Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canim cok sagol umarim en kisa zaman da sen tatarsin bu duyguyu :dua:

Canim amin insallah :dua: doktoru aramadik cunku daha 7.gun cok erken diye. Katlanirsa haber vericez kismetse:anneadayı: sen de en kisa zamanda 2 numarayi kucagina alirsin insallah:KK49:

sağol ama 2.çok zor benim için biliyosun,Allah bana bir mucize gönderdi,2.ancak süpriz olur;-))

umudumvarhep umudumvarhep ve A anneveoglusu kizlar insallah darisi size Allahin izniyle ilk totemi yaptigimiz sirada hic kayma olmadi eminim sizde pozitifi goreceksiniz
canımsın inşallah bu güzel zinciri bozmadan devam ederiz bizden sonra da burdaki herkesin yüzü güler

sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hamişlik

Super.hamiss haberleri icimizi isitiyor.bende bu kis gunlerinde tedaviye baslamaya cok useniyorum..gecen yilda kisin baslamamak.icin mayis a kalmistim..ama bu sefer karda kista basliycam.zaten yumurta toplancak genetige gitcekte.... bahara anca transfer ins..bayanlar daha oncede sordum.kimse cevapvermedi ??mikrocip icin neden bahcecide artik onerilmioo
Esinde sorun olan var mi ?

Esinde sorun olana bahcecide hangi yontemler yapildi ? Birde lutfen bahcecinin eczanesi telle fiyat vermiyo. Puregon u kac tl den veriyorlar. Bana msjla yazabilirmisinizz lutfen

Super.hamiss haberleri icimizi isitiyor.bende bu kis gunlerinde tedaviye baslamaya cok useniyorum..gecen yilda kisin baslamamak.icin mayis a kalmistim..ama bu sefer karda kista basliycam.zaten yumurta toplancak genetige gitcekte.... bahara anca transfer ins..bayanlar daha oncede sordum.kimse cevapvermedi ??mikrocip icin neden bahcecide artik onerilmioo
Canim bize doktor dedi ki imsi ile mikrocip ayni basari oranlarina sahip neden daha fazla paa veresiniz dedi. Bir de biz herkese mikrocip yapmaya kalksak burda ne laboratuvar ne de eleman yetistiremieyiz dedi. Ama cok isterseniz yapariz da demisti onu da soyliyeyim.

Esinde sorun olana bahcecide hangi yontemler yapildi ? Birde lutfen bahcecinin eczanesi telle fiyat vermiyo. Puregon u kac tl den veriyorlar. Bana msjla yazabilirmisinizz lutfen
Benim esimde sorun vardi bahcecide hic bir yontem uygulanmiyor bu anlamda ama urologa yonlendiriyorlar anladiklari zaman. Biz disarda tedavi olup geri gelip denedik tekrar canim.

Canim bize doktor dedi ki imsi ile mikrocip ayni basari oranlarina sahip neden daha fazla paa veresiniz dedi. Bir de biz herkese mikrocip yapmaya kalksak burda ne laboratuvar ne de eleman yetistiremieyiz dedi. Ama cok isterseniz yapariz da demisti onu da soyliyeyim.

Eskiden mikrocip ve picsi cok ovuluyordu
Evet herkese yapilmasin ama benim esimde yuzde 55 dna hasari cikti.. bu durumda heryer mikrocip oneriyor.ama bahceci dediki..biz mikrocip te basari elde edildigine inanmiyoruz .oyuzden artik onermiyoruz dediler. Sasirdimm bende

Eskiden mikrocip ve picsi cok ovuluyordu
Evet herkese yapilmasin ama benim esimde yuzde 55 dna hasari cikti.. bu durumda heryer mikrocip oneriyor.ama bahceci dediki..biz mikrocip te basari elde edildigine inanmiyoruz .oyuzden artik onermiyoruz dediler. Sasirdimm bende
Canim bu kadar yuksek dna hasariyla riskli yalniz. Neden once tedavi olmuyorsunuz? 3 ay duser dna hasariniz

Canım bana uygulanmadı ondan cevap vermedim sorun bende idi onun tüp bebek sürecine girdik biz

inşallah rabbim seninde bizlerinde yüzünü güldürür bu süreçte

X