embriyo başı 350 usd) onların sonucu henüz gelmedi. Yani henüz transfer öncesi ve sonrasını yaşamadım, hiç bilgim yok :KK43:

Hayırlı olsun inşallah. Biz bodosloma başladık tedaviye ama öncesinde 1-2 ay vitamin ya da bal-polen-arı sütü kullanmak iyi oluyormuş. O konuda pişmanım açıkcası

Arkadas yumurta toplamayi anlatmis bende sonrasini anlatiyim.eger o ay transfer olacaksam yumurta toplandiktam sonra gelisiine gore 3 veya 5 gun transfer olursun.

Eger dondurulcak ise. Reglinin 2gunu basliyorsun ilaclara 1hafta sonra kont...sonra 4 gun sonra yani regl 12 veya 13 gun kont cagirirlip kan veriyorsun ve transferin planlaniyor .regl 17 . Ve 22
Gunleri arasi

X