Kızlar bugün ilk iğnemi yaptım Gonalf 150 hadi bakalım yolumuz açık olsun
oh oh oh hadi bakalım tüm yollar senin bebişlerle gel emi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 83 doğumluyum 30 oluyor yani.doğal yoldan bebeğim oluyor ancak bebeğimi hamileyken kaybettim,doktorum akraba evliliğinden dedi ve tüp bebek önerdi
selam kizlar ben suan bahceci hastasi degilim ama bende kismet olursa ramazandan sonra 3. denememi orda yaptirmak istiyorum sizler den bilgi almak istedim öncesinde ücret konusunda.....vede hangi doktoru öneririsiniz hangisi daha ilgili ve güvenilir....bide umut bahcecide ayni mi orda tedavi olanlar varmi? cevaplarsaniz sevinirim simdediden tesekkurler kizlar....
Arkadaşlar benim tedavime aşılama ile başlanabilir dedi Dr Ümit Bey. Fulya Bahçecik'de aşılama yaptıran var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sorun, yaş, deneme ve sonuç olarak.
selam kizlar ben suan bahceci hastasi degilim ama bende kismet olursa ramazandan sonra 3. denememi orda yaptirmak istiyorum sizler den bilgi almak istedim öncesinde ücret konusunda.....vede hangi doktoru öneririsiniz hangisi daha ilgili ve güvenilir....bide umut bahcecide ayni mi orda tedavi olanlar varmi? cevaplarsaniz sevinirim simdediden tesekkurler kizlar....
Selam canım,
Ben Bahçeci Fulyada tedavi gördüm Ümit Beyde şuanda hamileyim. Her iki merkez Bahçeci.ye ait ama tek fark Umut.ta SSK geçiyor SSK lı fiyat tabi daha uygun oluyor. Yoksa teknoloji olsun, laboratuvar olsun herşey her anlamda aynı. Tabi Fulya Avrupa yakasında Umut Anadolu yakasında. Ulaşım olarak nasıl kolay gelecekse bu da önemli tabi. Fulyada tüp bebek 4950 tl canım ama Umutun fiyatlarını inan bilmiyorum (
Canım ben Gaziantepten yazıyorum. Geçen ay muayene ve görüşme için Bahçeciye eşimle geldik. Erbil Bey.le görüştük. Çok çok memnun kaldım. Sizlerede tavsiye etmek istiyorum kızlar. Tedavime Erbil Beyle devam etcem ben. Umut hakkında bilgim yok sadece orda ssk.nın verdiği rapor geçiyormuş. Ama Fulyada rapor geçmiyor. Fulyada tüp bebek 4950 TL + ilaç fiyatı canım. İlaçlarda kişiye göre ve dozuna göre değiştiği için sabit bi fiyatı yok.
canim öncelikle cvp icin saol hayirli olsun bebeginde allah saglikla kucagina almayida nasip etsin ins......benim icin ssk önemli degil cünkü ben almanyadan gelecem ama ulasim önemli cünkü istanbulda kalacak yerim yok kardesim de izmit te oturuyor orda kalacam oyüzden umut daha kolay olur ulasim acisindan....herikiside ayniysa umutu tercih ederim buyuk ihtimalle..canim bu fiyata ilaclarda dahilmi?
Canım aşılama şansın var ise bu aslında güzel bi haber olabilir. Tüp bebeğe gerek kalmayabilir. Ben 2 kez aşılama yaptırdım ama başka hastanede en son doktor artık tüp bebekten başka çare yok dedi. O zaman tüp bebek merkezi araştırmaya başladım. Sonunda Bahçeciye karar verdim. Herkese diyorum kesinlikle bu alanda uzman bi merkez çok başarılı her doktoru çok iyi. Benim ilk tüp bebek denememde tuttu çok şükür. Bende sorun polikistikover canım. Sana daha önceden yazdım mı kız ben
brc_1980 mrbi evet yazıştık bu forumda sanıyorum. Ben açıkçası geçen haftasonu öngörüşme için Bahçeci Fulya'ya gittim. Ümit bey ile görüştürdüler. Durumumu anlattım ve sonuçlarımı verdim. HSG de çekilmişti benim önceden,aöık sorun yokmuş. Spermiyogram sonucu iyi bi yerde yapılmadıgı için tekrar istedi, Bahçecik'de yaptırız artık. Düzenli gittiğim bir kadın doktoru yoktu. Bebek istediğimizden beri araştırdım ve gittiğim kadın doktoru 1 kere yumurta takibi yaptı, onu da özenli yapmadı bana göre.(bir gün çağırdı usg ile baktı ve yumurtan tahminen su gunlerde catlar o günler ilişkiye gir dedi. ve bunun için ta karşıya gitmiştim.) Sonra 2 ay klomen ile başladık. Sonra klomen nedeniyle önceki ayın yumurtası kalmış, yani kist olmuş, o nedenle bu ay kendiniz deneyin dedi. Tedavi yaptırmadı. Yaş 34 olunca benim, gec kaldıgıma pişmanım dedim, tüp bebek mi yapasam dedim.sonra 1-2 aşılama yapıp tüp bebek deneyebilirsin dedi.Çok güvenmediğim için, infertilite konusunda uzman doktorlarla yani tüp bebek merkezlerini araştırmaya koyuldum.
Acıbadem tüp bebek ile görüştüm, Dr.muayene de etti, Adetin 3.günü gitmiştim, yumurta sayın az dedi.klomenle olmaz bu iş, aşılama da gereksiz masraf ve zaman kaybı direk tüp yapmalısın dedi. .
Fulya Bahçecik Ümit bey ile sadece öngörüşme yaptım.Ekimden beri korunmuyoruz. Ümit bey aslında kısırlık için 1 yıl düzenli ilişki sonrası gebelik olusmuyorsa tedavi yapılmalı dio.Ama yaş 34 olunca da panıklıyor insan. Aşılama önerdi önce.
haftaya Mustafa beyden randevu aldım ona muayene olup fikrini alsam. Çok yogun oldugu yazılıyor burada, tedavimi de Ümit bey yapsa. diye düşünüyorum. Durumum ayrıntısıyla bu şu anda. Anlatasım geldi...
Bu durumda aşılama yapmadan direk tüp olur mu olmamalı mı bilemedim....biri bişi dio biri başka bişi. Ama Ümit bey makul geldi...bakalım...
teşekkür ederim saol ilgin için inşallah hayırlısı olur hepimiz için.. :)Hımmm anladım canım. O zaman tüp bebeğe geçin hem yaşında genç. Bayanın yaşı ilerledikçe tüp bebek tedavisinde başarı oranı azalıyor. Malum yumurtalar yaşlandıkça azalıyor ve kalitesi düşüyor canım. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum canım ama Bahçeci kliniğini tavsiye ederim çok başarılı ve çok gelişmiş bi merkez. En azından eşinle beraber günübirlik görüşmeye gelin isterseniz hem kliniği görmüş olursunuz doktorla görüşür ve muayene olursun. İçinize sinmezse siz bilirsiniz. Ama gecikmeyin derim arkadaşım.
merhabalar bende hepiniz gibi belli aşamalardan geçtim 5 yıllık evliyim 2 aşılama ve 2 tüp bebek yapıldı ama malesef sonuç olumsuz araştırma yaparken bende bahçeciden çok olumlu yorumlar aldım ve haftaya salı günü için fulya bahçeciden mustafa beyden randevu aldım inşallah bu sefer olumlu sonuç alabiliriz allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin
teşekkür ederim saol ilgin için inşallah hayırlısı olur hepimiz için.. :)
Slm, bende 2. denemem için bahçeci fulyayı seçtim. Doktorum kullanmam için vitaminler verdi. Şeker yüklemesi yaptım, mail attım ve bugün tel ile kendi aradı ve yorum yaptı. Ağustosta başlayacağız. Eğer kararını verdiysen, mümkün mü bilmiyorum ama merkezle görüşebilsen. Belki doktorlar sana da vitamin takviyesi yaparlar. Şunu da belirteyim tüm değerlerim normal ama doktorum öyle uygun gördü. Bugün başlayalım dese koşa koşa gideceğim ama o ağustos dedi öyle olacak. Bir bildiği vardır, ısrar etmedim. Hayırlısı olsun diyorum.
Merkez seçimine gelince 3-4 yerle görüşmem oldu. Kararı fulyadan yana kullandım. Bir arkadaşım Bahçeci umutta yaptırdı. Sonucu olumsuz diye söylemiyorum ama uygulamaları ve doktor tavrı fulya doktorları gibi değil. Raporum var ve umutta geçiyor. Rapor hakkım yanacak belki ama olsun. Ben de anadolu yakasında oturuyorum ama Bahçeci fulya diyorum ve fulyadan umutluyum :)