- 13 Şubat 2013
- 422
- 2
selam arkadaşlar
buraya yaklaşık 10 gün önce yazmıştım. Eşimin problemi nedeniyle bir de Emre Bey' in fikrini almak istediğimizi söylemiştim. 25 Mayıs Cmt günü Emre Bey' e gittik. Emre Bey bizi çok rahatlattı. Eşime daha önce varikosel teşhisi konmuştu. Emre Bey "varikosel yok ki ...." diyerek bizi şoke etti. Ve gittiğimizde adetim 2 gün geçiyordu. Hatta Emre Bey' le de espri yaptık" İnşallah buraya boşu boşuna gelmişizdir, adet gecikmesi var çünkü diyeé. O da "Hiç şaşırmam" dedi. VEeeeeeeeeeeeeeeee ............. Şakamız doğru çıktı.:)))))))
Rüya gibi......... Gerçekten boşu boşuna gitmişiz Emre Bey' e. Yine de onunla tanışmak güzeldi. 29 Mayıs Çarşamba, yani 1 hafta önce, hamile olduğumu öğrendim. Hepiniz için de dua ediyorum. Bunu herkes yaşasın inşallah. Rabbime de çok şükrediyorum. Bizi çok uğraştırmadı. Çocuk çalışmalarına başlayalı 1 sene, eşimdeki problemi öğreneli de 3 ay olmuştu ve hamile kaldım.
Eşimin değerleri şöyleydi: sayı: 12 milyon/ml Hareket: % 45 Morfoloji: % 1 Ama Emre Bey' in dikkat çektiği bir nokta vardı. Meni hacmi: 7 ml Bu hacmin çok iyi olduğunu, dolayısıyla diğer değerlere rağmen hamileliğin çok muhtemel olduğunu söylemişti. Çok doğruymuş.
İnşallah herkesin sorunları da bir an önce biter ve herkes çocuğuna kavuşur. Ben şimdi bebeğimizin bizimle kalması, sağlıklı ve güzel gelişmesi için dua ediyorum. Dualarla onu bize verdi Allah' ım. Dualarımın kabul olacağına hep inandım. Hayırılısının bu olduğu konusunda hiç şüphe duymadım. Şimdi de dualarla bebeğimin korunacağına inanıyorum. Onu Rabbime teslim ediyorum. Sağlıklı ve güzel gelişsin diye...
Diyceğim şu: Olmadık yerlerden olmadık ümitler doğabiliyor. Kimse ümidini kaybetmesin. Bol bol dua edin ve kendinizi teslim edin. Kalpten edilen dualar geri çevrilmiyor. Ama bir zamanı var. Allah' ım o zamanları kısaltasın ve bu süre içinde herkese dayanma gücü versin....
Hoşça kalın.
Canım bu mucize gerçekten mucize !!!!!!!!!!!!!!!!
Senin adına çok çok sevindim Allahım ne güzel yaaa :))))))) Tuğbacım yazını inan bana gülerek okudum nasıl bi tesadüftür öyle :)) Emre Beyle tanışmanıza sevindim çok iyi bi doktormuş bizde sorun bende olduğu için biz hiç Emre Beyle görüşmedik :))
Rabbim bebişini korusun ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...