Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta erken kliniğe gitmeden 1 yada 2 gün önce yaptırın 15 günde ciddi düşüş göreceğinizi dusunuyorumTesekkurler benim.mart sonu transferim.inss olur
Bu reglide gdiicem .daha bu ilaca yani.. yrn baaliycam. Bakalim 1hafta sonra kan baktiriyim
Sonra reglimde doktora gidicem belki baslariz
Ne diyeyim arkadaşım zor üzülme diyemeyeceğim üzül ama yıpratma kendini.ins tez zamanda kavuşursun kuzunaArkadaslar benim kimyasal gebelik oldu tutmadi
Geçmiş olsun üzülmek çok normal tez zamanda toparlanma sürecini geçir ve mücadeleye devamSaolasın cnm herseyin hayirlisi iki tane daha var bakalım bi kaç ay sonra onları denicem
Canım hayırlı olsun tedavin doktorun kimTesekkurler benim.mart sonu transferim.inss olur
Bu reglide gdiicem .daha bu ilaca yani.. yrn baaliycam. Bakalim 1hafta sonra kan baktiriyim
Tesekkurler benim.mart sonu transferim.inss olur
merhaba canım benimde bu ayın sonuna doğru transfer olacak
transfere yönelik hangi ilaçları kullanıyorsun ben ilacın 3. günündeyim adetin 3. günü başladım estrofem ve coraspirine
Slm cnm mustecepbey.ben daha baslamadim.. reglide gidicem eger tsh ve kist engel degilse baslariz. Yoksa haplara devam.. idaha onceki tedavilerimden hatirladigim.. estofrem sirf kullaniyordum ilk 15gun.sonra trasfere 4gun kala progestan .kansulandiriciigne veaspirin ekliyorlardibakalim burda ne oucak
Tsh hamilelikte önemli bir hormon kontrol altında tutulması gerek.ayrıca size teşhis konulmadimi bu bir sürekli rahatsızlığınız olabilir bnm gibi hasimato mesela ömür boyu kullanmak zorundayım. Siz teshisinizi sorun dr aArkadaslar benim.ilkkez tsh 4 cikti buhayatimda
Hemen euthrox a basladim. 1 haftada 2.4 edustu ama endokrinci gebeik olusunca gel dedi ve hep kullan. Yani hayatimda bir kere tsh im 4 cikti die boleuzun surece bu ilaci kulanmam.sacma degili ? Birde 500mg . Kullanoyorum.hergun1 adet 2 gu 2adet
İi sorun yoksa hamilelik sürecinde icersiniz.sonra düşük dvm ederse bırakırsınızOyizden ilaci kullanalim.dedi.bakalimm
Kullancamm