Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

24 şubat kavuşuyoruz kuzularla sonra şafak saymaya :KK66: sen nasılsın tatlim
Hadi canım hayırlısı inşAllah duamdasın. Ben nasıl olayım kendimi karnımı dinliyorum. Dua ediyorum test gününe kadar Rabbim pızitivi gostersin diye. Umut ediyorum bebişlerim benimledir ve sıkı sıkı sarılmışlardır bana. Rabbim isteyen herkese evlat kokusu evlat sahibi olmayı nasip etsin.

İnşAllah öyledir bakalm hayırlısı olsun yeni bir bekleyiş.. Rabbim sonunu güzel eylesin..
Amin ins.
Hadi canım hayırlısı inşAllah duamdasın. Ben nasıl olayım kendimi karnımı dinliyorum. Dua ediyorum test gününe kadar Rabbim pızitivi gostersin diye. Umut ediyorum bebişlerim benimledir ve sıkı sıkı sarılmışlardır bana. Rabbim isteyen herkese evlat kokusu evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Amin ins ben acayip umut doluyum senle ilgili.herşey güzel olacak kuzuların senle karnını bnm icinde sev yüzünü bilmediğiniz kader arkadaşımın slm var de

Amin ins.

Amin ins ben acayip umut doluyum senle ilgili.herşey güzel olacak kuzuların senle karnını bnm icinde sev yüzünü bilmediğiniz kader arkadaşımın slm var de
Tabi kuzum. Soylerim. Rabbim seni de tez zamanda kavuştursun kuzularına hiç ayrılmamak üzere bak namazın farzından sonra yazıyorum yüzü kıbleye dua hükmündedir Rabbim kabul eylesin. Bebişlerimizden hiç ayırmasın bizi

Saat söylemedi ama ben sbh erken kalkmaktan nefret ediyorum.remzi hoca sırf pisliğine bana hep sbh erkenden randevu verir.saatleri netleştirelim çok isterim kahve içip tanışmayı
sen istanbuldamı oturuyorsun canım ben il dışından gelince yumurta toplama zamanı hariç hep kontrollere öğleden sonra geldim
tamam belli olunca haberleşiriz bana 19unda rahim ve hormon değerlerin iyi ise 5 gün sonra transfer olur dedi
çok heyacanlandım aylardır bekliyorum bu süreci

sen istanbuldamı oturuyorsun canım ben il dışından gelince yumurta toplama zamanı hariç hep kontrollere öğleden sonra geldim
tamam belli olunca haberleşiriz bana 19unda rahim ve hormon değerlerin iyi ise 5 gün sonra transfer olur dedi
İnşAllah herşey yolunda olucak canım. İkiniz de inşAllah hamiş haberlerini verceksiniz. Rabbim tamamına erdirsin. Sorunsuz problemsiz İnşAllah bir sürece girmenizi diliyorum

Bende ist dışından geliyorum ama kardeşim burda geldiğimde kalıyorum.bnm 24u transfer nasıl denk geldiki sen kaçında regl oldun cnm

Merhaba arkadaşlar bu sayfaya ilk defa yazıyorum. Gebe olanlar hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına alısın, bekleyenler iyi haberler duysun inşallah. Burda genelde herkes bahçeci hastası galiba.

Merhaba cnm Amiin çook sağol Allah razı olsun. Evet bahçeci grubu
Bende orda tedavi görüyordum ama maalesef 8.5 haftada bebeğin kalp atışı durdu (yada ilk bakan doktor duymadan var dedi) 20 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın.

Bende orda tedavi görüyordum ama maalesef 8.5 haftada bebeğin kalp atışı durdu (yada ilk bakan doktor duymadan var dedi) 20 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Rabbim bu sıkıntıyı kimseye yaşatmasın.
Rabbim yardımcın olsun canım inşAllah bu sefer olur. Sabret yeniden dene. Allah en hayırlısını nasip etsin

Allah yardımcınız olsun ben de salı günü gittim 6+1 di keseyi gördü ama vajinal bakmasına rağmen kalp atışını duyamadık haftaya yeniden çağırdı bakalm hayırlısı olsun. Benimde bu 3.denemem ve bende ilk kez pozitif gördüm ve çok korkuyorum sonu kötü olacak diye.. Allah yardımcımız olsun Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin

Allah yardımcınız olsun ben de salı günü gittim 6+1 di keseyi gördü ama vajinal bakmasına rağmen kalp atışını duyamadık haftaya yeniden çağırdı bakalm hayırlısı olsun. Benimde bu 3.denemem ve bende ilk kez pozitif gördüm ve çok korkuyorum sonu kötü olacak diye.. Allah yardımcımız olsun Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin
Stres yapma iyi olur inşallah. Bazen geç duyulabiliyor. Rabbim tez vakitte bebişlerine kavuştursun . Bol bol dua et rabbim yüzünü ve tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün, benimde inşallah. Meşakatli, zor stresli ve güzel bir süreç.

X