Kizlar.. Yarin transferim yapilicak.. Ben bu saat oldu hala uyuyamadim heyecandan.. Benim icin dua edin.. Cok agladim, zirladim,bebek resimlerine baktim, oyuncakcilara girip ciktim, bebek pusetlerine, yataklarina baktim, bebek giyim yerlerine girdim esimle, bi elbiseyi aldim biraktim, otekini koydum biraktim.. Insallah bu aydan sora benim icin hayat daha guzel, nefes almak daha anlamli olur..
Kizlar.. Yarin transferim yapilicak.. Ben bu saat oldu hala uyuyamadim heyecandan.. Benim icin dua edin.. Cok agladim, zirladim,bebek resimlerine baktim, oyuncakcilara girip ciktim, bebek pusetlerine, yataklarina baktim, bebek giyim yerlerine girdim esimle, bi elbiseyi aldim biraktim, otekini koydum biraktim.. Insallah bu aydan sora benim icin hayat daha guzel, nefes almak daha anlamli olur..
Bugün Erbil beyle görüştüm. Ağustosta başlayalım dedi. Yumurtaları dondurup transferi 1 ay sonra yapıyormuş. Eve gelince merak ettiğim birkaç soru oluştu. Cevap verirseniz sevinirim.
1. Ağustos adetimle başlayıp, yumurta toplandıktan sonra (yaklaşık10-12 gün sonra) sonraki adetim normal zamandamı olacak. Yani Eylül adetim ağustos adetimden ne kadar süre sonra olacak. Ağustosta yumurta toplanırsa, Eylül adeti yumurtaları atamayacak.
2. Transfer Ekim adetimle başlayacak döneme gelecek. Ekimde adet olunca transfer 14. gün mü yapılacak. Ne zaman , kaç gün sonra yapılacak?
Bilmem anlatabildim mi? :)
Kızlar selamlar,
Bende Bahçecide Ümit beyde tedavi görüyorum geçen ay transferim yapıldı ve 31 mayıs test günümdü. Ancak korkudan sonuç ya negatif çıkarsa diye kan vermeye gidemedim evet şaka gibi belki ama öyle.. Sonra eşimle ayın 1.inde gittik kan verdim ve sonuç pozitif.... bu bi mucizeydi inanması zor, mutluluğu büyük.. bi iki gün kendimi frenledim değerlerim ya yükselmezse ya kimyasal gebelik falansa diye çünkü bi kere yaşadım o yıkık duyguyu bi daha zor gelecekti.. Allahın izniyle değerlerim arttı ve bu hafta kese görmeye gitcez..
Rabbim bu yolda emek harcayan, maddi manevi varını yoğunu ortaya döken herkese evlat nasip etsin.. Ayrıca doğru merkezde olmak çok önemli... Teşekkürler Bahçeci....
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Kızlar selamlar,
Bende Bahçecide Ümit beyde tedavi görüyorum geçen ay transferim yapıldı ve 31 mayıs test günümdü. Ancak korkudan sonuç ya negatif çıkarsa diye kan vermeye gidemedim evet şaka gibi belki ama öyle.. Sonra eşimle ayın 1.inde gittik kan verdim ve sonuç pozitif.... bu bi mucizeydi inanması zor, mutluluğu büyük.. bi iki gün kendimi frenledim değerlerim ya yükselmezse ya kimyasal gebelik falansa diye çünkü bi kere yaşadım o yıkık duyguyu bi daha zor gelecekti.. Allahın izniyle değerlerim arttı ve bu hafta kese görmeye gitcez..
Rabbim bu yolda emek harcayan, maddi manevi varını yoğunu ortaya döken herkese evlat nasip etsin.. Ayrıca doğru merkezde olmak çok önemli... Teşekkürler Bahçeci....
Kızlar selamlar,
herkese günaydın :))
Tüm hamişleri tebrik ediyorum ve tedavisi devam eden arkadaşlara da Allah yardımcınız olsun diyorum... Hamile sayısının arttığını gördükçe çoooookkkkk mutlu oluyorum.... Bende onların arasına katılacağım diyorum tabi Allah bilir ama ben ümitsiz değilim kızlar pozitif düşünmeye çalışıyorum elimden geldiğince napiim elimden gelen başka bişey yok(
Herkese günaydın kızlar,
Bende haziran yolcusuyum Allah izin verirse ve doktorum Aytun Hanım.. Aytun Hanımdan çok çok memnunum çok tatlı bi doktor çok keyif alıyorum muayenede falan çok güzel moral veriyor bana ayrıca çok gülüyoruz :)) inşallah güzel haberlerimide burdan sizlere vermek nasip olur.....
günaydın kızlar:79: bugün transferden sonraki 8. günüm çok heyecanlıyım ya olmadıysa korkusu da gün geçtilçe artıyor ilk günler kesin oldu diyordum ama şimdi biraz korkuyorum inşallah herkesin ve benim bebişim biran önce gelir
Sevgili Aykiz, Rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel arkadaşım... kafanı sürekli test gününle meşgul etme ne bileyim insan düşündükçe stresi artar çünkü o yüzden düşünmemeye çalış dikkat et, no stres, no panik :)))))
düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ki hep kendimi başka şeylerle meşgul etmeye çalışsam da hep aklımda bizim SIPAbugün test yapacaktım iğne yaptırmaya gittiğim hastanedeki hemşireler yatır çıkar dediler ama son anda vazgeçtim şimdi cıkmazsa üzülürüm belki bebiş benimledir onuda üzerim biraz daha sabır dedim kızlar bana dua edin ben hep dua ediyorum olmayan herkese bana da ver Allahım diye, dualarınıza ihtiyacım var
Dualarımız seninle canım benim... Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin enn kısa zamanda. Ama şu erkenden test yapma olayına bende karşıyım.. Bence test gününü bekle 4 gün mü kaldı? Ne zman kan verceksin