Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kızlar selam, ben Fulyada Mustafa Bahçecinin hastasıyım şuanda 6 aylık hamileyim bi oğlum bi kızım olcak yani ikiz bekliyoruz ... Gebelik haberi aldığımı hala unutamam ve aklıma geldikçe ağlarım çünkü eşimle birbirimize sarılıp ağladık.. çünkü ben 38 yaşındayım ve yumurta reservi iyice azalmıştı artık hiç umudumuz yoktu 5. ve son kez deneyelim dedik yoksa kaderimize razı olcaktık Rabbim sonunda dualarımızı kabul etti. Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın sadece yaşanırmış ne kadar anlatsam inanın boşş... Dualarım sizlerle ...

ayyy ne güzel ikiz he :)) Allah bağışlasın canım inş kolay bi doğum olur. Sen şimdi isimlerinide vermişsindr şimdi :))

Canım Allahım yardımcın olsun. benimde cumartesi transferim oldu şimdi evde dinleniyorum sürekli yatıyorum eşim kızıyor :)) sende bize yaz canım habersiz bırakma

transferin hayırlı olsun canım. sizin doktorunuz kimdi acaba?

kızlar bugün transferimin 11. günü kanda pozitifi çok güzel bi değerle gördüm
doktorum ümit göktolga tekrar teşekkür ediyorum kendisine
süper bi doktor süper bi ekip
çok doğru bi yerdeyiz kızlar :)

Son düzenleme:

Canım benim çooookk sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallh güzel arkadaşım :)) BEnim doktorumda Ümit Bey, harika bi insan ve başarılı bi doktor Allah ondan razı olsun onun sayesinde göbüşümüz doldu ne güzel :))

Neee bi hamiş dahamı :))) Gözünaydın, mutluluğun daim olsun arkadaşım ne güzel bi haber...

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada profilindeki kedi senin kedi falanmı evde çekilmiş bi fotograf gibi duruyo çok orjinal duruyo :)) hehehe çok tatlıymış

merhaba kızlar tüm olumsuzlara rağmen cumatesi opum oldu yarın tarnsferim olucak inşallah sıkısıkı tutunacak bebişim bana lütfen dualarını esirgemeyin

Harika bi doktor, harika bi ekip.. Allah onlardan razı olsun. 5. denemede mucizem gerçekleşti ve bi kızım olcak. Bahçeciye ne kadar dua etsem az... Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın....

hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma adile nasip bi filmde yapıyo ya kucağına alıyo bebeği darısı başıma diye bende aynen öyle yapıcam

çok tatlıdır benim kızım inşallah göbüşteki de kızdır heryer kız dolar :)

merhaba kızlar tüm olumsuzlara rağmen cumatesi opum oldu yarın tarnsferim olucak inşallah sıkısıkı tutunacak bebişim bana lütfen dualarını esirgemeyin

allahım yardımcın olsun.sonu güzel olsun.cünyırınız size sağlıkla gelsin inşallah.......dualarım bebek isteyen herkesle

Harika bi doktor, harika bi ekip.. Allah onlardan razı olsun. 5. denemede mucizem gerçekleşti ve bi kızım olcak. Bahçeciye ne kadar dua etsem az... Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın....

amin canım.şimdi sen bizler için dua ediyosun tamam mı?

sizin adınıza çok sevindim,allahım tamamına erdirsin inşallah,darısı başımıza,hayırlı olsun

Canım Allahım yardımcın olsun. benimde cumartesi transferim oldu şimdi evde dinleniyorum sürekli yatıyorum eşim kızıyor :)) sende bize yaz canım habersiz bırakma

amin allahım cümlemizin yardımcısı olsun inşallah.hakkınızda hayırlısı olsun.hem sağlıklı hem hayırlı bir evladınız olsun inşallah,benimde cuma toplanıyo yumoşlar aksilik olmazsa.haber veririm

çok tatlıdır benim kızım inşallah göbüşteki de kızdır heryer kız dolar :)

aynen çok tatlı görünüyor ama bana kızma ben kedileri sevmiyorum aksine korkuyorum ( küçükken üstüme atlamıştı korkudan 2 gün konuşmamışım annem anlatır :)) psikolojik olarak sokakta gördüğüm kediler hep üstüme atlayacak sanıyorum komik dimi ama gerçek :))

Canım Rabbim yardımcın olsun bebişlerini al ve gel tatlım...

merhaba canım. benimde çarşamba günü Mustafa Bahçeciyle görüşmem var çok heyecanla bekliyorum.. bende umarım senin gibi güzel sonuçlarımı burdan yazarım.. sizlerin yazılarını okudukça daha mutlu oluyorum doğru adresteyim diye :))

tedavin hayırlı olsun arkadaşım inş cuma günü bi sürü yumoşların toplanır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…