Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Tesekkurler benim.mart sonu transferim.inss olur
Bu reglide gdiicem .daha bu ilaca yani.. yrn baaliycam. Bakalim 1hafta sonra kan baktiriyim
Sonra reglimde doktora gidicem belki baslariz

Bu reglide gdiicem .daha bu ilaca yani.. yrn baaliycam. Bakalim 1hafta sonra kan baktiriyim
1 hafta erken kliniğe gitmeden 1 yada 2 gün önce yaptırın 15 günde ciddi düşüş göreceğinizi dusunuyorum

Canım hayırlı olsun tedavin doktorun kim

merhaba canım benimde bu ayın sonuna doğru transfer olacak
transfere yönelik hangi ilaçları kullanıyorsun ben ilacın 3. günündeyim adetin 3. günü başladım estrofem ve coraspirine

merhaba canım benimde bu ayın sonuna doğru transfer olacak
transfere yönelik hangi ilaçları kullanıyorsun ben ilacın 3. günündeyim adetin 3. günü başladım estrofem ve coraspirine

Slm cnm mustecepbey.ben daha basladim.. reglide gidicem eger tsh ve kist engel degilse baslariz. Yoksa haplara devam.. idaha onceki tedavilerimden hatirladigim.. estofrem sirf kullaniyordum ilk 5gun.sonra trasfere 4gun kala progestan .kansulandiriciigne veaspirin ekliyorlardibakalim burda ne oucak

Slm cnm mustecepbey.ben daha baslamadim.. reglide gidicem eger tsh ve kist engel degilse baslariz. Yoksa haplara devam.. idaha onceki tedavilerimden hatirladigim.. estofrem sirf kullaniyordum ilk 15gun.sonra trasfere 4gun kala progestan .kansulandiriciigne veaspirin ekliyorlardibakalim burda ne oucak

Güçlü emekçi kadınlar kadınlarımız günümüz kutlu olsun

Arkadaslar benim.ilkkez tsh 4 cikti buhayatimda
Hemen euthrox a basladim. 1 haftada 2.4 edustu ama endokrinci gebeik olusunca gel dedi ve hep kullan. Yani hayatimda bir kere tsh im 4 cikti die boleuzun surece bu ilaci kulanmam.sacma degili ? Birde 500mg . Kullanoyorum.hergun1 adet 2 gu 2adet

Arkadaslar benim.ilkkez tsh 4 cikti buhayatimda
Hemen euthrox a basladim. 1 haftada 2.4 edustu ama endokrinci gebeik olusunca gel dedi ve hep kullan. Yani hayatimda bir kere tsh im 4 cikti die boleuzun surece bu ilaci kulanmam.sacma degili ? Birde 500mg . Kullanoyorum.hergun1 adet 2 gu 2adet
Tsh hamilelikte önemli bir hormon kontrol altında tutulması gerek.ayrıca size teşhis konulmadimi bu bir sürekli rahatsızlığınız olabilir bnm gibi hasimato mesela ömür boyu kullanmak zorundayım. Siz teshisinizi sorun dr a

Benim de tsh 4 civarı çıkmıştı, sonra yeniden tahlil istedi hoca. 3,5. Yani hala yüksek. Bana da aynı ilaçtan verdiler ama 25 mg. Kızlar söylemişti çabuk düşürüyomuş diye
Hamilelikten sonra yeniden ölçtürürsün, düşükse kullanmazsın. Ama hamilelikte çok önemliymiş

X