Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

ben pkoluyum canım ve 33 yaşındayım. 2 aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu kez Bahçeciyi seçtik inşallah son olsun artık :KK43:(

selam canım ilgin için çok tşk ederim çok sağol. Şimdilik aklıma gelen soru yok ama opu ve transfer işlemlerine Aytun Hanım kendisi giriyor değilmi?

Sanada günaydın yyonja,

Rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah. Her tüp bebek denemesi umut yazmışsın kaçıncı denemen olcak acaba merak ettim :KK43:(

tüm işlemleri aytun hanım kendisi yapıyor canım.

Superisi, bu bi mucize arkadaşım inan bana :)) Allahım sabredince nasılda kısmet ediyor bak :))

şimdi geçmişi unut artık ve önüne bak canım sen artık iki canlısın :))))) Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet cnm gerçekten mucize bu :KK16: allahım dualarımı kabul etti çok şükür..inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günlerde gelir..sen nasılsın bebişin nasıl?büyümüştür baya dimi :KK16:

Merhaba birsey sorabilir miyim bu testler icin ayri parami verdiniz bide ne kadara yaptiriyorsunuz acaba bn baska hastanyle gorusmustum orasi test istemedi ve 5.300 anlastik ama kafam rahat degil acikcasi

evet cnm gerçekten mucize bu :KK16: allahım dualarımı kabul etti çok şükür..inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günlerde gelir..sen nasılsın bebişin nasıl?büyümüştür baya dimi :KK16:

biz çok şükür iyiyiz teyzesi :)) 3 aylık olmak üzereyiz az kaldı :)) öyle çok zorlamadı beni çok şükür. Ara ara midem bulanıyor. Genel olarak halim yok yata yata geçiriyorum hamileliği. Bide burnuma kokuyor bazı şeyler mesela tavuk ıyyyyy hiç yiyemiyorum nasıl kötü kokuyor anlatamam :KK43:((

Merhaba birsey sorabilir miyim bu testler icin ayri parami verdiniz bide ne kadara yaptiriyorsunuz acaba bn baska hastanyle gorusmustum orasi test istemedi ve 5.300 anlastik ama kafam rahat degil acikcasi

Merhaba canım Bahçecide tüp bebek 4950 ve artı ilaçların fiyatı canım. Kullanılan ilaçlarda kişiye göre ve dozuna göre değişiyor tabi. Sen nerde tedavi görüyosun?

Bn medicana suha beyde bnde sorun yok esimde var peki testler o paranin icinde bide siz hastaliginiz ne acaba

Bn medicana suha beyde bnde sorun yok esimde var peki testler o paranin icinde bide siz hastaliginiz ne acaba

Bende polikistikover var. adetlerim düzensiz oluyordu. Yumurtam çatlamıyordu. 2 kere aşılama yapıldı ve sonuç negatif oldu. sonra tüp bebeğe geçtik ve ilk denemede tuttu şuanda hamileyim ben sana Bahçeci kliniğini kesinlikle tavsiye ederim canım

herkese merhaba belki hatırlayanlar olur tüp bebeğe başlamak için geçen ay doktorumla görüşmeye gittim fakat biraz daha beklemem için ısrar etti bebeğimi kaybedeli 6 ay oluyo hiçbir sorun yok demişti..o yüzden ertelemiştik tedaviyi..onun yerine yumurtlama takibi yapalım dedi doktorum ve yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum..söylediği günlerde ilişkiye girdik ve hamile kaldım..:KK16: geçen hafta adet günümde öğrendim hamile olduğumu :nazar: doktorumun sözünü dinledim sonunda bebeğime yeniden kavuştum :KK16: cuma günü kontrolüm var kese ve kalp atışı görücem inşallah..allahım herkese bu duyguyu yaşatsın..

__SuPerisi__ çooooookkk sevindim arkadaşım :)) Ne güzel yaa kendiliğinden hamile kalmışsın.. Allahım kucağında görmeni nasip eder inşallah.. Darısı bizlerin başına diyelim valla. sen bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş öyle derler hep :))

biz çok şükür iyiyiz teyzesi :)) 3 aylık olmak üzereyiz az kaldı :)) öyle çok zorlamadı beni çok şükür. Ara ara midem bulanıyor. Genel olarak halim yok yata yata geçiriyorum hamileliği. Bide burnuma kokuyor bazı şeyler mesela tavuk ıyyyyy hiç yiyemiyorum nasıl kötü kokuyor anlatamam :KK43:((

ooo maşallah miniğimiz kocaman olmuş..hamileliğinin iyi geçmesine sevindim canım benimde şimdilik bir sıkıntım yok bakalım yaşayıp görücez artık..tavuk yeme zaten canım gerçek tavuk yok artık piyasada hepsi hormon dolu..bir faydasıda yok gereksiz..benim daha kokulara hassasiyetim yok ama çok iyi koku alıyorum :KK1:

__SuPerisi__ çooooookkk sevindim arkadaşım :)) Ne güzel yaa kendiliğinden hamile kalmışsın.. Allahım kucağında görmeni nasip eder inşallah.. Darısı bizlerin başına diyelim valla. sen bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş öyle derler hep :))

sağol tatlım amin inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm..darısı tez zamanda sizlerin başına inan bana çok isterim hemen hamile kalmanızı..dualarım her zaman sizlerle hep ediyorum inşallah kabul olur canım güzel haberlerinizi alırım bende :KK16:

Kizlar pzt gunki transferimden sora beklemedeyim su an.. Benim gibi yakin zamanda transferi olup bekleyen var mi? Gunler gecmiyo.. Ama takmiyorum da cok.. Gecen sefer asilama oldugumda hergun belirti ariodum kendimde.. Smdi aramiyorum.. Allah ne verirse hayirlisini versin..

Tutmasa bile hamileligim, bahceci klinigini cok sevdim ben.. Cok sicak kanlilar. Doktor Mustafa Bahceci iyi bi doktor. Ekibi cok sicak kanli. Biraz kalabaliklar insan bazen bunalabiliyor ama onun disinda hastayla yakindan ilgililer.. Endisesi olan tereddutte olan varsa hic endiselenmeyin.. Bende ilk korkuyodum. Acaba baslarindan mi savacaklar diyordum hep. Cunku cok kalabaliklar. Ama sora baktim her hastayla yakindan ilgieniyolar. Insan kendini guvende hissediyor

Tutmasa bile hamileligim, bahceci klinigini cok sevdim ben.. Cok sicak kanlilar. Doktor Mustafa Bahceci iyi bi doktor. Ekibi cok sicak kanli. Biraz kalabaliklar insan bazen bunalabiliyor ama onun disinda hastayla yakindan ilgililer.. Endisesi olan tereddutte olan varsa hic endiselenmeyin.. Bende ilk korkuyodum. Acaba baslarindan mi savacaklar diyordum hep. Cunku cok kalabaliklar. Ama sora baktim her hastayla yakindan ilgieniyolar. Insan kendini guvende hissediyor

...........
Cnm cok saol bn bugun rndevu aldim esim icin emre beyden kndim icin gurkan beyden acaba iyi secim mi yptim

X