Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun oske55 inş hersey ilkgun kadar guzel sonuçlanir
mrb kizlar benimde bu ayin 13 de randevu var dr guvenc bey le cokkk heyecanliyim bakalim nolcak napacam ne soracam hic bisey bilmiyom sadece sabirsizlikla bekliyorum ogunun gelmesini...
ya bisey soracaktim opu ve transfere kendi doktorumuz mu giriyor herhangi bi doktormu
evet canım destek için sağol. proflar böyle. ben mustafa beye giderken böyle olacağını biliyordum ve istedimki her an saçma sapan sorularımız olabiliyor bunları rahatça sorabileceğim daha alt düzey ama cevabın prfodan geldiğini ve güvenebileceğim bir yerde olmak istedim ekibe gönül rahatlığı ile güvenebileceğim bir yer olduğuna inandığım için tercih ettim olay sadece mustafa bahçeci değil ekip çok önemli önceki tecrübelerimden söylüyorum...
örneğin ben bugün tedavimin 5. günündeyim ve kontrole gittim hiç ummuyordum ama mustafa beyle görüştürdüler 5 dk olsada uzun uzun konuşacak bir şey de yok aslında herkese görevini takibini yapıyor ve söylenmesi gerekenleri söylüyor benim opumda olamayacak mustafa bey transferim içinde %80 olabilirim dedi bende hocam ne olur olun dedim. ama dedi işte herkes bunu istiyor olmaya çalışacağım dedi zaten zor bir dönemdeyim ve çok duygusalım gözlerim doldu hemen beni öyle görünce emel hemşireye döndü tamam dedi transferde kesin olacağım. yani bunu yakalaması bile çok önemli bence...
aryabeste kelebekk86 cok tsk ederım canlar Allah hepımızın gönlüne gore versın ınsallah
kelebekk86 canım bende senın gıbıydım ama rahatladım bak bugun sende ınsallah güzel haberlerle geleceksın bıze sana tavsıyem adet tarıhınde gıt muayenede daha rahat gorsun doktor yumurtalarını.Belkıde hemen baslar tedavine.Bana mustafa hoca ben yapacam dedı ama sanırım bu aralar fena yoğunluk var patıse baksana toplamada olamayabılırım demıs.Agustosa bıraz daha azalıyor galıba yoğunluk.Senın sorun neydı canım yas kaçtı ılk denemen mı
canim ben almanyadan gidecem bu 3. denemem olacak (insallah son olur) bende rezerv azligi var...maalesef adet döneminde olamayacam doktorla tlde konusmustum butun tahlillerini al gel bi bakalim yol cizelim dedi oyüzden neyapilacak yada neler simdiden yapilabilir bilmiyorum sadece kontrole gitmis olacam insaalh bisorun cikmazsa agustosta ki adetimle baslamak istiyorum bu arada yasim 28
hayırlısı olsun arkadaşım Allah emeklerımızı boşa çıkarmasın inşallah
Yaşın genç aslında rezerv azlığını ordakı doktorlar mı yoksa burdamı soyledıler.Sanırım amh degerıen gore degerlendırdıler.İnşallah hersey ıstedıgın planladığın gıbı olur.Bende planlamıştım ağustosta olmasını olmasaydı cok üzülecektim ama rabbım yüzüme guldu şükür olsun şimdi sadece beklemek kaldı.O kadar bekledik 1.5 beklerız ne yapalım sonu güzel olsun yeter ki
tedavi öncesi öngörüsmeye giden arkadaslar neler yapildi hangi tahliller istendi hangi gün gelin dediler neler xyapildi paylasirmisiniz benimde haftaya görüsmem var napilacak nler isteyecekler hic bilgim yok
arkadaslar bbugun transferimin 7. Gunu oglen evde test yapmistim .negatifti aksam bi geldimki pozitif 2 cizgi .acaba nedir .bu testler bekledikce degisirmi cok acil...
arkadaslar bbugun transferimin 7. Gunu oglen evde test yapmistim .negatifti aksam bi geldimki pozitif 2 cizgi .acaba nedir .bu testler bekledikce degisirmi cok acil...
mrb kizlar benimde bu ayin 13 de randevu var dr guvenc bey le cokkk heyecanliyim bakalim nolcak napacam ne soracam hic bisey bilmiyom sadece sabirsizlikla bekliyorum ogunun gelmesini...
ya bisey soracaktim opu ve transfere kendi doktorumuz mu giriyor herhangi bi doktormu
Kızlar ben geldimmmmm hemde bomba gıbı
Gıttık esımle bahcecıye gırdık içerı dakıka bır gol bır o guleryuzlu bayan hosgeldınız aramıza demesiyle ben pozıtıf enerjiyle doldum zaten sonra sorular form doldurma derken ben yandakı bayana takılmışım ben hem form dolduruyorum hem danısmadakı bayanın soruları cevaplandırıyordum o ara.Bana ozge hanım maıl adresınız dıye ıkı kere sormus ben bayana takılmışım transfere gelmıs o gun ıncelıyorum bayanı ben ne konusuyolar felan dıyeo ara embriyolog necatı bey geldı yaz oraya yaz çılgın ozge@hotmail dedı guluştuk çokmu bellı oluyor dedım güldüğ gitti danısmadakı bayan necatı beyle tanışıyorsunuz galıba dedı yoo dedım ılk ızlenım motıve bende tavan yaptı tabı o ara.
Neyse bekledik bıraz randevu saatımız gectı yarım saat kadar ama olsun bız esımle oyle pozıtıfız ki gülüyoruz konuşuyoruz.Tabı o ara elinde su şişesi alan gelmıs o kadar çok transfer vardı ki bugunneyse Emel hemsıre geldı cagırdı gıderken bugünde hep öğretmenlerle görüşüyoruz ne güzel dedı dedım evet gırdık odaya sorular ön görüşme felan Mustafa hoca geldı.Muayeneye aldı benı yas kılo boy sordu muayene ettı gel konuşalım sımdı dedı.Esımın tahlıllerı benım tahlıllerım hepsını ınceledı.Bana sorarsanız tüp derım hemen dedı.Bizde evet hocam ıstıyoruz artık dedık.Adet duzensızlıgımı soyledım bana kılo verebılır mısın dedı.3,5 kılo bıle versen benım için çok ıyı dedı.Dedım verırım hocam 1,5 ayda bana 7 kılo ver hersey süper olsun dedı.dedım yaparım elımden geldıgının fazlasını yaparım dedım.Bu adetle başlamayalım ben sımdı sana söktürücü vericem once bı adet ol sonra doğum kontrol hapı verıcem onlada adet ol gel başlayalım tedavine dedı.eylul 10 gıbıde ben bu işi bıtırırım dedı.Vitamın yazdı bır suru 14unde söktürücü baslıcam adet olcam sonra doğum kontrol hapı sonrada adet olunca ınsallah iğnelere başlıyoruz kızlar.Ben Mustafa hocayı sevdım eşimle onu konuştuk adam yıllarını bu işe vermıs olsun o kadar resmıyet dimi ama.İşinı doğru yapıyor ya önemlı olanda o.Bugun bismillah dedık ilaçlarıma an ıtıbarıyle başladım.Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Selam kelebek,
Benimde doktorum Güvenç Bey canım. Kesinlikle memnun kalacaksın çok titiz bi doktor.. Ben tüp bebeğe daha geçemedim ama inşallah opu ve transferde kendisi bulunacak
benim de doktorum güvenç bey cnm. sana nasıl bir tedavi uygulanıyor?
canım senın opu haftaya geliyor değil mi?beklerken emel hemsırenın defterınde haftaya m.hoca yok yazıyordu.hayırlısı olsun arkadaşım.Herseyde bır hayır vardır bıraz kadercı olmak lazım.onemlı olan transfer.Bugun Mustafa hoca geliyorum sımdı dedı 20 dakıka sonra geldı ınanılmaz yoğunlar sanırım adam yemek yiyecek vakıt bıel bulamamış benı muayene ederken bısıler atıştırıyordu hem anlatıp hem yemeye calışıyordusevdım ben hocayı.İşinın ehlı tok bir duruşu var.üzülme sakın transferınde olur kesın.
Guzel bir baslangic olsun canim. Igne hangisi puregon. gonal-f, menogon mi? ben Daha once puregon kullanmistim o gayet kolay uygulamasi. Ama Menogon bayagi zahmetliydi. Nedakadar miktari 275- 300 ml/unite gibi oluyordu galiba. Tam agirlik birimini hatirlayamadim ama.Birde menogon kullanmistim. Oda tozlari karistirip bir solusyon hazirlama seklindeydi. Onu hic sevmemistim dogrusu. Mustafa bey tahmin ettigim gibi yogun olacak sanirim. Eminim cok konusma sansi olmasada kontrollerini duzgun yaparlar. O igne asamalarinda yapilacak seyler asagi yukari ayni sanirim. Bakalim kac gunde OPU geleceksin. 10-15 gun arasinda bir sure galiba oluyor. Igne dozuna bagli olarak degisir.En rahat bu onumuzdeki 15 gun. O yuzden keyfini cikar gez dolas ve moralin yuksek tut derim. Ondan sonra ne yaparsan kendini kontrol ediyorsun farkinda olmadan.
canım benim opu bu hafta perşembe olacak sanırım yarın net belli olur. ben ilk görüşmeye gittiğimde hoca burada olmayacağı tarihleri söylemişti zaten ben olmasamda benim yerime bana güvendiğin kadar güveneceğin arkadaşlarım girecek demişti. Ondan hiç şüphem yok aslında sadece transferde olsun yeter.:18: Hepimizin için hayırlısı canım senin tedavinde hayırlı olsun Allah hepimize sabır ve kolaylık versin müjdeli haberler olsun inşallah.
Bu arada oruç tutamayacağım için üzgünüm biraz, hoca net bir şekilde hayır tutamazsın dedi. Metebolizma dengesini etkilediği için istemiyorlarmış.
Canım benim çok sevindim böyle olumlu izlenimlerle ayrılmış olmana :)) Çünkü bu nokta çok önemli hadi bakalım tedavin hayırlı olsun arkadaşım :)) eee diyete mi başladın şimdi peki :)) ben inanıyorum sen başaracaksın...
canım benim opu bu hafta perşembe olacak sanırım yarın net belli olur. ben ilk görüşmeye gittiğimde hoca burada olmayacağı tarihleri söylemişti zaten ben olmasamda benim yerime bana güvendiğin kadar güveneceğin arkadaşlarım girecek demişti. Ondan hiç şüphem yok aslında sadece transferde olsun yeter.:18: Hepimizin için hayırlısı canım senin tedavinde hayırlı olsun Allah hepimize sabır ve kolaylık versin müjdeli haberler olsun inşallah.
Bu arada oruç tutamayacağım için üzgünüm biraz, hoca net bir şekilde hayır tutamazsın dedi. Metebolizma dengesini etkilediği için istemiyorlarmış.