- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
İnşaallah canim bu haftaiçi duyarsın kalp atışlarınıAynen olur olmaz kokular burnum da o yuzden midem hasssaslasti sanirim. Bir arkadasim da koli ile alin kraker dedi bir kalp atisi alalaimla onuda aliriz gerekirse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canim bu haftaiçi duyarsın kalp atışlarınıAynen olur olmaz kokular burnum da o yuzden midem hasssaslasti sanirim. Bir arkadasim da koli ile alin kraker dedi bir kalp atisi alalaimla onuda aliriz gerekirse
Ay ne güzel darısı başımakizlar 13. Gunum de bhcg degerim 608 idi dr bir daha yaptirma dese de ben 17. Gunde bir daha baktirdim 3181 olmus artik kese olsmustur diye dusunuyorum. 22 ocakta 6+4 haftalikken konrtol olacak sizce kalp atisi alirmiyim
Sevgili gulbiss büyük ihtimalle duyarsin sağlıkla da kucağına alırsın ins.bu arada tüpleri alınacak olan ben değilim.bilinmeyen %10luk dilimdeki hastalardanim.kizlar 13. Gunum de bhcg degerim 608 idi dr bir daha yaptirma dese de ben 17. Gunde bir daha baktirdim 3181 olmus artik kese olsmustur diye dusunuyorum. 22 ocakta 6+4 haftalikken konrtol olacak sizce kalp atisi alirmiyim
Kusura bakma.cnm.karistirdim sanirimSevgili gulbiss büyük ihtimalle duyarsin sağlıkla da kucağına alırsın ins.bu arada tüpleri alınacak olan ben değilim.bilinmeyen %10luk dilimdeki hastalardanim.
Cnm hiç aklına kötü bişe getirme büyük ihtimalle jelin pembeligidir oKizlar az önce sadece tuvalet kagina acik pembe lekelenmem oldu. Normal sanirim ama ins devam etmez 5 +2 olduk bugun.
Birde normal de adet gunim olmasi lazim etki eder mi
Yok ya jelden oldugunu sanmiyirum sulu bir pembe idi jelden gekdigi zaman topakli.kahve yada topakli.pembe geliyor ama cok sukir devam etmedi uzandim dinleniyorum zatenCnm hiç aklına kötü bişe getirme büyük ihtimalle jelin pembeligidir o
Kendine bi yer acmis diye duydum acibademin laboratuvarinı kullanıyormuş diye biliyorum onunla ilgili başlık açılmıştı hastaları sizi daha ii bilgilendirecektirArkadaşlar merhaba,
Bursa bölgesinden 2 başarısız tüp bebek denemem var..İstanbul'da da bir kez denemek istiyorum.Dr.Erbil Yağmur ismi bahçeci grubunda en çok karşılaştığım isim ancak 2017 yılında ayrıldığını öğrenmiş bulundum.. acaba kendisinde güncel ortalama bir tüp bebek tedavi ücreti toplamda ne kadarı bulur ve uygulamalarını hangi merkezde gerçekleştiriyor...cevabınız için şimdiden teşekkürler
Çok şükür cok sevindim ins sağlıkla da kavuşun kuzulariniza bana yapılmadı ama bildiğim kadarıyla biri bağışıklık sistemini olcuyor digeri embriyo transferi için en doğru günü belirlemek için yapiyolarMerhaba arkadaşlar;
Bende bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Mustafa Bey in hastasıyım. Genetik araştırmaya giden iki adet embriyom vardı çok şükür ikisi de sağlıklı geldiler. Şimdi cd 56 ve era testi yapacaklarmış bana. Aranızda daha önce bu testleri yaptırmış olan varmı. Nasıl ve ne zaman yapıldığını merak ediyorum ve birazda korkuyorum. Yaşayan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var.
Büyük Allahım hepimizi sevindirir inşallah. Bu yıl kucaklarımıza sağlıklı sıhhatli bebişler alırız inşallah
Günaydınlar,Kendine bi yer acmis diye duydum acibademin laboratuvarinı kullanıyormuş diye biliyorum onunla ilgili başlık açılmıştı hastaları sizi daha ii bilgilendirecektir
Bu konuda bahceci üstüne lab.yok malesefGünaydınlar,
Cevabın için teşekkürler.. Acıbadem laboratuvarı Bahçeci lab düzeyindemidir acaba?
Çok zor bir karar gerçekten.. bir tarafta doktor iyi diğer tarafta labaratuvar?? Acaba Bahçeciden ayrılmış Erbil bey dışında yine kendisi kadar başarılı başka doktor var mıdır? Bu konuda bilginiz var mıBu konuda bahceci üstüne lab.yok malesef
Çok şükür cok sevindim ins sağlıkla da kavuşun kuzulariniza bana yapılmadı ama bildiğim kadarıyla biri bağışıklık sistemini olcuyor digeri embriyo transferi için en doğru günü belirlemek için yapiyolar[/QUOTE
Bahçecide bana era testini 2 kez yaptılar. Birincide sonucun yeterli olmadığı için ikinci kez yaptılar. Ancak hata kendilerinin olduğu halde 2. kez 5 bin tl aldılar. Transferim akşamın saat 18 de yapıldı. Malesef sonuç negatif.
Daha sonra görüştüğüm doktorların hepsi era testinin kesin sonuç olmadığını, çünkü rahimin her ay aynı şekilde hazırlanmadığını aynı tepkiyi vermeyeceğini söylediler.
Orada tanıştığım bir arkadaşın cd 56 sı pozitif çıkmıştı; aylarca farklı şehirden gelerek Bahçeci de serum aldı. Ona da yapılan 2x2 embriyo transferinde sonuç negatif çıktı.
Sağlıklı embriyomu ziyan etmemek için ne dedilerse yaptım. Ancak Bahçeci; insanların en hassas duygularını kullanarak hiç umursamadan insanları maddi manevi tüketiyor.
Erbil hoca mutlaka basarilidir lakin hastalarına bilgi vermeden klinikten ayrıldı biz zaten çok hassas durumda olduğumuz için extra özen gösterilmesi gereken yaratıklara donusuyoruz aldığımız hormonlardan dolayı bu bir tercih siz gidip on görüşme yapın aklınızdakilerle en doğru kararı yüzüne görüşünce alırsınızÇok zor bir karar gerçekten.. bir tarafta doktor iyi diğer tarafta labaratuvar?? Acaba Bahçeciden ayrılmış Erbil bey dışında yine kendisi kadar başarılı başka doktor var mıdır? Bu konuda bilginiz var mı
Malesef neresi olursa olsun biz yürüyen parayı tüm klinikler için lakin bahceci bu konuda biraz daha hassas diye düşünüyorum sizin bu kötü deneyimize üzüldüm.nasip bazı şeyler bnm ilk denemede olumluydu ama yasamadi Allah ol diyecek ki olsun.yolumuz uzun zor diyecek bişey yok tevekkülden oteBahçecide bana era testini 2 kez yaptılar. Birincide sonucun yeterli olmadığı için ikinci kez yaptılar. Ancak hata kendilerinin olduğu halde 2 kez 5 bin tl aldılar. Transferim akşamın saat 18 de yapıldı. Malesef sonuç negatif.
Daha sonra görüştüğüm doktorların hepsi era testinin çok sağlıklı sonuç olmadığını, çünkü rahimin her ay aynı şekilde hazılanmadığını aynı tepkiyi vermeyeceğini söylediler.
Orada tanıştığım bir arkadaşın cd 56 sı pozitif çıkmıştı aylarca farklı şehirden gelerek Bahçeci de serum aldı. Ona da yapılan 2x2 embriyo transferinde sonuç negatif çıktı.
Sağlıklı embriyomu ziyan etmemek için ne dedilerse yaptım. Ancak Bahçeci; insanların en hassas duygularını kullanarak hiç umursamadan insanları maddi manevi tüketiyor.
Haklısınız... herşeyden önce hasta psikolojisi gelir... bu olmamış!!Erbil hoca mutlaka basarilidir lakin hastalarına bilgi vermeden klinikten ayrıldı biz zaten çok hassas durumda olduğumuz için extra özen gösterilmesi gereken yaratıklara donusuyoruz aldığımız hormonlardan dolayı bu bir tercih siz gidip on görüşme yapın aklınızdakilerle en doğru kararı yüzüne görüşünce alırsınız