Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bekliyorum canim disarda hamdolsun 3 tane dondurulmus embiryomuz var insallah minnoslarim tutar onlara ihtiyacim kalmaz

maşallah 6 taneden 5 tanesi 5. güne geldi demek hayırlı olsun canım
inşallah diğerlerine ihtiyaç olmayacak iki kuzunda sana sıkı sıkı tutunur inşallah

maşallah 6 taneden 5 tanesi 5. güne geldi demek hayırlı olsun canım
inşallah diğerlerine ihtiyaç olmayacak iki kuzunda sana sıkı sıkı tutunur inşallah
Cok sukur canim Allah kim istiyorsa evlat herkesede banada hayirli saglikli evlatlar versin insallah benim minik yavrularimda bana tutunur :)

Transferi oldum kizlar 2 blast embiryo transfer edildi sukur Allah yardimcimiz olsn
Canim benim hadi hayirlisi olsun insallahmkucagina alirsiniz bebislerini artik senin yas kac 2 embryiyoya doktorunla mi karar verdin sen mi istedin? Cok merak ettim

Canim benim hadi hayirlisi olsun insallahmkucagina alirsiniz bebislerini artik senin yas kac 2 embryiyoya doktorunla mi karar verdin sen mi istedin? Cok merak ettim
Yasim 32 canim 3. Denemem ben 1 kere mustafa hocayla konustuk 5. Gune gelsinler bakalim dedi sonra rahim kontrolune gittigimde 2 transfer yapacagiz dedi ama bence embiryo sayisina gore karar verdi galiba cunku 3 tanede dondurduk

Yasim 32 canim 3. Denemem ben 1 kere mustafa hocayla konustuk 5. Gune gelsinler bakalim dedi sonra rahim kontrolune gittigimde 2 transfer yapacagiz dedi ama bence embiryo sayisina gore karar verdi galiba cunku 3 tanede dondurduk
Bizim de 9 embriyomuz var doktorumuz pek sicak bakmiyor cift embriyo trasnferine. ilk transferimizde kendisi son anda iki tane transfer etmisti ihtimali arttirmak icin ama tutmadi zaten. Bu sefeer ne der bilemiyoruz. Bi sorayim dedimsenin 3.transferin mi yoksa 3 kez yumurta mi toplandi?

3. Denemem canim ne olur bilmiyorum

Ben yatamiyorum sirtustu ya en kotu durum
Canim nasil yattigin onemli degil yuzustu bile yatabilirsin embriyolog soyluyor aslinda bunu sana soylemediler mi? Bu arada 3.denemem demissin yani 3 u de bastan mi tedavi ile yapildi yoksa dondurulmuslar mi yapildi onu merak ettim?

Canim nasil yattigin onemli degil yuzustu bile yatabilirsin embriyolog soyluyor aslinda bunu sana soylemediler mi? Bu arada 3.denemem demissin yani 3 u de bastan mi tedavi ile yapildi yoksa dondurulmuslar mi yapildi onu merak ettim?
Embiryolog neler neler anlatti ama ben beynime iletemedim :) ahh canim ya benim cektigimi kimse cekmedi bence bana daha once tup bebek yapilmadi 1. Tedavimde 4 yumurta oldu 2 embiryo 2. Gun transfer edildi ve yasadiklarini bile duaunmuyorum .
2. Tedavim zar zor 1 embiryom oldu oda dollenemedi cope gitti bu tedavimde 2 opu 6 14 yumurtam oldu 6 si 3. Gun donduruldu 5 tanesi 5. Gune gitti 3 u dondurildu canim

Evet gercekten zor seylee yasamissin insallah artik bu son olur. Ama neden embriyolariniz dollenip saglikli ilerlemiyor aciklama yapildi mi? Sorun neymis. Biz de buna benzer seyler yasadik sorun spermde dediler tedavi olduk mesela ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…