Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

iyiyiz canım benim çok sağol. Sen şimdi stres sıkıntı yapmadan test gününü bekle tamam mı bakalım. inşallah güzel haberlerini veceksin bize. bide sorun neydi ve kaçıncı deneme?

arkadaşım bende gaziantepliyim inan ki doğru yapıyosun herkese söylememekle. bak bizim etrafımızdakiler gerçekten iyi niyetliydiler.kimse için kötü konuşamam. ama inan nazar da değiyor. bize yüksek şans verilmesine rağmen 6 haftalıkgebelik sonlandırıldı. herkes senden çok yorum yapıyor. sen sakince beklemek istiyorsun ama kendi haline bırakmıyolar. bence en doğrusu bir de antepte insanlar ne yazıkki biraz meraklı inşallah her şey istediğin gibi olur

maşallah bu gerçekten Allah ın bir mucizesi. 41 kere maşallah. okurken mutlu oldum. Rabbim bizede böyle kolaylıklar nasip etsin inşalllah.

Aynen yaa bıktım insanların aptalca sorularından. neden olmuyor, kaç yıl oldu, sorun kimde size ne yaaaa diye bağırasım geliyor her seferinde ama adım saygısız olcak bu kez. Ayrıca bunu yapan görümcem, eltim.. Onların tuzu kuru tabi çocukları var çünkü. O kadar cahiller ki inan mecbur kalmadıkça görüşmüyorum. önceden sık görüşürdük ama artık istemiyorum elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum ha bire laf sokuyolar ee yaşında geçiyor falan. Sanki ben istedim böyle olmasını...

Neyse sen Antepte mi yaşıyorsun peki canım?

iyiyiz canım benim çok sağol. Sen şimdi stres sıkıntı yapmadan test gününü bekle tamam mı bakalım. inşallah güzel haberlerini veceksin bize. bide sorun neydi ve kaçıncı deneme?

Arkadaşlar herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum, çok sağolun... 1 tane Antalyada denedik tüp bebek ama sonuç negatifti. 2. deneme için İstanbuldan Bahçeciye karar verdik ve çok memnunum merkezimden ve doktorumdan. Allah korusun eğer bu denememin de sonucu negatif olursa tercihim yine Bahçeci kliniği olcak. sorun çikolata kisti canım. Allahım inşallah bu kez son olur çok stresliyim ve elimde değil ((((

Rahat ve sakin olmaya çalış canım stres çok çok zararlı şuanda senin için. Allahın izniyle güzel haberlerini alcaz burdan dualarımız seninle

yok şimdi malatya da yaşıyorum.bende onun için burda mı yaptırsam diyorum bazen. sakince kendi evinden kalkıp gitmek çok konforlu bir durum

ama senin açından inan daha iyi. çünkü kardeşin var orda. ben görümcede kalmıştım elinden geleni yaptı kadıncaz ama yine de kardeş gibi olmuyor

günaydın canım o zaman tedavin hayırlı olsun :)) Moral, motivasyon bu tedavideki en önemli etken emin ol ve eşine çok destek ol çünkü erkekler çok hassaslar (

Doktorunuz Emre .bey mi canım

Teşekkür ederim Çok şükür moralim şuan iyi. Eşime de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Doktorumuz Emre bey. Bakalım ugs lere devam. Sonuç hayırlı olur inşallah. Dua et olur mu?? En çok ihtiyacım olan o... Senin bebiş ne alemde arkadaşımmm ??? Hayırlı akşamlar...

yok şimdi malatya da yaşıyorum.bende onun için burda mı yaptırsam diyorum bazen. sakince kendi evinden kalkıp gitmek çok konforlu bir durum

merhaba canım bende Adanada yaşıyorum ama Bahçecide tedavi görüyorum. İnsanın tabiki evi gibi olmaz arkadaşım ama bebiş için herşeye katlanmaya razıyım. Hatta benim ne abla ne görümce eşimin bi akrabasında kalıyoruz geldikçe ama olsun. Güzel bi merkezde tedavi görüyoruz çok şükür doktorumdan memnunum. İstanbuldaki teknoloji buralarda hala yok. Öyle güzel laboratuvar embriyologlar falan ne bileyim Allah korusun sonucum negatif çıksa bile yine İstanbula gitcem yine bahçecide devam etcem

ama senin açından inan daha iyi. çünkü kardeşin var orda. ben görümcede kalmıştım elinden geleni yaptı kadıncaz ama yine de kardeş gibi olmuyor

tekrar merhaba canım. Evet ablam var ama eniştem biraz sıkıntılı bi adam. Ne bileyim eşim pek rahat kalamıyor orda. ee biliyosun gelince 2 gün değilki kaç gün kalıyorsun... Eniştemde biraz geri kafalı bi adam. Orda doktor yok mu buralara geldiniz falan dedi. Anlayacağın insanın evi dışında nerde olursan ol sıkıntı en yakının ablan bile. Ablama lafım yok Allah razı olsun ondan ama eşim otelde kalalım diyor. bu kezde ablam bozulcak ne yapcam bilmiyorum yaaa ((((

şahsen benim kardeşim benim yanıma gelip otelde kalsa çok bozulurdum herhalde.. Bence eşinle güzelce konuş ve onu ikna et yani aldırmamaya çalışsın ayrıca herşey bebek için. hem ne gerek varki ekstra otel parası ödemeye dimi??

Kızlar, 17 haziran test günüm. lütfen dualarınızdan benide eksik etmeyin olur mu? 5.gün transferim oldu çok şükür doktorum 1. kalitede dedi embriyo için bakalım....

Canım bunlar biraz özel ailevi durumlar ama erkekler genel olarak öyleler yani bi yerde uzun süre kalmak onlara göre değil..insan evini, evinin rahatlığını istiyor... ama tedavi için idare etmek gerek. sen eşinle güzel güzel konuş seni anlayacaktır emin ol :))

Kızlar, 17 haziran test günüm. lütfen dualarınızdan benide eksik etmeyin olur mu? 5.gün transferim oldu çok şükür doktorum 1. kalitede dedi embriyo için bakalım....

Canım blast transferi olması zaten çok güzel bişey. Allahın izniyle sonucunda pozitif olcak. Öyle stres falan yapmamaya çalış hatta aklına bile getirme. Kendine dikkat et, bol bol dinlen, yat test gününü bekle.. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Öyle dediyse esinde cok haklı bence esini sakinleştir enistene de bir sey soyleme mecburen kalacaksın. Ben antepteki merkezleri de aradim zannedersem istanbul tedavi icin daha iyi olur

canım eğer ekonomik imkanın varsa git otelde kal.zaten o bekleme süreci yeterince sıkıntılı.birde eniştenin tresini yaşama.istediğin gibi yatar istediğin gibi oturursun.eğer ben böyle bir durum yaşasaydım kesinlikle otelde kalırdım.ablanlada konuşursan eminim o seni anlayacaktır.ben üst katımda oturan kendi annene bile bu durumu söylemedim.benim sıkıntım bana yeter dedim birde onların sorularına cevap vermek istemedim.sewnin için en doğru kararı vermen ve hayırlı sonuçlar alman dileğiyle.

Bugün Erbil beyle görüştüm. Ağustosta başlayalım dedi. Yumurtaları dondurup transferi 1 ay sonra yapıyormuş. Eve gelince merak ettiğim birkaç soru oluştu. Cevap verirseniz sevinirim.

1. Ağustos adetimle başlayıp, yumurta toplandıktan sonra (yaklaşık10-12 gün sonra) sonraki adetim normal zamandamı olacak. Yani Eylül adetim ağustos adetimden ne kadar süre sonra olacak. Ağustosta yumurta toplanırsa, Eylül adeti yumurtaları atamayacak.

2. Transfer Ekim adetimle başlayacak döneme gelecek. Ekimde adet olunca transfer 14. gün mü yapılacak. Ne zaman , kaç gün sonra yapılacak?

Bilmem anlatabildim mi? :)

Kizlar.. Yarin transferim yapilicak.. Ben bu saat oldu hala uyuyamadim heyecandan.. Benim icin dua edin.. Cok agladim, zirladim,bebek resimlerine baktim, oyuncakcilara girip ciktim, bebek pusetlerine, yataklarina baktim, bebek giyim yerlerine girdim esimle, bi elbiseyi aldim biraktim, otekini koydum biraktim.. Insallah bu aydan sora benim icin hayat daha guzel, nefes almak daha anlamli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…