Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Valla canım sorma benim sinüzitim azdı 10 gündür yatıyorum ilaç da almak istemiyorum inşallah bebeğim iyidir:dua:
Belirti arama hiç . Hiç belli olmaz herkes de farklı oluyor. İnşallah tutunmuşlardır:dua: test günün ne zaman bakalım?:KK24:
Çook gecmiş olsun. İnşAllah tez zamanda iyileşirsin. Bebişin de Allahın izni ile iyidir. Yest günü 12 si ama sabredebilirmiyim o güne kadar bilmiyorum.

Çook gecmiş olsun. İnşAllah tez zamanda iyileşirsin. Bebişin de Allahın izni ile iyidir. Yest günü 12 si ama sabredebilirmiyim o güne kadar bilmiyorum.
Yani seninkiler blastokist miydi canım? Eğer öyleyse 7.gün de test yapabilirsin. Tabi beklersen en güzel:KK24:

Cnm sabırlı olmakta fayda var sonraki stress daha zorlu...
Hem ben inanıyorum çok ikizlerin açılışını yapacağına bende geliyorum bak yrn başlıyoruz ins.
İnşAllah kuzum. Hadi sana da hayırlı olsun. İnşAllah herşey yolunda gider ve pozitiv haberini verirsin. Trsnsfer günü haber et tmm cnm

Cnm sabırlı olmakta fayda var sonraki stress daha zorlu...
Hem ben inanıyorum çok ikizlerin açılışını yapacağına bende geliyorum bak yrn başlıyoruz ins.
Hayirli olsun canım adet oldun demek bende bekliyorum adeti 2 gün var
Senin 5. Gün embriyosu varmı arkadaşım
Dr remzi beymi
Benim drumda remzi bey

Hayirli olsun canım adet oldun demek bende bekliyorum adeti 2 gün var
Senin 5. Gün embriyosu varmı arkadaşım
Dr remzi beymi
Benim drumda remzi bey
Canim bnm 3 tane 5.gün sipam vardı 2 kaldı şimdi onlarla bulusacaz ins.bnm regl kürtaj dan sonra çok değişti gün takip edemiyorum yine surpriz yaptı erken geldi.ne güzel çoğalıyoruz hocamiza gidenler hadi bakalım senle beraber gun sayacaz

Canim bnm 3 tane 5.gün sipam vardı 2 kaldı şimdi onlarla bulusacaz ins.bnm regl kürtaj dan sonra çok değişti gün takip edemiyorum yine surpriz yaptı erken geldi.ne güzel çoğalıyoruz hocamiza gidenler hadi bakalım senle beraber gun sayacaz
geçmiş olsun arkadaşım inşallah bu sefer rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik sonucunda kucağında evladını sağlıkla ve hayırlısı ile görmek nasip olur. gebe kalmayı istiyoruz ama eksik dua etmemek gerek allah sağlıklı gebelik ile kucağımızda sağlıklı hayırlı ve salih evladlar nasip etsin inşallah

maşallah 5. günden hazır embriyoların benim 3. günden 3 tane embriyom var 1i compact
benimkiler 5. güne götürelecek nasip olursa transfer zamanı

geçmiş olsun arkadaşım inşallah bu sefer rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik sonucunda kucağında evladını sağlıkla ve hayırlısı ile görmek nasip olur. gebe kalmayı istiyoruz ama eksik dua etmemek gerek allah sağlıklı gebelik ile kucağımızda sağlıklı hayırlı ve salih evladlar nasip etsin inşallah

maşallah 5. günden hazır embriyoların benim 3. günden 3 tane embriyom var 1i compact
benimkiler 5. güne götürelecek nasip olursa transfer zamanı
Ahh cnm edepli dua derim bende hep detayla ederim duamı hiçbir zaman elimi açıp Allahım evlat ver demedim hayirlisiyla hayırlısını istedim nasip böyleymiş. Uzulmedim hatta remzi hocayı ben teselli etmiştim :) şimdide nasibimde ne varsa onu yasiycam hep tevekkül tam tevekkül modum.seninkiler e ins sorunsuz ilerler 5.güne sağlıkla kavuşursun.

Kizlar meraba
Biraz once kubra hocaya ilk muayenemi oldum 6+1 dedi. Keseyi ve yolk sacını gordu ama alttan muayene etmesine rağmen kalp atışını duyamadı. Endişelenme haftaya gel dedi ve bazı kan testleri verdi. Onları yaptırarak haftaya gelicem ama okuduklarıma göre genelde alttan muayenede kalp atışı duyuluyordu merak ettim sizlerden bu zamanlarda duyamayan olmuşmuydu

Kizlar meraba
Biraz once kubra hocaya ilk muayenemi oldum 6+1 dedi. Keseyi ve yolk sacını gordu ama alttan muayene etmesine rağmen kalp atışını duyamadı. Endişelenme haftaya gel dedi ve bazı kan testleri verdi. Onları yaptırarak haftaya gelicem ama okuduklarıma göre genelde alttan muayenede kalp atışı duyuluyordu merak ettim sizlerden bu zamanlarda duyamayan olmuşmuydu
Cnm yolk göründüyse sorun yoktur inş. Bazen olabiliyor 6.haftada üzülme tatlim

Kızlar merhaba nasılsınız. Hamiş arkadaşlar hamişlik ne alemde kimse ortalıkta yok. Tedavide olanlar nasıl gidiyo süreç. Ve benim gibi teste gün sayanlar inşAllah pozirivleri haber deriz

X