Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Slmlar kizlar hamislere bebisleri ile cok.cok mutlu gunlere..
Trasfer hazirligindakilere de mujdeli gunler dilerim...
Benim bulantilar gaz sancilari ve halsizlikle basim belada bebisim beni biraz fazla yoruyor ama herseye deger onun sagligi yerinde olsun da cok ugrastik zaten biras daha cekeriz nolacak dimi :KK76:
Yani bugünler için ne çileler çektiğini düşün geçecek bugünlerde sağlıkla alırsın kuzunun kucağına. ..

Kızlar benim de 6+5 bugun başından beri kasıklarımda sancılar oluyor hatta gaz da cok rahatsız ediyor ama bu akşam resmen regl sancısı gibi oldu çok korkuyorum. Hiç böyle sancılar yaşayan varmı

Slmlar kizlar hamislere bebisleri ile cok.cok mutlu gunlere..
Trasfer hazirligindakilere de mujdeli gunler dilerim...
Benim bulantilar gaz sancilari ve halsizlikle basim belada bebisim beni biraz fazla yoruyor ama herseye deger onun sagligi yerinde olsun da cok ugrastik zaten biras daha cekeriz nolacak dimi :KK76:
Canım biz zorlu yoldan gecen anneleriz. Bebişler biraz nazlı işte. Bizde en ufak şeyde korkuyoruz ki korkmakta da haklıyız. Ama Allaha tevekkül. Allah büyük O na emanet ettik yavrularımızı. Allah korusun. Darısı adayların başına

Çok şükür çok sevindim kusum sana hep söylüyorum seni hep olumlu hissediyorum diye.sağlıkla kucağına al ins Ayy aşırı sevindim.masallah suphanallah
Allah razı olsun canım benim darısı başına ve tim bekleyenlerin başına. Sıra sizde inşAllah siz de güzel haberleri verceksiniz Allahın izni ile inanıyorum. Duamdasın canım:dua::emir_bebek::emir_bebek:

Amin insallah..Kan testi yaptınız dimi bende yarinmi yapsam diye dusunuyurum siz bahcecide mi yaptırdınız ilk kan testinizi bide kaçıncı gün embriyosuydu

Amin insallah..Kan testi yaptınız dimi bende yarinmi yapsam diye dusunuyurum siz bahcecide mi yaptırdınız ilk kan testinizi bide kaçıncı gün embriyosuydu
5. gün embriyosuydu canım hayır kaldığım ilde yaptırdım. İnşAllah sende de pozitif olur içinde nasıl his ediyorsan oyle yap. Sonucunu bize de soyle merak ettim. Rabbim yardımcın olsun

X