Insallah çok saolHayırlı olsun inşallah yolunda gider her şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah çok saolHayırlı olsun inşallah yolunda gider her şey
Geçmiş olsun rabbim şifa versin insMerhaba babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir giremiyordum
Memlekete geldimm çok güzel haberler geliyor masallah arkadaşlar
Evet ablam keseyi geçen hafta gördüm bu hafta kalp atışı icin gitcem insallah doktor pazartesi çağırdı@Mmihrimah canım kese gördün mü iki kese var mı
@O4lym canım sen kese gördün mü canım
umudumvarhep senin transfer ne zaman
Cok geçmiş olsun rabbim şifa versin insallahGeçmiş olsun rabbim şifa versin ins
Belli degil tatlim yaa daha adet olmama 12 gun var . Dun guatr tahlili yaptirdim biraz yuksek cikti doktor dusururuz 1 haftada dedi ama kist mist de olmustur belki opudan sonra. Yasmin de kullandim ama sanki aksilik olacak da ertelenecek gibi hissediyorum. Cok heyecanlandim heyecanlaninca mutlaka aksilik cikiyor cok isteyince bendeCanım senin transfer nezaman
Iyi kaltede 5.gun varsa guzel. 3.gunler de tutabiliyor gerci bak mihrimah pozitif sonuc aldi. Insallah sen de pozitifi gorursun canimTatlim 6 yumurtam dollenmisti iyi kalitedeki 3 tane si 3. Gün donduruldu diğer 3 tanesi 5. Güne bırakıldı onlarında 1 tanesi 5 . Guni iyi.kalitede tamamladı şuan 4 tane var
Canım öncelikle çook gecmiş olsun. Allah şifa versin.Merhaba babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir giremiyordum
Memlekete geldimm çok güzel haberler geliyor masallah arkadaşlar
Haydi Allah yar ve yardımcın olsun cnm güzel haberlerle dönüş yaoarsın inşAllahKizceler bende opu dan sonra adet oldum ve yrn 2. Günüm bakalim dokturcum ile görüşüp transfer tedavisine basliycaz sımdi bana o zamana kadar sizin sevinclerinize katılmak var hadı pozitif haberlerine devam
Bu is aceleye gelmiyor tatlim ben ekim 2016 da erbil beyle ongorusme yapmak icin gittim sonra safra kesesi ameyliyati falan oldum martta adet oldum gittim 2 opu oldum mayista donduruldu embiryolar. Islerim nedeniyle transferim Araliga kaldi .. ama gec olsun guc olmasin insallah[/QUOTE
İnşallah, sizinkide baya uzun sürmüş bundan sonrası iyi olacak... Erbil bey ayrılmış Bahçeciden
Lutfen totemimi bozacak cumleler kurmayalim canim hersey iyi olacak iyi dusunuyoruzBelli degil tatlim yaa daha adet olmama 12 gun var . Dun guatr tahlili yaptirdim biraz yuksek cikti doktor dusururuz 1 haftada dedi ama kist mist de olmustur belki opudan sonra. Yasmin de kullandim ama sanki aksilik olacak da ertelenecek gibi hissediyorum. Cok heyecanlandim heyecanlaninca mutlaka aksilik cikiyor cok isteyince bende
Lutfen totemimi bozacak cumleler kurmayalim canim hersey iyi olacak iyi dusunuyoruz
Canim allah babanin yardimcisi olsun ameliyattan guzel sonuclar alir insallah derdi veren allah dermanini da versinGönlü güzel arkadaşlarım dualarınız için çok ederim. Allah razı olsun cuma saatinde babama dua edermisin 19 Aralık tarihinde ameliyatı var.
@umudumhepvar benim kontrolum oldu Dr subata transfer dedi. Beklemedeyim şimdi
Hep güzel haberler alalım inşallah
Kızlarrrrr tebrik ederim darısı diğerlerinin başına inşallah zincir bozulmadan devam eder
Kızlarrrrr tebrik ederim darısı diğerlerinin başına inşallah zincir bozulmadan devam eder
Amin insallah canimKızlarrrrr tebrik ederim darısı diğerlerinin başına inşallah zincir bozulmadan devam eder
Senin de hayirli olsun canim insallh bir suru olgun yumurtan toplanirSlm arkadaşlar benimde cumartesi opum var pozitif gören arkadaşlarıda tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin:))