Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

inanmıyorum canım yaaa. boşuna mı geçirmiş oldun o ameliyatı yani doğru mu anladım????? sen canını sıkma tamammı arkadaşım Mustafa hoca harika bi doktor güzel sonuçlar alcaksın inş ve bu acıların sona ercek Allahın izniyle

Canım çok geçmiş olsun inşallah bu ameliyatın sonunda bebeğine kavuşursun.. Vücudumuz o kadar yıpranıyoki bu süreçlerde benimde 3 negatifim var neler çektim bir ben bilirim birde Allah.. erkekler için öyle değil sadece sperm verip geri dönüyolar bizler çekiyoruz acıyı, stresi... Hormon ala ala ne hale geldi vücutlarımız (( Rabbim mutlu sona ulaştırsın hepimizi

Kızlar anneler günü geliyor sonrada babalar günü... O zamana kadar acaba hamile olur muyum bilmiyorum.. Ama eşime öyle güzel bigünde mutlu haberi vermek isterdim. Sizlerin varmı planları yani eşinize nasıl bi sürpriz yaparak bu haberi vermek isterdiniz ben böyle atraksiyonları birazcık seviyorumda :))) Babalar gününde baba olcaksın demek ne güzel olurdu ((

vaaooovvvvv hayallere bak :)) Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah... Ama benim öyle bi seçeneğim olmicak galiba eşim her muayenede falan hep yanımdaydı büyük ihtimalle o mutlu haberi beraber alırız ona süpriz yapmama gerek kalmaz :)))

canım malum bizler tüp bebiş annesi olduğumuz için eşler hep yanımızda :)) gizli saklı süpriz falan yapmaya fırsat olmadıki :))) ama inşallah sen yaparsın test günü eşini götürme yanında D

canım malum bizler tüp bebiş annesi olduğumuz için eşler hep yanımızda :)) gizli saklı süpriz falan yapmaya fırsat olmadıki :))) ama inşallah sen yaparsın test günü eşini götürme yanında D

ayynen yalnız gitmem gerek kliniğe :)) ayyy dur bakalım o günler gelsinde gerisini ben hallederim :))))

Amin canım amin. Özellikle şu hormonlar kilo yapmıyo mu sinir oluyorum ama elden gelen bişey yok işte ( Allah dermansız dert vermesin arkadaşım

Malesef boşuna geçirdim.inşallah bundan sonrası hayırlı olur hem benim için hem'de tedavi gören burdaki bütün arkadaşlar için

İnşallah hepimiz alırız bebişleriizi kucağımıza benimde 4.denemem olacak ameliyattan sonra seni çok iyi anlıyorum.

canım nasılsın?? senin opu ne zamandı bugün müydü bugün kalmış aklımda? Dualarım seninle ve aklımdasın canım bizi habersiz bırakma

Selam kızlar. Bende Burçak hanımın hastasıyım ve çok çok memnunum çok tatlı bi bayan. Aranızda varmı Burçak hanımın hastası olan :))

Selam kızlar. Bende Burçak hanımın hastasıyım ve çok çok memnunum çok tatlı bi bayan. Aranızda varmı Burçak hanımın hastası olan :))

merhaba canım bende Burçak hanımın hastasıyım aynen çok tatlı ve çok nazik bi bayan :))

sende sorun ne canım peki, kaç yaşındasın, kaçıncı denemen çok mu sordum ne :))

canım nasılsın?? senin opu ne zamandı bugün müydü bugün kalmış aklımda? Dualarım seninle ve aklımdasın canım bizi habersiz bırakma

selam canım iyiyim çok şükür opu yarın 30 nisandı canım. aklında olmak çok güzel sağolasın :)) senin nasıl gidiyor hamilelik aşerme falan durumları nasıl :)) ben eşime diyorumki bunlar iyi günlerin ben hamile kalırsam seni sürekli markete oraya buraya yollıcam diyorum. Sakın diyor beni gereksiz yere yorma falan ama ne yapcam ona biliyorum :)))

ne çektik şu kocalardan yaa :)) atsak atılmıyolar satsak satılmıyolar hehehee annem gibi konuştum :))

Allah razı olsun eşim çok iyi ama bazen kendi kocamı tanıyamıyorum tedavi boyunca destek verdi bana sağolsun ama tedaviyi kabul ettirene kadar ne çektim bide bana sor ....

merhaba canım bende Burçak hanımın hastasıyım aynen çok tatlı ve çok nazik bi bayan :))

sende sorun ne canım peki, kaç yaşındasın, kaçıncı denemen çok mu sordum ne :))

sırayla cevap veriyorum tatlım )

32 yaşındayım, 1 denemem var sonuç negatif. Şuan tedavi aşamasındayım 2. kez denicez. Sorunum çikolata kistim var canım onlar için uğraşıyoruz işte

sırayla cevap veriyorum tatlım )

32 yaşındayım, 1 denemem var sonuç negatif. Şuan tedavi aşamasındayım 2. kez denicez. Sorunum çikolata kistim var canım onlar için uğraşıyoruz işte

aaa bendede çikolata kisti var canım. şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum kistler için verdi Burçak hanım. önümüzdeki ay muaynem var sonra tedavi için zaman belli olcak inşallah bakalım...

aaa bendede çikolata kisti var canım. şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum kistler için verdi Burçak hanım. önümüzdeki ay muaynem var sonra tedavi için zaman belli olcak inşallah bakalım...

Kızlar, tedavileriniz hayırlı olsun.. BEnde Ümit beyin hastasıyım mayısta tedavim başlıyor. Herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah...

Kızlar, tedavileriniz hayırlı olsun.. BEnde Ümit beyin hastasıyım mayısta tedavim başlıyor. Herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah...

amin canım amin . ya bişey sorcam bu tedaviler esnasında ben kilo aldım sizlerde aldınızmı yani öyle çok fazla yemiyorum ama neden böyle oluyor?

amin canım amin . ya bişey sorcam bu tedaviler esnasında ben kilo aldım sizlerde aldınızmı yani öyle çok fazla yemiyorum ama neden böyle oluyor?

canım kilo alman gayet normal hormon yüklüyoruz vücuda şişiyoruz işte ama sen sakın salma kendini. yediklerine dikkat et, fırsat buldukça yürüyüş yap, dışarı çık falan hareketsizlik ayrıca şişiriyor insanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…