Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

slm aykız hayırlı olsun tedavin umarım sonucun pozitif olur, güzel haberlerle inş.
Bende yarın umut tüpbebeğe Ulun Bey ile görüşmeye gideceğim, daha önce okumuştum sanırım seninde eşinde morfoloji bozukluğu vardı, bizimde öyle o yüzden problemlerimiz aynı olan arkadaşları takip etmeye çalışıyorum:)
Sizin pozitif haberleriniz bize de umut oluyor. İnş. bebişin seninledir. Allaha emanet ol..

merhaba DRYMHM,

bizde de sorun eşimde ama tedaviye yanaşmıyor. Sen eşinle böyle bi problem yaşadın mı? bana ne tavsiye edersin ??

merhaba DRYMHM,

bizde de sorun eşimde ama tedaviye yanaşmıyor. Sen eşinle böyle bi problem yaşadın mı? bana ne tavsiye edersin ??

selam canım bu konudan dertli bu forumda çok bayan var maalesef ( az çok okuduğum kadarıyla genelde bayanlar olarak çok üstlerine gittiğimiz için erkekler bu konuda geri adım atıyorlar maalesef ( bence bi müddet konuyu açma unutmuş gibi.. Sonra uygun gördüğün bi akşam otur ve beni annelik hakkımdan mahrum edemezsin de. Bence anlayan anlar canım. Zamanla o da farkedecektir yanlış yaptığını

merhaba DRYMHM,

merhaba canım,

Aynı sorun bendede var maalesef o yüzden seni anlayabiliyorum. Aslında tavsiye edilecek çokta bişey yok gibi. herkes eşinin huyunu suyunu bilir. Neye kızıp kızmadığını ne bileyim ne zaman konuşman gerektiğini falan.. ben bikaç hafta oldu hiç konuyu açmıyorum bile. Gözgöze gelince anlıyor beni ama anlamamış gibi davranıyor. şimdilik susuyoruz bakalım nereye kadar.. işin ilginç tarafı biz Bahçeciye görüşmeye bile geldik doktorla. Ondan sonra yine acele etme, dur, biraz daha bekleyelim falan yaa daha neyi bekliyoruz ben bunu anlamıyorum işte ((((

Merhaba bayanlar,

Allah izin verirse bu ayki adetimle tedaviye başlıyoruz. Doktorum Aytun Hanım. Aranızda Aytun Hanımın hastası olup pozitif alan varmı?

Merhaba bayanlar,

Allah izin verirse bu ayki adetimle tedaviye başlıyoruz. Doktorum Aytun Hanım. Aranızda Aytun Hanımın hastası olup pozitif alan varmı?

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah.. Bu topikte Aytun hanımın hastaları var ama şuanda kimse yok galibe :)))) sizde sorun neydi acaba? kaç yaşındasınız?

canım güzel dileklerin için tşk Evet canım sorun eşimde hız sayı morfoloji ben de senin gibi benimle aynı durumda olanlara daha çok dikkat ediyorum :) canım hiç dert etme bizim durum çok kötüydü yine de embriyolarım çok kaliteli oldu şükür 5. gün transferi oldum canım 4 tane embriyomu dondurdular bizim için iyi bir sayı bu inşallah sizin daha da iyi olur canım

Günaydın bayanlar,

38 yaşındayım ve haftaya pazartesi günü Mustafa Bahçeci ile randevum var. Sonunda alabildik ve heyecan sardı beni.. Her tüp bebek denemesi ayrı bir heyecan ama sonuç yine hüsran ( bu kezde öyle olcak diye çok korkuyorum arkadaşlar (

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah.. Bu topikte Aytun hanımın hastaları var ama şuanda kimse yok galibe :)))) sizde sorun neydi acaba? kaç yaşındasınız?

ben pkoluyum canım ve 33 yaşındayım. 2 aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu kez Bahçeciyi seçtik inşallah son olsun artık (

ben varım canım. çok tatlı biri aytun hanım. varsa soruların cevaplarım..

selam canım ilgin için çok tşk ederim çok sağol. Şimdilik aklıma gelen soru yok ama opu ve transfer işlemlerine Aytun Hanım kendisi giriyor değilmi?

Sanada günaydın yyonja,

Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah. Her tüp bebek denemesi umut yazmışsın kaçıncı denemen olcak acaba merak ettim (

Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf ((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((

Kızlar günaydın normalde bugün test günüm ama gidip test yaptırmaya cesaretim yok offf ((( meleğim beni bıraktı galiba hiçbişey hissetmiyorum ((

canım lütfen öyle düşünme ve hadi kalk ve kan vermeye git. peki tam tersini düşün ya bebeğin seninleyse ve sen böyle stres yaparak ona zarar veriyorsan?? Bu konuda ne diyeceksin peki? bence testini yaptır ve bu belirsizliğe son ver

Kızlar benimde 17 haziran test günüm ama bişey hissetmiyorum. Hamile olanlar ne gibi belirtileriniz vardı acaba sizlerin ????

Kızlar benimde 17 haziran test günüm ama bişey hissetmiyorum. Hamile olanlar ne gibi belirtileriniz vardı acaba sizlerin ????

canım bende belimde ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi sancılarım olmuştu ama test gününe yakın yani ilk zamanlar bişey olmadı. Mesela kimisinde göğüsler çok hassas oluyormuş ama benim gögüslerimde hiç belirti olmadı. Ya aslına bakarsan kişiye göre değişiyor bu durum bence belirtilere takılma sen

herkese merhaba belki hatırlayanlar olur tüp bebeğe başlamak için geçen ay doktorumla görüşmeye gittim fakat biraz daha beklemem için ısrar etti bebeğimi kaybedeli 6 ay oluyo hiçbir sorun yok demişti..o yüzden ertelemiştik tedaviyi..onun yerine yumurtlama takibi yapalım dedi doktorum ve yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum..söylediği günlerde ilişkiye girdik ve hamile kaldım.. geçen hafta adet günümde öğrendim hamile olduğumu doktorumun sözünü dinledim sonunda bebeğime yeniden kavuştum cuma günü kontrolüm var kese ve kalp atışı görücem inşallah..allahım herkese bu duyguyu yaşatsın..

Ayyy canım ne güzel haber bu :)))) Allahım tamamına erdirsin ve kucağında görmeyi nasip etsin inşallah :)) evet tatlım seni hatırladım :)) ama sorun neydi neden bebeğini kaybetmiştin onu hatırlayamadım işte ( neyseee sen bize yaz yine olur mu o güzel heyecanlarını paylaş bizimle Sevgiler :))

amin canım çok sağol inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime..6 ay önce tekrar kendiliğimden hamile kalmıştım bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım..bebeğin kromozomlarında sorun varmış o yüzden kalbi durmuş..zor zamanlar geçirdim ama şükür allahım yeniden mucize verdi bana allahım isteyen herkese tez zamanda yaşatsın bu duyguları inşallah..

Superisi, bu bi mucize arkadaşım inan bana :)) Allahım sabredince nasılda kısmet ediyor bak :))

şimdi geçmişi unut artık ve önüne bak canım sen artık iki canlısın :))))) Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…