Benim problemim ilk rahim içi perde olduğu tesbit edilmişti.septum ameliyatı oldum akabinde kist ameliyatı geçirdim.daha sonrasında 3tup bebek denemesi gerçekleşti tabiki hepsi negatifDr Mustafa by en son istediği rahim filmin sonucu daha önce geçirmiş olduğum septum ameliyatında hiçbirşeyi yapılmadığı anlaşıldı.haftaya cuma ameliyat olucam
Benim problemim ilk rahim içi perde olduğu tesbit edilmişti.septum ameliyatı oldum akabinde kist ameliyatı geçirdim.daha sonrasında 3tup bebek denemesi gerçekleşti tabiki hepsi negatifDr Mustafa by en son istediği rahim filmin sonucu daha önce geçirmiş olduğum septum ameliyatında hiçbirşeyi yapılmadığı anlaşıldı.haftaya cuma ameliyat olucam
Kızlar anneler günü geliyor sonrada babalar günü... O zamana kadar acaba hamile olur muyum bilmiyorum.. Ama eşime öyle güzel bigünde mutlu haberi vermek isterdim. Sizlerin varmı planları yani eşinize nasıl bi sürpriz yaparak bu haberi vermek isterdiniz ben böyle atraksiyonları birazcık seviyorumda :))) Babalar gününde baba olcaksın demek ne güzel olurdu((
Kızlar anneler günü geliyor sonrada babalar günü... O zamana kadar acaba hamile olur muyum bilmiyorum.. Ama eşime öyle güzel bigünde mutlu haberi vermek isterdim. Sizlerin varmı planları yani eşinize nasıl bi sürpriz yaparak bu haberi vermek isterdiniz ben böyle atraksiyonları birazcık seviyorumda :))) Babalar gününde baba olcaksın demek ne güzel olurdu((
canım malum bizler tüp bebiş annesi olduğumuz için eşler hep yanımızda :)) gizli saklı süpriz falan yapmaya fırsat olmadıki :))) ama inşallah sen yaparsın test günü eşini götürme yanındaD
Canım çok geçmiş olsun inşallah bu ameliyatın sonunda bebeğine kavuşursun.. Vücudumuz o kadar yıpranıyoki bu süreçlerde benimde 3 negatifim var neler çektim bir ben bilirim birde Allah.. erkekler için öyle değil sadece sperm verip geri dönüyolar bizler çekiyoruz acıyı, stresi... Hormon ala ala ne hale geldi vücutlarımız(( Rabbim mutlu sona ulaştırsın hepimizi
inanmıyorum canım yaaa. boşuna mı geçirmiş oldun o ameliyatı yani doğru mu anladım????? sen canını sıkma tamammı arkadaşım Mustafa hoca harika bi doktor güzel sonuçlar alcaksın inş ve bu acıların sona ercek Allahın izniyle
Canım çok geçmiş olsun inşallah bu ameliyatın sonunda bebeğine kavuşursun.. Vücudumuz o kadar yıpranıyoki bu süreçlerde benimde 3 negatifim var neler çektim bir ben bilirim birde Allah.. erkekler için öyle değil sadece sperm verip geri dönüyolar bizler çekiyoruz acıyı, stresi... Hormon ala ala ne hale geldi vücutlarımız(( Rabbim mutlu sona ulaştırsın hepimizi
İnşallah hepimiz alırız bebişleriizi kucağımıza benimde 4.denemem olacak ameliyattan sonra seni çok iyi anlıyorum.
Selam kızlar. Bende Burçak hanımın hastasıyım ve çok çok memnunum çok tatlı bi bayan. Aranızda varmı Burçak hanımın hastası olan :))
canım nasılsın?? senin opu ne zamandı bugün müydü bugün kalmış aklımda? Dualarım seninle ve aklımdasın canım bizi habersiz bırakma
selam canım iyiyim çok şükür opu yarın 30 nisandı canım. aklında olmak çok güzel sağolasın :)) senin nasıl gidiyor hamilelik aşerme falan durumları nasıl :)) ben eşime diyorumki bunlar iyi günlerin ben hamile kalırsam seni sürekli markete oraya buraya yollıcam diyorum. Sakın diyor beni gereksiz yere yorma falan ama ne yapcam ona biliyorum :)))
merhaba canım bende Burçak hanımın hastasıyım aynen çok tatlı ve çok nazik bi bayan :))
sende sorun ne canım peki, kaç yaşındasın, kaçıncı denemen çok mu sordum ne :))
sırayla cevap veriyorum tatlım)
32 yaşındayım, 1 denemem var sonuç negatif. Şuan tedavi aşamasındayım 2. kez denicez. Sorunum çikolata kistim var canım onlar için uğraşıyoruz işte
aaa bendede çikolata kisti var canım. şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum kistler için verdi Burçak hanım. önümüzdeki ay muaynem var sonra tedavi için zaman belli olcak inşallah bakalım...
Kızlar, tedavileriniz hayırlı olsun.. BEnde Ümit beyin hastasıyım mayısta tedavim başlıyor. Herkesin Allah yardımcısı olsun inşallah...
amin canım amin . ya bişey sorcam bu tedaviler esnasında ben kilo aldım sizlerde aldınızmı yani öyle çok fazla yemiyorum ama neden böyle oluyor?