Herkese merhabalar. Mayıs ayında Mustafa Bahçeci ile tedaviye başlıyoruz Allah izin verirse. Umarım herşey yolunda gider ve artık bende anne olurum ....
Herkese merhabalar. Mayıs ayında Mustafa Bahçeci ile tedaviye başlıyoruz Allah izin verirse. Umarım herşey yolunda gider ve artık bende anne olurum ....
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah güzel haberlerini alırız. Mustafa Bahçeci çok başarılı bi doktor onun sihirli elleri sanada şifa olur inşallah... Kaç yaşındasın canım kaçıncı deneme olcak?
selam canım. Tedavin hayırlı olsun. kaçıncı denemen olcak peki ?
Sağolun kızlar hoşbuldum.. Ben 40 yaşındayım ve 5. deneme olcak inşallah bu son olur lütfen dualarınızda banada yer verin( Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş çokkk...
Merhaba haarca, Rabbim yardımcın olsun umarım bu son olur ve bebeğine bi an önce kavuşursun doktorun kimdi canım senin?? bide tedaviye ne zaman başlıyosun bende Allah izin verirse bu ayki adetimle başlıyorum.
Sağolun kızlar hoşbuldum.. Ben 40 yaşındayım ve 5. deneme olcak inşallah bu son olur lütfen dualarınızda banada yer verin( Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş çokkk...
Rabbim yardımcın olsun tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız ınsallah buradaki tüm isteyenlere nasip etsin ben dahil
Bu arada problem neydi
Buzzz gibi bi İstanbuldan herkese günaydın kızlaaaarrrr.... :))
Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))
Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))
Darısı başına canım sende durumlar nedir peki ?
çok sağol canım. benim doktorum Mustafa Bahçeci çok memnunum ve her seferinde dile getiriyorum bunu... Ben 3 aylık hamileyim şu anda herşey yolunda önümüzdeki ay bebeğin cinsiyetini öğrencez hayırlısı neyse o olsun diyoruz eşimle :))
hayırlı olsun arkadaşım darısı başıma inşallah... sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var ....
çok sağol canım. benim doktorum Mustafa Bahçeci çok memnunum ve her seferinde dile getiriyorum bunu... Ben 3 aylık hamileyim şu anda herşey yolunda önümüzdeki ay bebeğin cinsiyetini öğrencez hayırlısı neyse o olsun diyoruz eşimle :))
Allah razı olsun canım. Bende yumurta rezerv azlığı var ee bide malum 40 yaşındayım. histereskopi falanda yapıldı rahimde yapışıklık var diye sonra denedik gene olmadı. Olmuyor işte Rabbim nasip etmiyo işte
güvenç bey genelde hep 3.gün transferi yapıyo kıme sorduysam hep 3.gün dedi ve inan tutuyoda inşallah benım dondurulmuşlarımda 3.gun benımde tutar ilk denemede:)