- 13 Temmuz 2011
- 300
- 6
Selam canım aynen öyle.. gereksiz yere dökülen paralar aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum maalesef.. sonuç kocaman sıfır...
Ben Bahçecide Ümit Beyle başladım canım. Ümit Göktolga doktorum ve kendisinden çok memnunum. Uzun uzun konuştuk aldığım cevaplar beni memnun etti aynı şekilde eşimide ve başlamaya karar verdik. şuan ilaç kullanıyorum rahimde kalınlaşma var normale dönünce tüp bebeğe geçicez inşallah canım. Sana kesinlikle tavsiye ederim ordaki doktorların hepsi çok çok başarılı için rahat olsun yani.
Günaydın bubble nasılsın? dün sanırım görüşme yaptın nasıl geçti? hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ve şimdiden tedavin hayırlı olsun takipteyim :))
Suan muane olmak icin sabirsizlikla bekliyorum :)
Mrb figen 84, iyiyim.Dün Mustafa bey ile görüştüm, randevum vardı. Öncesinde Ümit bey ile öngörüşme yapmıştım. 10 dakika muayene için 3 saatimi merkezde geçirdim!!! çok moral bozucuydu, insanı bezdirebiliyor. Mustafa bey çok yoüun olduğu için randevu saatimden 1.5 saat onra ancak içeri aldılar. (benim sormam üzerine) sormasam belki daha bekler miydim bilmiyorum. İyi ki Ümit bey ile düzgün ve ilgili bir öngörüşme yaptım diyorum öncesinde, yoksa bu süreç bana çok ilgisiz geldi, ama yogunluktan yapacak birsey yok.
Yumurta rezervim az dedi, direk tüp bebek dedi. Ama AMH testi için kan ver, hataya tekrar görüşelim dedi. Aşılama denenebilir mi yoksa direk tüp bebek mi , AMH'ya göre karar verecek. Durumum bu. Ancak Mustafa beyin çook yogun olması tedavim onda olacaksa beni biraz endişielendirdi. Nasıl olur acaba? Yada o karar verip Ümit bey mi tedaviyi yapsa bilemedim.
Senin durumun neydi, takip ettiğim kadarıyla eşinden kaynaklı sorunun var sanırım. Yaşın kaçtı, rahim kalınlığı ile ilgili beklemedesin sanırım. İlk tüp denemen mi olcak?
Cikali 20 dk oluyor kizlar bnm doktorum gurkan by ilk muanem yumurtalarin baya var dedi o yuzden 175 igne yazdi bana ama adetten once baya ilac yazdi adetimin ikinci gunu tekrar gidicem baya varhemen olsam keske
Mrb figen 84, iyiyim.Dün Mustafa bey ile görüştüm, randevum vardı. Öncesinde Ümit bey ile öngörüşme yapmıştım. 10 dakika muayene için 3 saatimi merkezde geçirdim!!! çok moral bozucuydu, insanı bezdirebiliyor. Mustafa bey çok yoüun olduğu için randevu saatimden 1.5 saat onra ancak içeri aldılar. (benim sormam üzerine) sormasam belki daha bekler miydim bilmiyorum. İyi ki Ümit bey ile düzgün ve ilgili bir öngörüşme yaptım diyorum öncesinde, yoksa bu süreç bana çok ilgisiz geldi, ama yogunluktan yapacak birsey yok.
Yumurta rezervim az dedi, direk tüp bebek dedi. Ama AMH testi için kan ver, hataya tekrar görüşelim dedi. Aşılama denenebilir mi yoksa direk tüp bebek mi , AMH'ya göre karar verecek. Durumum bu. Ancak Mustafa beyin çook yogun olması tedavim onda olacaksa beni biraz endişielendirdi. Nasıl olur acaba? Yada o karar verip Ümit bey mi tedaviyi yapsa bilemedim.
Senin durumun neydi, takip ettiğim kadarıyla eşinden kaynaklı sorunun var sanırım. Yaşın kaçtı, rahim kalınlığı ile ilgili beklemedesin sanırım. İlk tüp denemen mi olcak?
Cikali 20 dk oluyor kizlar bnm doktorum gurkan by ilk muanem yumurtalarin baya var dedi o yuzden 175 igne yazdi bana ama adetten once baya ilac yazdi adetimin ikinci gunu tekrar gidicem baya varhemen olsam keske
selam arkadaşım.. acele etme lütfen ben nisan ayından bu yana bekliyorum ilaç kullanıyorum kistlerim bir türlü küçülmedi bu nedenle geçemedik ama bu adetimle başlıcaz artık iğnelere... Yani arkadaşım geç olsun güç olmasın.. Bu arada benimde doktorum Burçak hanım çooookkk tatlı bir bayan abla-kardeş gibiyiz onu çok seviyorummm
Ayyy hayirli olsun. Merakla bekliyorum iyi haberlerini. Bende sana katiliyorum. Genelde iyi bir atmosfer var orada ilk ziyarette bunu hissettim.Hatta orada bekleyen ciftlet bile sanki birbirine daha bir aşık ve mutlu duruyorlardı. Garip ama bu benim dikkatimi cekti hicbiryerde bunu gormedim.
Canım klinikteki yoğunluk seni tedirgin etmiş olabilir anlıyorum.. bence sen tedavine odaklan iyi bi merkezdesin ayrıca Ümit Bey benimde doktorum biliyorsun çok memnunum :)) kesinlikle tavsiye ediyorum...
Erbil Yagmur'a giden oldumu hic? Daha once deneyimi olan yada adini duyan?
Kızlar ben de mustafa beyin hastasıydim hamile kalınca Aytun hanıma postaladi beni :)))) evet çok yoğun olabilir size espri yapip eglendirmeyebilir de ama inanin işinde çok bilgili. Ama ilgi alaka ve özel hissetmek istiyorsanız ona gitmeyin ne kadar ton ton bir insan olsa da özünde, bunu insanlarla diyaloglarina yansitamiyor çok fazla yine de Üzgün olduğunu anlayınca sarılır moral verir. Önceleri çok sevmesem de kendisini sonra sonra kaynastik onunla ilk denemdm kimyasal oldu ama başka doktora gitmedim ikinci denemede bu sefer oldu dedi ve gerçekten oldu şimdi ikizlerime hamileyim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Bahçeci den memnunum inşallah size de şifa olur kızlar
Canım çok şükür nasıl sevindim anlatamam Allah tamamına erdırsın yavrularına kavuşasın inşallah sağlıkla
Erbil Yagmur'a giden oldumu hic? Daha once deneyimi olan yada adini duyan?
Evet, Ümit bey çok ilgiliydi, memnun kalmıştım görüşmeden. yildirimm senle aynı yaştayız gibi ,,bu sene sonu 35 olacağım. Takip ettiğim kadarıyla 4. denemeni Bahçeci Fulyada yapacaksın. Senin sorunun neydi cnm. Senin de mi yumurta rezerv azlığı yoksa? Merak ettim, ben de seni takipteyim:))