- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 42
Cnm Allah şifa versin. Rabbim sizlere bağışlasın uzun ömür versin. Biz peş peşe olcaz sanırımGönlü güzel arkadaşlarım dualarınız için çok ederim. Allah razı olsun cuma saatinde babama dua edermisin 19 Aralık tarihinde ameliyatı var.
@umudumhepvar benim kontrolum oldu Dr subata transfer dedi. Beklemedeyim şimdi
Hep güzel haberler alalım inşallah
Hayırlı olsun cnm. İnşAllah pozitivi görenlerden olursun sen deSlm arkadaşlar benimde cumartesi opum var pozitif gören arkadaşlarıda tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin:))
Amin cümlemizin canım inşallahhh burdaki herkeste pozitifi nasip etsin rabbimHayırlı olsun cnm. İnşAllah pozitivi görenlerden olursun sen de
Sağol canım hepimizinki öyle olsun:)Senin de hayirli olsun canim insallh bir suru olgun yumurtan toplanir
Geçmiş olsun ablam önemli birşeyi yoktur inşaallah babanınMerhaba babamın rahatsızlığı nedeniyle bir süredir giremiyordum
Memlekete geldimm çok güzel haberler geliyor masallah arkadaşlar
Kizlar ben bizzat troid hastasiyim hergun 1 tane ilac kullaniyordum bu surecte gunde 2 tane aliyorum o yuzden cozumsuz bir hastalik degil :) sen keseyi gormeye gittinmi canozummBenim de bu pazar hafif yükselmişti tsh ım kötü düşünme herşey yolunda gidecek inşaallahiyi düşün iyi olsun çok yıpratman kendini olumsuz etkiler süreci istersen Psikolojik destek al nacizane tavsiyem. Ben de bir süre gittim
Evet canım bugün gittim çok şükür gördümKizlar ben bizzat troid hastasiyim hergun 1 tane ilac kullaniyordum bu surecte gunde 2 tane aliyorum o yuzden cozumsuz bir hastalik degil :) sen keseyi gormeye gittinmi canozumm
Aynen canim keseye gittigimde kontrol ettirecegim insallah bende gorebilirim sonra pitpitlari biraz rahatlariz :)Evet canım bugün gittim çok şükür gördüm10 gün Sonra da kalp atışı için gideceğim inşaallah sen de göreceksin haftaya Rabbim hepimize sırayla hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah tsh için ilaç kullanıyorsan bikaç gün Sonra kontrol ettir kanda
Öncelikle Rabbim yar ce yardımcın olsun. İnşAllah bu sefer pozitifi görürsün. Bahçecide bütün doktorlar iyidir. Orada işler ekip olarak yürüyor. Bu yüzden için rahat olsun. Ve istersen bir ön görüşme yap. Ön görüşmeler ücretsizdir. Orada sizegerekenleri söyleyecekler.merhaba arkadaşlar benim 4 başarısız denemem oldu bize sebepsiz infertilite denildi. bizdeki sorun embriyonun 5. güne gitmemesi ve yavaş gelişmesi nisan mayıs gibi bahçecide denemiyi düşünüyoruz yaşım 38 bahçecide vitamin tedavisi uygulanıyormu biz öncesinde muayne olup embriyo kalitesini arttırmak için neler yapılabilir onu uygulamak istiyoruz sizlerin arasında bizim gibi sorunu olup hamile kalan oldumu ve tavsiye edeceğiniz doktor hangileri şimdiden teşekkür ederim.
GercektenmiBenim kan testi sonucum negatif oldu. Birdahaki sefere inşallah..
Geçmiş olsun cnm, Rabbim şifasını versin inşallah...Gönlü güzel arkadaşlarım dualarınız için çok ederim. Allah razı olsun cuma saatinde babama dua edermisin 19 Aralık tarihinde ameliyatı var.
@umudumhepvar benim kontrolum oldu Dr subata transfer dedi. Beklemedeyim şimdi
Hep güzel haberler alalım inşallah
Yok ya desteklik durumda degilim cok sukur canim yani en azindan simdilik hatta acikcasi 3 senedir bu tedavilere basladigimizdan beri ilk defa kendimi bu kadar iyi ve hazir hissediyorum. Ama iste hic bir sey kesin degil insan o kadar cok sey yasayinca surekli engel cikacak gibi hissediyor. Siz ilk denemede pozitifi gordugunuz icin sanslisiniz kizlar ne mutlu size allah bozmasin. Ama ben bu grupta cok iyi hissediyorum kendimi hem herkesin pozitif almasi hem de desteginiz cok iyi geliyor sagolun kizlarBenim de bu pazar hafif yükselmişti tsh ım kötü düşünme herşey yolunda gidecek inşaallahiyi düşün iyi olsun çok yıpratman kendini olumsuz etkiler süreci istersen Psikolojik destek al nacizane tavsiyem. Ben de bir süre gittim
Benimki 3 bosver onlari :))))Yok ya desteklik durumda degilim cok sukur canim yani en azindan simdilik hatta acikcasi 3 senedir bu tedavilere basladigimizdan beri ilk defa kendimi bu kadar iyi ve hazir hissediyorum. Ama iste hic bir sey kesin degil insan o kadar cok sey yasayinca surekli engel cikacak gibi hissediyor. Siz ilk denemede pozitifi gordugunuz icin sanslisiniz kizlar ne mutlu size allah bozmasin. Ama ben bu grupta cok iyi hissediyorum kendimi hem herkesin pozitif almasi hem de desteginiz cok iyi geliyor sagolun kizlar
Yilmak yok canim . Tekrar toparlanip bastan baslayacagiz. Bu benim 3.olacak garantisi de yok. Pes ettigimiz donemler oluyor ama ayaga kalkip bastan aliyoruz. Vardir hayri insallah bir dahaki sefereBenim kan testi sonucum negatif oldu. Birdahaki sefere inşallah..
Evet canim biliyorum seninki daha da zor. Kac kez yumurta toplanmis. 5-6 kez deneyip negatif goren de var surekli. Ama gercekten ilk seferde pozitifi gorenler cok sanslilar. Insan ilk basladiginda bu hayalle basliyor. Biz de esimle bu gittigimizde dedik birbirimize ne salakmisiz ilk geldigimizde ne hayaller kurduk ama kac sene oldu ve hala sonuc yok belki de hic olmayacak. Ama iste insanogluyuz her seferinde o gucu bulup bastan aliyoruz. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Emeklerin karsiligi bos kalmasinBenimki 3 bosver onlari :))))