Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Aslında kararsızım. 4. denememdi ilk defa pozitifi görmüştüm.Sonu kötü oldu. Yaş da ilerleyince umudum kırıldı.
Allah büyük herşeyde vardır bir hayır eğer durum varsa biraz dinlen toparlan 5 e dene bir bakarsın olur. Benim de 2. Denemem Rabbim cümlemizin kucağını doldursun. Evimizi cocuklarımızın sesiyle neşelendirsin

Arkadaşım seninkide şimdiden hayırlı olsun, benim duymadığım mutlu haberi sen ve bekleyen herkes alsın inşallah. Bu aşama güzel telaşlı geçiyor. Zor kısmı transferden sonra. Sen baya aktifsin mutlu sonlanır inşallah.
canım inşallah görürüz güzel günleri hep beraber
rabbim seninde muradını nasip etsin inşallah

4.de oldum cnm.senin döngü kısa sanırım regl onun için ovulasyon sürecin kısa ona göre ayarlanmıştır yoksa 2 gün oynaması gerekliydi belki aynı saatlerde transfer oluruz
evet belli olmaz arka arkayada transfer olabiliriz

Arkadaşlar yeniden merhaba..Kendi doktorumla görüştüm, kistlerimde küçülme varmış 17 mm ve 14 mm olmak üzere iki tane kistim mevcut şu anda..Doktor yumurtalıklarımın gayet iyi durumda olduğunu söyledi arkadaşlar sadece sağ yumurtalığım çikolata kisti yüzünden rahmin arkasına doğru kaymış durumda ve bu da hamile kalmayı biraz zorlaştırabilir dedi. visanne kullanıyodum 3 yıldır ameliyattan sonra başlamıştım şimdi onu bıraktırdı doktor ve 3-4 ay korunmadan bir deneyin olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi. Herhangi bir tetkik, rahim filmi, sperm testi falan da istemedi. Bu 4 aylık deneme süresi sonunda istiycek belki de..

Pozitifi gören tüm arkadaşları tebrik ederim :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Durumumj hatırlamanız açısından eski mesajımdan alıntılayarak yazıyorum, cikolata kistinden ameliyat olmuştum 3 sene önce ameliyattan sonra full ilaç kullanıp adet görmemiştim. 3-4 ay denedik drun dediğine paralel olarak ama olmayınca ben baska bir dr a gittim.. kistlerim büyümüş 14mm-17 mm olan kistler 3 ayda 3 cm- 4 cm olmuşlar ve hemen tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi. Dr un dediğine göre yumurtam çatlamıyormuşve kist oluşuyomuş bu çatlamayan yumurtadan..Bu da kalitesiz yumurta demekmiş..Ben hala bi umut ovülasyon testi diye bişey duydum onu yapıyorum belki normal şekilde olur diye ama çok da beklemek istemiyorum çünkü her gün kistlerim büyüyor. Bu sebeple Mart ayı için randevumu aldım doktorum Mustafa bahçeci olucak. Okuduklarım kadarıyla anlıyorum ki yoğun, stresli ve sancılı bir tedavi süreci beni bekliyo.. pozitifleri gördükçe umutlanıyorum negatifleri okuyunca da yüzüm düşüyo..Benim randevum 8 martta reglim de tahmini 24 martta olucak sizce mart reglimle tedaviye başlanır mı yani süreç uzunluğu konusunda bi bilgim yok ve sizlere sormak istedim bi de benim durumumu yaşayıp bahçecide pozitifi gören var mı merak ediyorum??

Pozitifi gören tüm arkadaşları tebrik ederim :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Durumumj hatırlamanız açısından eski mesajımdan alıntılayarak yazıyorum, cikolata kistinden ameliyat olmuştum 3 sene önce ameliyattan sonra full ilaç kullanıp adet görmemiştim. 3-4 ay denedik drun dediğine paralel olarak ama olmayınca ben baska bir dr a gittim.. kistlerim büyümüş 14mm-17 mm olan kistler 3 ayda 3 cm- 4 cm olmuşlar ve hemen tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi. Dr un dediğine göre yumurtam çatlamıyormuşve kist oluşuyomuş bu çatlamayan yumurtadan..Bu da kalitesiz yumurta demekmiş..Ben hala bi umut ovülasyon testi diye bişey duydum onu yapıyorum belki normal şekilde olur diye ama çok da beklemek istemiyorum çünkü her gün kistlerim büyüyor. Bu sebeple Mart ayı için randevumu aldım doktorum Mustafa bahçeci olucak. Okuduklarım kadarıyla anlıyorum ki yoğun, stresli ve sancılı bir tedavi süreci beni bekliyo.. pozitifleri gördükçe umutlanıyorum negatifleri okuyunca da yüzüm düşüyo..Benim randevum 8 martta reglim de tahmini 24 martta olucak sizce mart reglimle tedaviye başlanır mı yani süreç uzunluğu konusunda bi bilgim yok ve sizlere sormak istedim bi de benim durumumu yaşayıp bahçecide pozitifi gören var mı merak ediyorum??
Çok teşekkürler cnm iyi dileklerin için. Sana da çok gecmiş olsun dilerim en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun. Senin durumun gakta herhangi bilgiye sahip değilim. Ama eminim Dr seni en doğru şekilde yönlendirecek. Mustafa hocaya güven inşAllah herşey güzel olcak

Bantlarimla aşk yaşıyorum diyeyim sen anla:KK49:19u kontrol 24 transfer bi aksilik çıkmazsa
Ayy cok az kalmis masallah:halay: o bantlarla ask gebelikte de bitmyor canim hala ask yasiyorum ben. Bir de kucuk yerdw temin etmek de zor oluyor. Ama napalim bebekler iyi olsun:KK49: sen de al bakalim bebisini insallah:dua:

Ayy cok az kalmis masallah:halay: o bantlarla ask gebelikte de bitmyor canim hala ask yasiyorum ben. Bir de kucuk yerdw temin etmek de zor oluyor. Ama napalim bebekler iyi olsun:KK49: sen de al bakalim bebisini insallah:dua:
Biliyorum bilmemmi hamileyken ben yazdı ve o bantlar artık kabusum olmuştu göbeğimi yara yapmıştı allerjik bünyem. Bnm burda var eczacılarım çok şeker hemen depodan getirtiyolardi sorun yaşarsan hbr et hallederiz:KK76: bu arada jel mi kullaniyorsun yoksa ignemı?

Biliyorum bilmemmi hamileyken ben yazdı ve o bantlar artık kabusum olmuştu göbeğimi yara yapmıştı allerjik bünyem. Bnm burda var eczacılarım çok şeker hemen depodan getirtiyolardi sorun yaşarsan hbr et hallederiz:KK76: bu arada jel mi kullaniyorsun yoksa ignemı?
Sagol canim. Jel kullaniyorum su an.

X