Herkese günaydın kızlar ben opuya doğru gidiyorum sizlere kocaman sevgiler....
günaydın canım, Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel.. Darısı başıma artık(
Bahçeci gülleri nasılsınız bakalım :))
Teyzeleri bizi soracak olursanız yavaş yavaş büyüyoruz 2 aylık olduk :)) ama hergün kusmaktan içim dışıma çıkmış durumda.. Hiçbişey yiyemez hale geldim şimdilik normalmiş ama bakalım.. yemeklerin kokusun alınca bana bişeyler oluyor(((
canım sen nasılsın? tedavin ne aşamada her zaman yazmıyorsun en son görüşmeye gitmiştiniz merkeze ???????
kızlar merhaba,
bende baheçeci fulyadan Musatafa beyden 3 mayıs için randevu aldım. yanlız kafamı karıştıran birşey oldu. burada ilk görüşmelerin ücretsiz olduğunu okumuştum, telefondaki bayan mutlaka muayene olacağımı bu sebeple ilk görüşmede olsa ücret ödemem gerektiğini söyledi. normal mi sizce? bu nedenle gitme konusunda net değilim çünkü ben 1 ay bekleyeceğim. sadece sonuçlarımı gösterek hem ortamı görmek hemde mustafa beyi tanımak ve mevcut doktorumdan farklı bir yol gösterecekmi diye görmek amacıyla gitmek istiyorum şimdilik. sonrasında nerede yaptıracağıma karar vermek için.
merhaba canım. Mustafa bey dışındaki doktorlar ilk görüşmeyi ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum ama görüşmeden sonra bi muayene ücreti mutlaka alınıyor her doktor için. Diğer türlü genelde herkes Mustafa beyi istediği için kuyruk olurdu herhalde kapıda :))) benimde o şekilde oldu çünkü canım ama harika bi doktor için rahat olsun :))
çok sağol canım bilgi için. ben nisanda başka biryerde aşılama yaptırdım sonuç negatif oldu şu adetim ve bu ay kendi kendimize denememiziz söyledi doktorum. oyüzden beklemedeyim. ne zaman gitmek mantıklı olur görüşmek için?
Kızlar bende geldim :)) aslında işimiz erken bittide hastane çıkışı anneme geçtik orda yattım biraz eve yeni geldim. Kızlar 8 yumurta toplandı ama kaç tanesi döllencek ne olcak yarın haber verceklermiş transfer günü için net bişey söylenmedi haber beklicez artık...
Kızlar sonunda mayıs ayı geldi çattı yarın 1 mayıs benim tedavim mayısta başlıcak ya şimdi regl için gün saymaya başlıcam artık. ufak ufak stresim başladı. ooo mayısa daha 3 ay var derken geldi işte. Allah yardımcımız olsun(
Kızlar bende geldim :)) aslında işimiz erken bittide hastane çıkışı anneme geçtik orda yattım biraz eve yeni geldim. Kızlar 8 yumurta toplandı ama kaç tanesi döllencek ne olcak yarın haber verceklermiş transfer günü için net bişey söylenmedi haber beklicez artık...
günaydın canım sen kaç yaşındasn 4. denemem yazmışsın merak ettimde
Merhaba Yıldırım...
Ben 35 yaşındayım cevap için kusura bakma sık giremedim bu aralar.
günaydın canım, ne kusuru olur mu öyle şey :)) bende 35 yaşındayım benimde 3 negatifim var 4. deneme için hazırlık yapıyoruz bakalım çok yorgun hissediyorum kendimi bazende olmasa da olur diyorum vazgeçeyim diyorum. Sonra içime bi acı saplanıyor ne olduğunu anlamıyorum belkide evlat acısı bu bilemiyorumki. Eşim çok seviyor çocukları ona hiç dayanamıyorum aslında hiç iyi değilim(
ben birde bahçecide güvenç beyle mi yoksa direkt mustafa beylemi görüşsem karar veremiyorum
okuduğum bazı yazılarda mustafa beyin yoğunluğu sebebiyle bazı takipleri ekibe bıraktığı söylenmiş ayrıca tedavi sırasında sormam gereken bir şey olursa rahat rahat arayabileceğim biri olsun istiyorum bununla beraber çevremde mustafa beyin hastası ve sonucu pozitif olan 2 arkadaşım var onlar mutlaka mustafa beyi özellikle iste diyor
güvenç beyinde forumlarda başarı ve memnuniyet oranı oldukça yüksek görünüyor
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar hangisi daha iyi olur sizce?
günaydın canım, ne kusuru olur mu öyle şey :)) bende 35 yaşındayım benimde 3 negatifim var 4. deneme için hazırlık yapıyoruz bakalım çok yorgun hissediyorum kendimi bazende olmasa da olur diyorum vazgeçeyim diyorum. Sonra içime bi acı saplanıyor ne olduğunu anlamıyorum belkide evlat acısı bu bilemiyorumki. Eşim çok seviyor çocukları ona hiç dayanamıyorum aslında hiç iyi değilim(