Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

merhaba ben de daha önce 2 hsg 2 histereskopi ve 3 tüp bebek yaptırdım sonuc negatif maalesef. benm sorunum rahimde yapışıklık var, ilaçsız adet olamıyorum ve kanallarım kapalı. acaba benm durumumda olup bahcecide tedavi olduktan sonra hamile kalan var mı
Kanallar dediğiniz tüplerse zaten tüpler nedeniyle tüp bebek yapılabildiğinden onun engel olacağını sanmıyorum ama yapışıklık engel olabiliyormuş. umudumvarhep umudumvarhep ablam yapışıklık sebebiyle histeroskopi olmuştu çok şükür herşeyi yolunda transfer için gün sayıyoruz :emir_bebek: Dr Remzi hocaydı sanırım. İnşaallah sizlerden de güzel haberler alırız:dua:

Kanallar dediğiniz tüplerse zaten tüpler nedeniyle tüp bebek yapılabildiğinden onun engel olacağını sanmıyorum ama yapışıklık engel olabiliyormuş. umudumvarhep umudumvarhep ablam yapışıklık sebebiyle histeroskopi olmuştu çok şükür herşeyi yolunda transfer için gün sayıyoruz :emir_bebek: Dr Remzi hocaydı sanırım. İnşaallah sizlerden de güzel haberler alırız:dua:
:KK200::KK200::KK200:İnşAllah kuzum. Rabbim hepimizi kavuştursun bebişlerimize :anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

İyiyim canım. Yarın tekrar kan vericem güvenç hoca tekrar istedi öyle beklemedeyiz zaman geçmek bilmiyor. Sen n’aptın?
Bnm tsh yüksek ilaç dozu 2 katına çıktı prolaktin az yüksek regl düzensizliği yok diye ilaç vermedi cumartesi remzi hocayla randevum var bakalım o ne diyecek buradaki endokrin uzmanı remzi hocanın arkadaşı o yönlendirmisti.2nin altına inmezse kusura bakma izin vermem transfere dedi.
Sende ins 3 kat gor beta hcgni

Bnm tsh yüksek ilaç dozu 2 katına çıktı prolaktin az yüksek regl düzensizliği yok diye ilaç vermedi cumartesi remzi hocayla randevum var bakalım o ne diyecek buradaki endokrin uzmanı remzi hocanın arkadaşı o yönlendirmisti.2nin altına inmezse kusura bakma izin vermem transfere dedi.
Canım sen nerdesşn hangi şehirde yani? Benim de tsh için gittiğim doktorum remzi abalının arkadaşı da şaşırdım :KK70:

Evet geöen sene benimki 3.6 çıktı diye ertlediler trasnferi canım. Bu sefer hep kontrole gittim.

Benim tsh 2.27 cıktı Sebiss Sebiss normallerde dediler 25 mg ye devam et dediler. Kontrolden önce haftaya pazartesi bidaha tahlil yapcam inşAllah 2 nin altına düşmüştür. fatoceren8888 fatoceren8888 cnm nasıl gidiyo hamişlik Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz de Allahın izni ile peşinden geliyoz

Benim tsh 2.27 cıktı Sebiss Sebiss normallerde dediler 25 mg ye devam et dediler. Kontrolden önce haftaya pazartesi bidaha tahlil yapcam inşAllah 2 nin altına düşmüştür. fatoceren8888 fatoceren8888 cnm nasıl gidiyo hamişlik Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz de Allahın izni ile peşinden geliyoz
Senin ii cnm bnm 7den 4e 15 günde düştü şubat sonuna kadar 1 altına iner senin doz az su an hafta içi 100 haftasonu 50 olarak ayarlandi

Bayanlar bu tsh olayinizi anlamadim. Benim.devlette 3.8 cikiyo..sonra gittim.ozeldeyaptirdim 2.5cikti.. gerek yok ilaca dedi doktorlarim.. sizin degerlerinizi baska yerde teyit ettiniz mi ??benim.yumirta toplancakta
Transferden omce bende mi bidaha baktirsam napsam

Dondurulcaklar zaten genetige gitcejler..

Senin ii cnm bnm 7den 4e 15 günde düştü şubat sonuna kadar 1 altına iner senin doz az su an hafta içi 100 haftasonu 50 olarak ayarlandi
Sende bayaa yüksekmiş ama ben de 2 nin altına düşürmek istiyorum pazartesi bakalım inşAllah düşmüştür 27 si kontrolüm var

X