Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım ben bu yolda 10 yıl mücadele verdim ve başarısız 5 tüp bebek denemesi. Sonunda 6. denemede oğluma kavuştum. Bu süre zarfında biçok kişiyle olan irtibatımı kopardım sinirlerimi bozdukları için. Çünkü başına gelmeyen bilemez ve anlamaz. bizi bizler anlıyoruz emin ol arkadaşım. Onlara göre hava hoş. ya insan sormaya utanır. utanma yok her gördüklerinde soru sorcaklar diye evden çıkmaz olmuştum inanki psikolojim o kadar bozulmuştuki ben kendimi tanıyamaz olmuştum artık ( ama dularımı eksik etmedim ve umutla hep bekledim. Elinizden geldiğinizce az stres yapın çünkü stres bizim en büyük düşmanımız unutmayın canlar...

canım yardımcı olabiliyorsak ne mutlu biize. zaten birbirimize yardımcı ve destek olmak için burda değil miyiz arkadaşım :)) Rabbim herkesin yolunu açık etsin inşallah.. Sende habersiz bırakma bizleri yaz lütfen )

Hayırlı olsun tuanaka, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı denemendi canım, yaşın kaç, sorun neydi sorularımızı sorayım sana hemencecik :)))

çok sağol. ben 33 yaşındayım ve bende Pco var genç kızlığımdan bu yana. yumurtalar çatlama problemi yaşıyodu hep. ilk tüp bebek denememde negatifti maalesef. Ama çok şükür 2. denememde pozitifi gördüm. şuanda hamileyim işte çok yeni :)) hala inanamıyorum çünkü 8 yıllık evliyim o kadar hasretimki bi çocuğa artık ağlamak yerine gülmek istiyorum. Rabbime şükürler olsun nasip etti sonunda ve Bahçeci ekibindende razı olsun.

hayırlı olsun canım.. inş bebeğini sağ salim kucağına alırsın...

teşekkür ediyorum darısı başınıza inşallah. çok güzel bi mutlulukmuş hepinizin yaşamadı ümidiyle...

size kesinlikle katılıyorum çok haklısınız. ben çok stresli olunca adet bile görmüyorum zaten polikistikover var iyice berbat oluyor herşey. geçen zaman bu tüp bebek tedavisi daha sakin olmam gerektiğini öğretti bana. Allah size ve oğlunuza uzun ömürler versin.

Bende mayıs yolcusuyum bayanlar.. forumları okurum ama genelde yazmam.. bende artık yazayım dedim açıkçası stresten kendimi yemek üzereyim ( cuma günü opum var çok stresliyim yine olmayacak diye benim 3. denemem çünkü (

Ne güzel Allah tamamına erdirsin inşallah :))

lütfen çok stres yapmayın bu çok çok önemli. Ayrıca kaç yaşındasınız, doktorunuz kim, sorun ne?

kıyamam canım benim ya.. cok haklısın aynen katılıyorum sana.. yok neymiş evleneli olmuş baya yapın bi çocuk dır dır dır bende sırf bu yüzden istanbulda yapmaya karar verdim gelmeyen insanlar tedavi sürecinde gelir oldu iğne vurdurmaya gidiyorsun bunlar hergün hergün nereye gidiyorlar.. milleti ne ilgilendiriyorsa.. dediğin gibi stresten uzakta olmak bizim için en güzeli İstanbul.. hem tatil de yapmış oluruz... kusura bakma canım cok uzattım herhalde... bu arada yavrunu Allah bağışlasın...
size saglıklı huzurlu yıllar diliyorum oğluşunla beraber kaç yaşında ??

amin cümlemizin canım... cok saol... bizi bizden başka kimse anlamıyor maalesef habersiz bırakmam tabiki de ama daha var benim temmuz da başliyacagız inş... şimdiden içim kıpır kıpır günler çabucak geçse...

olsun canım zaman gün içinde bazen geçmek bilmiyor ama birde bakmışsın günler ayları kovalamış geçmiş gitmiş. Zaten hazirana girmek üzereyiz ne kaldıki ?

İstanbul' da yaşamıyorum.Bu yüzden biraz sıkıntılı benim açımdan.Görüşme ayarlayacağım.Şimdilik Şişli Memorial ve İstanbul Tüp bebekle görüştüm.Ama Mustafa Bahçeci ilede görüşmek istiyorum.Tedavi için ne kadar istiyorlar Bahçecide ?

Bahçeci Kliniği ile görüştüm ama, yumurta takiplerinide kendileri yapmak istiyorlarmış.Dolayısıyla 20-25 gün İstanbul'da olmam gerekiyormuş.Bu benim için çok zor bir durum.Sanırım başka merkezlere yönelmem gerekecek

olsun canım zaman gün içinde bazen geçmek bilmiyor ama birde bakmışsın günler ayları kovalamış geçmiş gitmiş. Zaten hazirana girmek üzereyiz ne kaldıki ?

öyle valla canım haklısın.. yaz tatilinde yoğunda olucaz... bide bakmışız günümüz gelmiş :)
zaten adetten 1 hafta öncede gitcez inş sorun çıkmaz...

Canım diğer merkezlerde aynı şeyi isteyecek. çünkü senin yumurta durumuna göre tedavi uygulayacaklar takip edecekler. sen istanbulda değilsin biliyorum ama bence burdaki diğer merkezlerde bunu söyleyecek. Yada sen durumunu izah ettinmi takip başka yerde olsa ama sen bahçeciyle irtibatta olsan yumurta toplama ve transfer için gelsen. yani bu şekilde de bi anlatsaydın?

öyle valla canım haklısın.. yaz tatilinde yoğunda olucaz... bide bakmışız günümüz gelmiş :)

Aynen öyle canım. Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah :)) sen istanbulda mısın

Evet canım ya durumumu anlattım ama onlar kesinlikle biz yapmalıyız dediler.Şişli Memorial ve İstanbul Tüp bebek merkeziylede görüşmüştüm.Onlar uygun bir doktorla bu takiplerin bulunduğum ilde yapılabileceğini söylediler.

Canım doğrudur olabilir ama o zaman yarım bi işlem gibi olmuyor mu ne bileyim ben pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Doktorunun yumurta takibine göre iğnelerin, ilaçların dozu ayarlanıyor, yine yumurta durumuna göre opu günü belirleniyor. ayrıca Allah korusun düşünsene bi yer yumurta konusunda yanlış bişey uygularsa ve transferi başka yer yaparsa sonuç negatif olursa bu işin sorumlusu kim olur o da meçhul. yani bana göre hepsini tek yerde tek doktor kontrolünde yaptırmak daha önemli hangi merkez olursa olsun arkadaşım önemli olan senin güzel sonuçlar alman :))))

İnşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar alırız.Aminnnn

Amin cümlemize inş canım..yok ben Ankara dayım.. sen istanbuldansın heralde kaç yaşındasın :) ???

Amin cümlemize inş canım..yok ben Ankara dayım.. sen istanbuldansın heralde kaç yaşındasın :) ???

günaydın canım. Evet ben istanbulda yaşıyorum :)) ben 33 yaşındayım canım

canım insana hiç zaman geçmeyecek gibi geliyor ama bi bakmışsın olmuş bitmiş. sen bile şok oluyosun :)) hadi bakalım su gibi geçer inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…