Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Eki Görüntüle 2091660 Kizlarr gunaydinn. Kan vermeye gidiyorum insallah bu test bizi yaniltmiyordur dualarinizi esirgemeyin lutfen:dua::anneadayı::anne:[/QUOTE

inşallah dualarım seninle,ama senin için içime hep güzel bir sonuç doğdu baştan beri,inşallah testin doğruluğu kanıtlanır.valla kendim gibi sevinicem sanada;-))

Canim allah razi olsun zaten nerdeyse en basindan beri yanimdaydin sagolasin :dua: sabah yine test yaptim cizgi daha koyu degil ama aksamkiyle ayni. Daha koyu olmasi gerekmez miydi ki acaba:bicak:birazdan gidip kan vericem:deli:insqllah bu defa bebegimizi kucagimiza aliriz biz de:dua:
KELEBEK0908 KELEBEK0908
canım benim, hep birbirimizin yanındayız,amaç ortak;-)ben 2.gün embiyosu ile transfer olmuştumya 10.gün idrarda çıkmamıştı bende,14.gün kanda çıkınca meraktan yapmıştım idrar testi yine bundan çok daha silikti zor görünüyodu,ama bende ilaçlardan olacağını pek sanmam,ama tabi en kesin sonuç kan testi yine,Allahım lütfen kan da da çok haneli sayılar görelim...bence bebişin sana göz kırpıyor ordan?bu sefer şans sana da dokunmuş olsun...

Eki Görüntüle 2091660 Kizlarr gunaydinn. Kan vermeye gidiyorum insallah bu test bizi yaniltmiyordur dualarinizi esirgemeyin lutfen:dua::anneadayı::anne:

AAAAYYY SABAH SABAH BÖYLE GÜZEL HABER ALMAYA O KADAR İHTİYACIM VARKİ İNAN ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH BURDAYIM DİYOR KUZUMMM MAŞALLAH SANA VE EVLADINA

RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

DARISI BANA VE BEKLEYEN ARKADAŞLARA OLSUN BİR TANEM HAYIRLISI İLE SAĞLIKLA

Bayanlarbahceci deki doktorlar artik neden mikrocip i onermiyor.. bizde hem dna hasari soermde yuzde55.hemde morfoloji 1... hicbisi yapmiyorlar .imsi yeterli diolarr.soktayim

Kizlr beta hcg 57.89 cikti umarim katlanir:dua: 7.gun bugun bu arada
yaa çok duygulandım canım benim,bugün çok güzel bir gün,içim kıpır kıpır oldu inan ki...gözünüz aydın olsun,Allah sağlıkla katlanarak devamını getirsin inşallah,dr la görüştünmü?
(benim 14.gün 134 çıkmıştı,katlanır katlanır güzelce inşallah)

Çok sevindim canım senin adına gözyaşlarım akıyor Allah bizede yaşatır bu duyguyu inşallahhh sağlıcakla kucağına alırsın :KK200:
Canim cok sagol umarim en kisa zaman da sen tatarsin bu duyguyu :dua:
yaa çok duygulandım canım benim,bugün çok güzel bir gün,içim kıpır kıpır oldu inan ki...gözünüz aydın olsun,Allah sağlıkla katlanarak devamını getirsin inşallah,dr la görüştünmü?
(benim 14.gün 134 çıkmıştı,katlanır katlanır güzelce inşallah)
Canim amin insallah :dua: doktoru aramadik cunku daha 7.gun cok erken diye. Katlanirsa haber vericez kismetse:anneadayı: sen de en kisa zamanda 2 numarayi kucagina alirsin insallah:KK49:

X