Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaslar ben şehir dışından geicem daha once Acıbadem Maslak ta olumsuz bir deneme var. Bahçeci de imsi her hasta ya yapılıyor mu. embiryoskop yapılıyor mu embiryolog ve doktorunun cv sini bilen var mı

Arkadaslar ben şehir dışından geicem daha once Acıbadem Maslak ta olumsuz bir deneme var. Bahçeci de imsi her hasta ya yapılıyor mu. embiryoskop yapılıyor mu embiryolog ve doktorunun cv sini bilen var mı

Merhaba canım. Bahçecide IMSI ve embriyoskop yapılıyor internet sitesinde doktorların cv si var. Sizde sorun neydi canım ve kaç yaşındasın?

merhaba canım hoşgeldin :))

Canım bildiğim kadarıyla gerekli görüldüğü taktirde bu işlemler yapılıyor ama hem IMsi hem embriyoskop Bahçecide yapılıyor ve teknolojik anlamda çok çok başarılı. Sen nerden gelceksin canım? bide internet sitesinde doktor ve embriyolog Cv.leri var bakabilirsin

Selam canım. O işlemlerin hepsi Bahçecide var çok iyi derecede yapılıyor hemde. Sen önce bi muayene ol derim durumuna göre gereken işlem ve tedavi yöntemi uygulancaktır. Doktorlara gelince hepsi çok başarılı ben okumuştum çok donanımlı ve tecrübeliler ekip olarak. Merkez olarakda laboratuvar ve embriyologları çok başarılı en ileri teknoloji kullanılıyor. bence mutlaka bi ön görüşme yapmalısın canım

Yaşım 35 ilk deneme Maslak Acıbadem de yapıldı Malatya da oturuyorum. Burada ki birim dede bunlar yapılıyor. Ama insan gidebilecegi en iyi yere gitmek istiyor. Önemli çünkü. Birde daha iyi olur muydu acaba dememek lazim.gerci istanbul a gidince de herkes duyuyor.

Yaşım 35 ilk deneme Maslak Acıbadem de yapıldı Malatya da oturuyorum. Burada ki birim dede bunlar yapılıyor. Ama insan gidebilecegi en iyi yere gitmek istiyor. Önemli çünkü. Birde daha iyi olur muydu acaba dememek lazim.gerci istanbul a gidince de herkes duyuyor.

Canım ben sana kesinlikle Bahçeci kliniğini tavsiye ederim bu alanda çok başarılı bi merkez. Ön görüşme yap istersen hem günübirlik gel merkezi gör tabi gelme imkanın varsa. Ayrıca birilerine söylemek zorunda değilsinki canım. Anlıyorum seni şehir dışına çıkınca durum farkediliyor olabilir ama söylemeyin. Tatile gidiyoruz deyin başka yeri söyleyin mesela olmazmı

Merhaba canım,

Ben 10 yıllık evlat özlemimi Bahçecide noktaladım.. Allah tüm ekipten razı olsun önce Allah sonra onlar sayesinde oğluma kavuştum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben herkese Bahçeci kliniğini ve Mustafa Bahçeciyi tavsiye ediyorum. Sana tavsiyem ara, konuş, yada görüşmeye git ama aklında bulunsun :)) Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah

Sağol un arkadaş lar günübirlik gitmek sorun değil ama gidince 3 hafta kalıyorsun. Gorumcemde kaldım bir şekilde herkes duyunca herkes bir şey söylüyor ne bileyim. İnsan rahat olmak istiyor

Sağol un arkadaş lar günübirlik gitmek sorun değil ama gidince 3 hafta kalıyorsun. Gorumcemde kaldım bir şekilde herkes duyunca herkes bir şey söylüyor ne bileyim. İnsan rahat olmak istiyor

Merhaba canm bende senin gibiyim Gaziantepte yaşıyorum ve geçen ay görüşmeye gldik Bahçeciye ama günübirlik. Tedavimiz önümüzde ay başlıcak inşş. BEnde ablamda kalcam istanbulda evli. Ama eniştemden bile çekiniyorum insanın yatması, dinlenmesi gerek. Ne bileyim ne kadar ablamda olsa 2-3 hafta kalmak insana zor geliyor. Anlaşmalı olunan oteller var hatta otelde kalalım dedik ablam çok kızdı inşallah çektiğimiz sıkıntılara değer. Ama bizim tedavimzi ablam dışında kimse bilmiyor ne bileyim kimse normal karşılamıyor işte burda :KK43:((( İstanbula tatile gidiyormuşuz gibi yapıp tedaviye gitcez sizde durumlar nasıl canım?

Merhaba canm bende senin gibiyim Gaziantepte yaşıyorum ve geçen ay görüşmeye gldik Bahçeciye ama günübirlik. Tedavimiz önümüzde ay başlıcak inşş. BEnde ablamda kalcam istanbulda evli. Ama eniştemden bile çekiniyorum insanın yatması, dinlenmesi gerek. Ne bileyim ne kadar ablamda olsa 2-3 hafta kalmak insana zor geliyor. Anlaşmalı olunan oteller var hatta otelde kalalım dedik ablam çok kızdı inşallah çektiğimiz sıkıntılara değer. Ama bizim tedavimzi ablam dışında kimse bilmiyor ne bileyim kimse normal karşılamıyor işte burda :KK43:((( İstanbula tatile gidiyormuşuz gibi yapıp tedaviye gitcez sizde durumlar nasıl canım?

Selam pk80, nasılsın canım?

Sana öncedende söylemiştim bu tedaviyi gizlemeye gerek yokki arkadaşım yani gizli saklı iş çevrilcek bi durum yok ortada.. Buda bi hastalık ve tedavi oluyoruz. Sanada hak veriyorum cahillere anlatmaktansa susmayı tercih ediyorsun. Yani madem ablan var otelde kalmayı niye düşünüyorsun.. aynı durum ablanın başına gelse sen onun otelde kalmasına izin verir miydin?? Rahat ol canım ve Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Dediğim gibi eşinde sana destek ise gerisi hikaye.........

Sana öncedende söylemiştim bu tedaviyi gizlemeye gerek yokki arkadaşım yani gizli saklı iş çevrilcek bi durum yok ortada.. Buda bi hastalık ve tedavi oluyoruz. Sanada hak veriyorum cahillere anlatmaktansa susmayı tercih ediyorsun. Yani madem ablan var otelde kalmayı niye düşünüyorsun.. aynı durum ablanın başına gelse sen onun otelde kalmasına izin verir miydin?? Rahat ol canım ve Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Dediğim gibi eşinde sana destek ise gerisi hikaye.........

Kesinlikle yıildirim sana katılıyorum canım. Bu süreçte en önemli şey eşinin destek olması yoksa bu yol hiç bitmez.. Ama eşin destek ise bitmiştir olay...

PK80, canım sen rahat ol.. Bu bir hastalık ve çok şükür tedavisi var ya olmasaydı Allah korusun o zaman ne olacaktı? Yada sana laf edenlerin başına gelseydi onlar nasıl kaçacaklardı bu durumdan gerçekten çok merak ediyorum ve sinirlerim zıplıyor yaaa

Kesinlikle yıildirim sana katılıyorum canım. Bu süreçte en önemli şey eşinin destek olması yoksa bu yol hiç bitmez.. Ama eşin destek ise bitmiştir olay...

PK80, canım sen rahat ol.. Bu bir hastalık ve çok şükür tedavisi var ya olmasaydı Allah korusun o zaman ne olacaktı? Yada sana laf edenlerin başına gelseydi onlar nasıl kaçacaklardı bu durumdan gerçekten çok merak ediyorum ve sinirlerim zıplıyor yaaa

Arkadaşlar, ikinizde çok haklısınız ama bazı şeyleri tam anlamıyla bilmeniz için yaşamanız gerek. Benim eşimin ailesi ve yakın çevresi malesef bu şekilde algılamıyor durumu. Ayrıca benim için sakınca yok ben söylerim ama eşim gizli olsun söyleme dedi. O istemediği için ben kimseye bişey demiyorum. Tek şükür sebebim eşim zaten onun beni yalnız bırakmaması yoksa ne yapardım düşünmek bile istemiyorum. O da bana destek olmsaydı Allah korusun o daha zor olurdu

Kızlar nasılsınız?? Normalde benim tedavim mayıs ayında başladı mayıs sonunda transferim vardı ama rahim duvarı biraz inceymiş o yüzden transfer iptal oldu ve bu aya kaldı :KK43:( şimdide zaman geçmiyor canım sıkkın arkadaşlar..............

selam arkadaşlar

buraya yaklaşık 10 gün önce yazmıştım. Eşimin problemi nedeniyle bir de Emre Bey' in fikrini almak istediğimizi söylemiştim. 25 Mayıs Cmt günü Emre Bey' e gittik. Emre Bey bizi çok rahatlattı. Eşime daha önce varikosel teşhisi konmuştu. Emre Bey "varikosel yok ki ...." diyerek bizi şoke etti. Ve gittiğimizde adetim 2 gün geçiyordu. Hatta Emre Bey' le de espri yaptık" İnşallah buraya boşu boşuna gelmişizdir, adet gecikmesi var çünkü diyeé. O da "Hiç şaşırmam" dedi. VEeeeeeeeeeeeeeeee ............. Şakamız doğru çıktı.:)))))))

Rüya gibi......... Gerçekten boşu boşuna gitmişiz Emre Bey' e. Yine de onunla tanışmak güzeldi. 29 Mayıs Çarşamba, yani 1 hafta önce, hamile olduğumu öğrendim. Hepiniz için de dua ediyorum. Bunu herkes yaşasın inşallah. Rabbime de çok şükrediyorum. Bizi çok uğraştırmadı. Çocuk çalışmalarına başlayalı 1 sene, eşimdeki problemi öğreneli de 3 ay olmuştu ve hamile kaldım.

Eşimin değerleri şöyleydi: sayı: 12 milyon/ml Hareket: % 45 Morfoloji: % 1 Ama Emre Bey' in dikkat çektiği bir nokta vardı. Meni hacmi: 7 ml Bu hacmin çok iyi olduğunu, dolayısıyla diğer değerlere rağmen hamileliğin çok muhtemel olduğunu söylemişti. Çok doğruymuş.

İnşallah herkesin sorunları da bir an önce biter ve herkes çocuğuna kavuşur. Ben şimdi bebeğimizin bizimle kalması, sağlıklı ve güzel gelişmesi için dua ediyorum. Dualarla onu bize verdi Allah' ım. Dualarımın kabul olacağına hep inandım. Hayırılısının bu olduğu konusunda hiç şüphe duymadım. Şimdi de dualarla bebeğimin korunacağına inanıyorum. Onu Rabbime teslim ediyorum. Sağlıklı ve güzel gelişsin diye...

Diyceğim şu: Olmadık yerlerden olmadık ümitler doğabiliyor. Kimse ümidini kaybetmesin. Bol bol dua edin ve kendinizi teslim edin. Kalpten edilen dualar geri çevrilmiyor. Ama bir zamanı var. Allah' ım o zamanları kısaltasın ve bu süre içinde herkese dayanma gücü versin....

Hoşça kalın.

Günaydın canım, benim doktorumda Ümit Bey ve sağolsun çok iyi bi doktor. Sen istanbulda mısın canım ve sorun neydi anlatsana biraz :))

Tünaydın canım :)) İstanbuldayım. Eşime azosperm teşhisi konuldu. Çok şükür bende bişey yok. Tedavimiz Cumartesi günü başladı. Yarın yumurta takibim var. Yani önce beni hazırlıyorlar, sonrasında eşim mikro-tese ameliyatı olacak. Sonucu güzel olur inşallah. Sizde sorun neydi?? İstanbulda mı oturuyorsunuz??? Sende anlatsana. İnsan burda anlatınca biraz rahatlıyor :KK66:

X