- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 42
Ayy canım az kalmış hadi İnşAllah hayırlı olsun duamız seninleBantlarimla aşk yaşıyorum diyeyim sen anla19u kontrol 24 transfer bi aksilik çıkmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım az kalmış hadi İnşAllah hayırlı olsun duamız seninleBantlarimla aşk yaşıyorum diyeyim sen anla19u kontrol 24 transfer bi aksilik çıkmazsa
Sağol kuzum sana test tarihini sormuştum gormedin sanırım.Ayy canım az kalmış hadi İnşAllah hayırlı olsun duamız seninle
Yani bugünler için ne çileler çektiğini düşün geçecek bugünlerde sağlıkla alırsın kuzunun kucağına. ..Slmlar kizlar hamislere bebisleri ile cok.cok mutlu gunlere..
Trasfer hazirligindakilere de mujdeli gunler dilerim...
Benim bulantilar gaz sancilari ve halsizlikle basim belada bebisim beni biraz fazla yoruyor ama herseye deger onun sagligi yerinde olsun da cok ugrastik zaten biras daha cekeriz nolacak dimi
Canım çok şükür ben pozitivim. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Kimsenin isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın. Amiin.Sağol kuzum sana test tarihini sormuştum gormedin sanırım.
Canım biz zorlu yoldan gecen anneleriz. Bebişler biraz nazlı işte. Bizde en ufak şeyde korkuyoruz ki korkmakta da haklıyız. Ama Allaha tevekkül. Allah büyük O na emanet ettik yavrularımızı. Allah korusun. Darısı adayların başınaSlmlar kizlar hamislere bebisleri ile cok.cok mutlu gunlere..
Trasfer hazirligindakilere de mujdeli gunler dilerim...
Benim bulantilar gaz sancilari ve halsizlikle basim belada bebisim beni biraz fazla yoruyor ama herseye deger onun sagligi yerinde olsun da cok ugrastik zaten biras daha cekeriz nolacak dimi
Çok şükür çok sevindim kusum sana hep söylüyorum seni hep olumlu hissediyorum diye.sağlıkla kucağına al ins Ayy aşırı sevindim.masallah suphanallahCanım çok şükür ben pozitivim. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Kimsenin isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın. Amiin.
Cnm oluyor öyle ağrılar unut regl yok bitti.Kızlar benim de 6+5 bugun başından beri kasıklarımda sancılar oluyor hatta gaz da cok rahatsız ediyor ama bu akşam resmen regl sancısı gibi oldu çok korkuyorum. Hiç böyle sancılar yaşayan varmı
Allah razı olsun canım benim darısı başına ve tim bekleyenlerin başına. Sıra sizde inşAllah siz de güzel haberleri verceksiniz Allahın izni ile inanıyorum. Duamdasın canımÇok şükür çok sevindim kusum sana hep söylüyorum seni hep olumlu hissediyorum diye.sağlıkla kucağına al ins Ayy aşırı sevindim.masallah suphanallah
Çook sevindim Allaha çok şükür.. Rabbim kucagınıza da almayı nasip etsin inşAllahCanım çok şükür ben pozitivim. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Kimsenin isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın. Amiin.
İnşAllah dediğiniz gibidir hayırlısıyla duysak bir de kalp atışını bakalm daha bi rahatlayacagım, çok sağolunCnm oluyor öyle ağrılar unut regl yok bitti.
Amiin canım inşAllah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırızÇook sevindim Allaha çok şükür.. Rabbim kucagınıza da almayı nasip etsin inşAllah
Burdan da tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahCanım çok şükür ben pozitivim. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Kimsenin isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmasın. Amiin.
Amiin kuzum Amiin darısı başına inşAllah. Sıra senle sebiss deBurdan da tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Amiin canım inşAllah Rabbim size de nasip etsin. 8. Gümünde ilk testimi yaptım dayanamayıpUnudumvarhep Allahım tamamına erdirsin benimde transferim 3 subat di siz kaçıncı gün test yaptiniz
5. gün embriyosuydu canım hayır kaldığım ilde yaptırdım. İnşAllah sende de pozitif olur içinde nasıl his ediyorsan oyle yap. Sonucunu bize de soyle merak ettim. Rabbim yardımcın olsunAmin insallah..Kan testi yaptınız dimi bende yarinmi yapsam diye dusunuyurum siz bahcecide mi yaptırdınız ilk kan testinizi bide kaçıncı gün embriyosuydu