Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bakalim.dogum.kont kullaniyorum.kistim var
Muamegidince sorayim
inşallah adet ile gidr benim adetin ikinci günü basit kistim vardı 2 ve altında olan kist önemli değil dedi drum ve transfer hazırlıklarına başladık 13. gün kontrolüm vardı pazartesi günü dr baktı kist adetle gitmiş görünmüyor dedi arkadaşım

Y
inşallah adet ile gidr benim adetin ikinci günü basit kistim vardı 2 ve altında olan kist önemli değil dedi drum ve transfer hazırlıklarına başladık 13. gün kontrolüm vardı pazartesi günü dr baktı kist adetle gitmiş görünmüyor dedi arkadaşım
yok cnm.benimki cikolata kisti ve buyuk.gitmezz ama.baskilamak.icin yaptikk

Bayanlar tsh problemiolanlarlarvar mi ?? Benim.ilkkez tsh im 4cikti
Ve simdi endokrin e gittim . 50mg ilac verdi 5gun tek 2 gun cift... merak ettimcok degil midozu ?

Bayanlar tsh problemiolanlarlarvar mi ?? Benim.ilkkez tsh im 4cikti
Ve simdi endokrin e gittim . 50mg ilac verdi 5gun tek 2 gun cift... merak ettimcok degil midozu ?
Bu kg yasiniz troit çalışmanıza göre ayarlanıyor. Ben 5*100 ve 50*2 kullaniyorum

Vallahi benim hepnormaldi tsh im .. bitek bu ay dogum.kont kullaniyorumve stresten .4.1 cikti mesala 2 ay once 2.20.. gecen hafta 3.5 ..t3 t4 ve anti tpo lar normal. Usg temizz.. ben sunumerak ediyorum. 68 kiloyum.. fazla mg kullanmanin zarari var mi

Vallahi benim hepnormaldi tsh im .. bitek bu ay dogum.kont kullaniyorumve stresten .4.1 cikti mesala 2 ay once 2.20.. gecen hafta 3.5 ..t3 t4 ve anti tpo lar normal. Usg temizz.. ben sunumerak ediyorum. 68 kiloyum.. fazla mg kullanmanin zarari var mi
54kg ve sizin 2 katiniz dozda ilaç kullanıyorum. Tedavi sürecinde kullanılan ilaçlar yukseltebiliyor tsh i

Korkmama gerek yok yani..
Hayir tshiniz duser daha sağlıklı bir gebelki geçirirsiniz zaten rutin kontrolleri yaptirirsiniz endokrin uzmanınız gerek gorurse doz ayarlaması yapar.ayrıca Bu ilaç hamilelikte bile güvenle kullanabileceginiz bir ilaç siz dr güvenin takiplerinizi yaptırın herhangi bir sorun yasamazsiniz

X