Kızlar selam 21 haziranda yani cuma günü transferim oldu heyecanla bekliyorum. belirtiler neler merak ediyorum sizde vücudunuzda fark edilen şeyler oldu mu?
Günaydın. Sanırım kabızlık çekiyorsun bol su içmeni tavsiye ediyorum ben. Kuru meyveler mutlaka iyi gelmiştir ama.
Bu arada bende eylül ayında 3. tüp bebek denememi yapıcam ama sanki zaman durdu geçmek bilmiyor artık(
Kızlar günaydın,
Bugün öğlen transferim var ve bi değişiklik yoksa 2 embriyo transfer edilecek. Nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin(
Kızlar günaydın,
Bugün öğlen transferim var ve bi değişiklik yoksa 2 embriyo transfer edilecek. Nolur dualarınızdan benide eksik etmeyin(
Kızlar selam 21 haziranda yani cuma günü transferim oldu heyecanla bekliyorum. belirtiler neler merak ediyorum sizde vücudunuzda fark edilen şeyler oldu mu?
Herkese merhabalar. 34 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem var ama sonuç maalesef negatif. farklı farklı merkezlere gereksiz bi sürü paralar döktük. maddi manevi o kadar çok yıprandıkki beni sadece başına gelenler anlar...Dördüncü kez denemek istiyorz ve ciddi araştırmalar yapıyrz.forumlarda olsun, giden kişilerden olsun Bahçeci fulya kliniğini çok duyduk.
sizlerden ricam tecrübeli olanların Bahçeci hakkında beni bilgilendirmesi çünkü bu kezde olmazsa bi daha denemeye sanırım artık gücümüz olmayack...
tunaydin kizlarr:) bende temmuzda bi öngörüsme yapmak icin gidecem guvenc bey ile görüstüm gelebiliursen iyi olur ona göre bi yol izleriz dedi bende kismetse temmuz ayinda gidecem agustostada bi aksilik cikmazsa tüpe baslayacaz...
Bende ayni senin gibi 3 tup bebek yaptim. Hele en son ne cok para harcadik extra testler extra tedaviler. Sonuc kocaman sifirdi. Bende orada burda dolastim bakalim Fulya dusunuyorum. Nezaman senin canim planlarin. Kime gideceksin orada
Tünaydın canım, bencede canım gelip görüşme imkanın varsa daha iyi olur. Çünkü doktor muayene bulguları sonucuna göre tedavini planlar diye düşünüyorum. peki sorun ne canım, kaç yıllık evlisin, kaç yaşındasın ?
mrb canim kisaca anlatayim hikayemi:) ben 28 yasindayim iki senelik evligim evliligimin ilk aylarinda bi gebelik yasadim fakat kalp atislari duyulamadigindan aldirmak zorunda kaldik onun uzerinede bi dahada da olmadi kac kadin doktora gittiysem hepsi sorun yok bekle bekle diyip bosu bosuna oyaladilar- bu arada ben almayada yasiyorum- neyse olmayinca ben beklemek istemedim tüp bebek yaptirmak istedim halende bi sorun yok diyorlardi opudan sonra 6 yumurta toplaninca cok az geldi bana turkiyeye geldim orda kontrole gittim hemen tüp yaptir rezervin azaliyor dedi ben sokk oldum tabifsh normal ama amh 0.64 yani cok kötü iki kez tüp denedim maalesef sonuc negatif bende 3. nu bahcecide yapmaya karar verdim guvenc beyde bana samimi geldi sadece tlf da konustuk gel bi kara verelim dedi bakalim artik tabi herse allahtan...kisa dedim ama bayagi uzun olmuss:))
Kızlar günaydın,
tunaydin kizlarr:) bende temmuzda bi öngörüsme yapmak icin gidecem guvenc bey ile görüstüm gelebiliursen iyi olur ona göre bi yol izleriz dedi bende kismetse temmuz ayinda gidecem agustostada bi aksilik cikmazsa tüpe baslayacaz...
Kızlar günaydın,
:)) yok yok uzun olmamış canım. bayanlarda yaş ve yumurta rezervi çok önemli eğer rezervde azalma varsa bencede zaman kaybetmeye gerek yok. Ayrıca Güvenç Bey hakkında çok güzel yazılar okudum çok başarılı bi doktormuş o konuda için rahat olsun arkadaşım. Zaten Bahçeci çok iyi bi ekip sanada uğur getirsin inşallah
Tedavin şimdiden hayırlı olsun güzel arkadaşım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
insallah saol canim iyi dileklerin icin.....maalesef arkadasim cook cook önemli yumurta rezervi tüp bebek basarisinida cok etkiliyor sayi azaldikca kalitede düsüyor( napacagimi sasirdim inan daha bu yasta menapoz olma ihtimalinemi yanayi m cocugun olmamasinami yanayim sasirdim kaldim ilk ögrendigim günler günlerce gece gündüz aglamistim gerci halen iyi sayilmamyaa....kendimden gectim artik ama esimi düsünüyorum onun icin coook üzülüyorum (( allahim yardimcimiz olsun duadan baska yapabilecegimiz bisey yok....