Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım benim noldu yaa sabah sabah okudum üzüldüm :KK43:( Ama bu durumu eşinle beraber aşacaksınız yani böyle yaparsan daha kötüye gider hem stres bizim en büyük düşmanımız bunu nasıl unutursun lütfen yıldırım yapma salma kendini toparla ....

seni bizler çok çok iyi anlıyoruz arkadaşım hiç merak etme ama stres bize ve özellikle rahme o kadar zarar veriyoki bunu sen zaten biliyosun.. Yeri gelcek ağlıcaksın yeri gelcek üzüleceksin ama toparlanman uzun sürmesin lütfen olurmu arkadaşım otur bol bol dua et bu kez son olcak görceksin :))

Kızlar çok sağolun ama sizde biliyosunuz bazen insanın elinde olmuyor, insan kendine engel olamıyor işte. Mesela kaynımın çocukları var onlar geldiği zaman eşim kucağından indirmiyor onları yani onu mutlu görüyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. çünkü kendi çocuğunu sevmesi gerekirken başkalarının çocuklarıyla vakit geçirmesi ya ne bileyim anlatamıyrm işte siz anlayın kıskançşlık değil bu offfffffff offfffffffffff

Kızlar çok sağolun ama sizde biliyosunuz bazen insanın elinde olmuyor, insan kendine engel olamıyor işte. Mesela kaynımın çocukları var onlar geldiği zaman eşim kucağından indirmiyor onları yani onu mutlu görüyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. çünkü kendi çocuğunu sevmesi gerekirken başkalarının çocuklarıyla vakit geçirmesi ya ne bileyim anlatamıyrm işte siz anlayın kıskançşlık değil bu offfffffff offfffffffffff

canım off deme sakın Allahın gücüne gidermiş öyle derdi büyüklerimiz. Tabiki kıskançlık değil anlıyorum seni, eşinin başka çocukları sevmesi seni rahatsız eder tahmin edebiliyorum çünkü bende kendimden biliyorum ama elimizden gelen bişey yok sabredip bol bol dua edicez ve tedavimizi aksatmıcaz doktorlar ne derse bire bir yapıcaz görceksin herşey daha güzel olcak güzel düşün güzel şeyler olsun tamammı güzel arkadaşım :KK66:))

canım off deme sakın Allahın gücüne gidermiş öyle derdi büyüklerimiz. Tabiki kıskançlık değil anlıyorum seni, eşinin başka çocukları sevmesi seni rahatsız eder tahmin edebiliyorum çünkü bende kendimden biliyorum ama elimizden gelen bişey yok sabredip bol bol dua edicez ve tedavimizi aksatmıcaz doktorlar ne derse bire bir yapıcaz görceksin herşey daha güzel olcak güzel düşün güzel şeyler olsun tamammı güzel arkadaşım :KK66:))

neyse şimdi biraz daha sakinim :)) sabah çok gerilmiştim yaa.. niyetim isyan etmek falan değil Allah biliyor içimi ama canım yanıyor işte. Ama ümidimi yitirmicem olcak olcak Rabbimin iziyle olcak inşallah :))

ben birde bahçecide güvenç beyle mi yoksa direkt mustafa beylemi görüşsem karar veremiyorum
okuduğum bazı yazılarda mustafa beyin yoğunluğu sebebiyle bazı takipleri ekibe bıraktığı söylenmiş ayrıca tedavi sırasında sormam gereken bir şey olursa rahat rahat arayabileceğim biri olsun istiyorum bununla beraber çevremde mustafa beyin hastası ve sonucu pozitif olan 2 arkadaşım var onlar mutlaka mustafa beyi özellikle iste diyor
güvenç beyinde forumlarda başarı ve memnuniyet oranı oldukça yüksek görünüyor
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar hangisi daha iyi olur sizce?

Selam canım. şimdiden tedavin hayırlı olsun Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah... BEnim doktorum Ümit bey canım. bi arkadaşımın doktoru Mustafa beydi ve her aşamada takibini yaptı çok memnun kendisi. Güvenç hakkındada çok güzel şeyler okudum ve duydum. Bahçeci doktorları zaten çok başarılı ve titiz bi ekip. Yinede karar senin canım Rabbim hayırlısını versin inşallah..

günaydın canım, ne kusuru olur mu öyle şey :)) bende 35 yaşındayım benimde 3 negatifim var 4. deneme için hazırlık yapıyoruz bakalım çok yorgun hissediyorum kendimi bazende olmasa da olur diyorum vazgeçeyim diyorum. Sonra içime bi acı saplanıyor ne olduğunu anlamıyorum belkide evlat acısı bu bilemiyorumki. Eşim çok seviyor çocukları ona hiç dayanamıyorum aslında hiç iyi değilim :KK43:(

Seni çok iyi anlıyorum ama kendinibırakma....
Zaman zaman bende çok üzülüyorum ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum eğer bu denemeler yapılıyorsa halen çokfazla şansımız var.Sadece daha zamanı gelmedi diye düşünüyorum psikolojininde çok fazlarol oynadığınıunutma Allah kalbine göre versin inşalah

ben birde bahçecide güvenç beyle mi yoksa direkt mustafa beylemi görüşsem karar veremiyorum
okuduğum bazı yazılarda mustafa beyin yoğunluğu sebebiyle bazı takipleri ekibe bıraktığı söylenmiş ayrıca tedavi sırasında sormam gereken bir şey olursa rahat rahat arayabileceğim biri olsun istiyorum bununla beraber çevremde mustafa beyin hastası ve sonucu pozitif olan 2 arkadaşım var onlar mutlaka mustafa beyi özellikle iste diyor
güvenç beyinde forumlarda başarı ve memnuniyet oranı oldukça yüksek görünüyor
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar hangisi daha iyi olur sizce?

merhaba arkadaşlar.bende 29 nisanda 2.kez tüp bebek tedavisine başladım.doktorum mustafa bey.inşallah burada yazan tüm arkadaşlarım en kısa zamanda yavrularına kavuşurlar.

Seni çok iyi anlıyorum ama kendinibırakma....
Zaman zaman bende çok üzülüyorum ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum eğer bu denemeler yapılıyorsa halen çokfazla şansımız var.Sadece daha zamanı gelmedi diye düşünüyorum psikolojininde çok fazlarol oynadığınıunutma Allah kalbine göre versin inşalah

günaydın canım çok sağol herşeyin bende farkındayım çok şükür bunun bilincindeyim ama bazen insan bildiklerini uygulayamıyor. Bu da bozuk psikolojimizden kaynaklanıyor bi dönem destek aldım ve daha iyiydim ama sanırım yeniden başlamalıyım :KK43:( bide uyku düzeni diye bişey kalmadı geceleri zombi gibi oturuyorum gözüme uyku girmiyor bi türlü ama sürekli tedavimi düşündüğüm için değil, huzursuz ve mutsuzum genel olarak

günaydın canım çok sağol herşeyin bende farkındayım çok şükür bunun bilincindeyim ama bazen insan bildiklerini uygulayamıyor. Bu da bozuk psikolojimizden kaynaklanıyor bi dönem destek aldım ve daha iyiydim ama sanırım yeniden başlamalıyım :KK43:( bide uyku düzeni diye bişey kalmadı geceleri zombi gibi oturuyorum gözüme uyku girmiyor bi türlü ama sürekli tedavimi düşündüğüm için değil, huzursuz ve mutsuzum genel olarak

canım seni öyle iyi anlıyorumki. dediğin gibi bu tedaviyi yada sürekli bebek düşünmeden kaynaklanan bi durum değil psikolojin bozuldumu tamam artık sürekli bişeyler seni rahatsız eder durur. benimde bi dönem tansiyonum düşerdi mesela sürekli yatıyordum kafamı kaldıramıyordum nedense ama çok şükür geçti sabır, inanmak ve dua....

Öncelikle herkese hayırlı cumalar dilerim...

Rabbim kullarını türlü türlü sınavlara sokarmış ve denermiş. Acaba isyan mı edecek yoksa şükür mü edecek diye... Ayrıca kullarına kaldıramayacakları dert vermezmiş... Şimdi düşünelim... isyanmı ediyoruz şükürmü ediyoruz diye. psikolojim bozuk, canım sıkkın, yaşamak istemiyorum falan lütfen yapmayın. Tamam insanız, taş değiliz ama kahrolmanın faydası yok. Kısa sürede yeniden toparlanıp kaldığımız yerden devam edicez hemde hep beraber !!!!!!!!!!!

Rabbim kullarını türlü türlü sınavlara sokarmış ve denermiş. Acaba isyan mı edecek yoksa şükür mü edecek diye... Ayrıca kullarına kaldıramayacakları dert vermezmiş... Şimdi düşünelim... isyanmı ediyoruz şükürmü ediyoruz diye. psikolojim bozuk, canım sıkkın, yaşamak istemiyorum falan lütfen yapmayın. Tamam insanız, taş değiliz ama kahrolmanın faydası yok. Kısa sürede yeniden toparlanıp kaldığımız yerden devam edicez hemde hep beraber !!!!!!!!!!!

Sanada hayırlı cumalar canım. Ne güzel yazmışsın öyle. Aslında yazdıklarının hepsinin farkındayız ama insan uygulamaya gelince maalesef her zaman başarılı olamıyor :KK43:( Bunun için ekstra ne yapmak gerekir bilemiyorum ama keşke her zaman insan güçlü olabilse...

kesinlikle çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum.bizimde bu dünyadaki sınavımız bu.isyan etmicez.sürekli dua edicez.emin olun dua insanı çok rahatlatıyor.bu arada herkese hayırlı cumalar.bugün yasinimi okuyup,bebek isteyen herkes için haklarında ve hakkımda hayırlı olanı istedim.allahım inşallah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlarrrr nasip etsin.

merhaba arkadaşlar.bende 29 nisanda 2.kez tüp bebek tedavisine başladım.doktorum mustafa bey.inşallah burada yazan tüm arkadaşlarım en kısa zamanda yavrularına kavuşurlar.

merhaba canım hoşgeldin aramıza :)) biraz kendinden bahseder misin bize ? kaç yaşındasın sorun neydi falan gibi tabi istersen :))

kesinlikle çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum.bizimde bu dünyadaki sınavımız bu.isyan etmicez.sürekli dua edicez.emin olun dua insanı çok rahatlatıyor.bu arada herkese hayırlı cumalar.bugün yasinimi okuyup,bebek isteyen herkes için haklarında ve hakkımda hayırlı olanı istedim.allahım inşallah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlarrrr nasip etsin.

Ne güzel canım Allah kabul etsin şimdiden inşallah.. Bu arada kaç yaşındasın, kaçıncı denemen olcak canım senin ??

Hayırlı cumalar arkadaşım çok şükür isyan yok, şükür var :))

Sanada hayırlı cumalar canım Allah razı olsun

Kızlar bişey sorcam. şimdi ben polipten ameliyat oldum polipleri aldılar yaa, acaba yeniden oluşur mu :KK43:( ne bileyim yine bişey çıkcak ve tedavi ertelencek diye korkuyorum :KK43:(((((((

merhaba canım hoşgeldin aramıza :)) biraz kendinden bahseder misin bize ? kaç yaşındasın sorun neydi falan gibi tabi istersen :))[/QUOT

çok teşekkür ederim canım.yaşım 32.daha önce 2 ay klomen kullandım,2 kez aşılama yaptırdım,1 kez tüp bebek yaptırdım olmadı.sorun eşimde spermlerin morfolojisi bozuk.(anomalili).bugün 5.günüm günde 2 kez iğnelerimi yapıyorum.yarın kontrolüm var bakalım ne olacak.dularım kuzucuk isteyen herkesle

Kızlar bişey sorcam. şimdi ben polipten ameliyat oldum polipleri aldılar yaa, acaba yeniden oluşur mu :KK43:( ne bileyim yine bişey çıkcak ve tedavi ertelencek diye korkuyorum :KK43:(((((((

Canım benim güzel düşün güzel şeyler olsun. tabiki rahimde kistik yapılar oluşabilir bu her bayanın derdi zaten ama stres en büyük düşmanımız bunu unutmayarak hareket etmen gerek içini ferah tut canım

çok teşekkür ederim canım.yaşım 32.daha önce 2 ay klomen kullandım,2 kez aşılama yaptırdım,1 kez tüp bebek yaptırdım olmadı.sorun eşimde spermlerin morfolojisi bozuk.(anomalili).bugün 5.günüm günde 2 kez iğnelerimi yapıyorum.yarın kontrolüm var bakalım ne olacak.dularım kuzucuk isteyen herkesle[/QUOTE]

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım. inşallah güzel geçer kontrolün ve bebişini ennn kısa zamanda kucağına alırsın :))

kızlar bugün kontrole gittim.9 yumoşum olmuş.haftaya cuma ,ctesi yumoşlar toplanacak.hayırlısı inşallah

kızlar bugün kontrole gittim.9 yumoşum olmuş.haftaya cuma ,ctesi yumoşlar toplanacak.hayırlısı inşallah

Canım günaydın çok sevindim, Allahın izniyle sana sıkı sıkı tutunup güzel güzel bebiş olsunlar :)) bu arada stres sıkıntı falan çok etkiliyor haberin olsun canım kendine dikkat etmen gerek gelecek bebeğini düşün sadece tamammı :))

X