slm aykız hayırlı olsun tedavin umarım sonucun pozitif olur, güzel haberlerle inş.
Bende yarın umut tüpbebeğe Ulun Bey ile görüşmeye gideceğim, daha önce okumuştum sanırım seninde eşinde morfoloji bozukluğu vardı, bizimde öyle o yüzden problemlerimiz aynı olan arkadaşları takip etmeye çalışıyorum:)
Sizin pozitif haberleriniz bize de umut oluyor. İnş. bebişin seninledir. Allaha emanet ol..
merhaba DRYMHM,
bizde de sorun eşimde ama tedaviye yanaşmıyor. Sen eşinle böyle bi problem yaşadın mı? bana ne tavsiye edersin ??
merhaba DRYMHM,
bizde de sorun eşimde ama tedaviye yanaşmıyor. Sen eşinle böyle bi problem yaşadın mı? bana ne tavsiye edersin ??
Merhaba bayanlar,
Allah izin verirse bu ayki adetimle tedaviye başlıyoruz. Doktorum Aytun Hanım. Aranızda Aytun Hanımın hastası olup pozitif alan varmı?
slm aykız hayırlı olsun tedavin umarım sonucun pozitif olur, güzel haberlerle inş.
Bende yarın umut tüpbebeğe Ulun Bey ile görüşmeye gideceğim, daha önce okumuştum sanırım seninde eşinde morfoloji bozukluğu vardı, bizimde öyle o yüzden problemlerimiz aynı olan arkadaşları takip etmeye çalışıyorum:)
Sizin pozitif haberleriniz bize de umut oluyor. İnş. bebişin seninledir. Allaha emanet ol..
Merhaba bayanlar,
Allah izin verirse bu ayki adetimle tedaviye başlıyoruz. Doktorum Aytun Hanım. Aranızda Aytun Hanımın hastası olup pozitif alan varmı?
Merhaba bayanlar,
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah.. Bu topikte Aytun hanımın hastaları var ama şuanda kimse yok galibe :)))) sizde sorun neydi acaba? kaç yaşındasınız?
ben varım canım. çok tatlı biri aytun hanım. varsa soruların cevaplarım..
Günaydın bayanlar,
38 yaşındayım ve haftaya pazartesi günü Mustafa Bahçeci ile randevum var. Sonunda alabildik ve heyecan sardı beni.. Her tüp bebek denemesi ayrı bir heyecan ama sonuç yine hüsran( bu kezde öyle olcak diye çok korkuyorum arkadaşlar (
Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((
Merhaba bayanlar,
Kızlar benimde 17 haziran test günüm ama bişey hissetmiyorum. Hamile olanlar ne gibi belirtileriniz vardı acaba sizlerin ????
herkese merhaba belki hatırlayanlar olur tüp bebeğe başlamak için geçen ay doktorumla görüşmeye gittim fakat biraz daha beklemem için ısrar etti bebeğimi kaybedeli 6 ay oluyo hiçbir sorun yok demişti..o yüzden ertelemiştik tedaviyi..onun yerine yumurtlama takibi yapalım dedi doktorum ve yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum..söylediği günlerde ilişkiye girdik ve hamile kaldım..geçen hafta adet günümde öğrendim hamile olduğumu doktorumun sözünü dinledim sonunda bebeğime yeniden kavuştum cuma günü kontrolüm var kese ve kalp atışı görücem inşallah..allahım herkese bu duyguyu yaşatsın..
Ayyy canım ne güzel haber bu :)))) Allahım tamamına erdirsin ve kucağında görmeyi nasip etsin inşallah :)) evet tatlım seni hatırladım :)) ama sorun neydi neden bebeğini kaybetmiştin onu hatırlayamadım işte( neyseee sen bize yaz yine olur mu o güzel heyecanlarını paylaş bizimle Sevgiler :))
amin canım çok sağol inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime..6 ay önce tekrar kendiliğimden hamile kalmıştım bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım..bebeğin kromozomlarında sorun varmış o yüzden kalbi durmuş..zor zamanlar geçirdim ama şükür allahım yeniden mucize verdi banaallahım isteyen herkese tez zamanda yaşatsın bu duyguları inşallah..