Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım drnuz kim2017 kasımda ilaç hariç 6.750 Tl ydi fiyat. 2018 de 7.750 TL olmuş.
Bahcecide karar verdik ve başladık, Allah mahcup etmesin
Çok tesekkür ederim,hayırlı olsun canım drnuz kim
Çok tesekkür ederim,
Remzi hoca doktorumuz, ilk randevum da onunlaydı. Çok içimiz ısındı. İnşallah mutlu sonuçlanır
benimde drum o allah işini gücünü rast getirsin kendisi çok iyi bir insan ve dr
benim tranfer pazar veya pazartesi olacak
sonraki adette hormon ve rahim uygunsa tranfer oluyor canımArkadaslarr .yumurta toplanip.genetigegidince. birsonraki reglide koyuluyor mu ? Yoksa 2 reglmi geciyor
inşallah adet ile gidr benim adetin ikinci günü basit kistim vardı 2 ve altında olan kist önemli değil dedi drum ve transfer hazırlıklarına başladık 13. gün kontrolüm vardı pazartesi günü dr baktı kist adetle gitmiş görünmüyor dedi arkadaşımBakalim.dogum.kont kullaniyorum.kistim var
Muamegidince sorayim
yok cnm.benimki cikolata kisti ve buyuk.gitmezz ama.baskilamak.icin yaptikkinşallah adet ile gidr benim adetin ikinci günü basit kistim vardı 2 ve altında olan kist önemli değil dedi drum ve transfer hazırlıklarına başladık 13. gün kontrolüm vardı pazartesi günü dr baktı kist adetle gitmiş görünmüyor dedi arkadaşım
Bu kg yasiniz troit çalışmanıza göre ayarlanıyor. Ben 5*100 ve 50*2 kullaniyorumBayanlar tsh problemiolanlarlarvar mi ?? Benim.ilkkez tsh im 4cikti
Ve simdi endokrin e gittim . 50mg ilac verdi 5gun tek 2 gun cift... merak ettimcok degil midozu ?
54kg ve sizin 2 katiniz dozda ilaç kullanıyorum. Tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar yukseltebiliyor tsh iVallahi benim hepnormaldi tsh im .. bitek bu ay dogum.kont kullaniyorumve stresten .4.1 cikti mesala 2 ay once 2.20.. gecen hafta 3.5 ..t3 t4 ve anti tpo lar normal. Usg temizz.. ben sunumerak ediyorum. 68 kiloyum.. fazla mg kullanmanin zarari var mi
Hayir tshiniz duser daha sağlıklı bir gebelki geçirirsiniz zaten rutin kontrolleri yaptirirsiniz endokrin uzmanınız gerek gorurse doz ayarlaması yapar.ayrıca Bu ilaç hamilelikte bile güvenle kullanabileceginiz bir ilaç siz dr güvenin takiplerinizi yaptırın herhangi bir sorun yasamazsinizKorkmama gerek yok yani..