Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Herkese merhabalar. Mayıs ayında Mustafa Bahçeci ile tedaviye başlıyoruz Allah izin verirse. Umarım herşey yolunda gider ve artık bende anne olurum ....

Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah güzel haberlerini alırız. Mustafa Bahçeci çok başarılı bi doktor onun sihirli elleri sanada şifa olur inşallah... Kaç yaşındasın canım kaçıncı deneme olcak?

selam canım. Tedavin hayırlı olsun. kaçıncı denemen olcak peki ?

Sağolun kızlar hoşbuldum.. Ben 40 yaşındayım ve 5. deneme olcak inşallah bu son olur lütfen dualarınızda banada yer verin ( Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş çokkk...

Sağolun kızlar hoşbuldum.. Ben 40 yaşındayım ve 5. deneme olcak inşallah bu son olur lütfen dualarınızda banada yer verin ( Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş çokkk...

Amin canım amin. Dualarım herkesle... bizi sadece bizler anlarız buna emin ol ve sakın sende umudunu yitirme bu son denemen olcak Allahın izniyle...

Merhaba haarca, Rabbim yardımcın olsun umarım bu son olur ve bebeğine bi an önce kavuşursun doktorun kimdi canım senin?? bide tedaviye ne zaman başlıyosun bende Allah izin verirse bu ayki adetimle başlıyorum.

Merhaba karapek iyi dileklerin içinde çok sağol benim Dr Mustafa bahçeci Rabbim seninde yardımcın olsun

Rabbim yardımcın olsun tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız ınsallah buradaki tüm isteyenlere nasip etsin ben dahil
Bu arada problem neydi

Rabbim yardımcın olsun tez zamanda hayırlı haberleri alırsınız ınsallah buradaki tüm isteyenlere nasip etsin ben dahil
Bu arada problem neydi

Allah razı olsun canım. Bende yumurta rezerv azlığı var ee bide malum 40 yaşındayım. histereskopi falanda yapıldı rahimde yapışıklık var diye sonra denedik gene olmadı. Olmuyor işte Rabbim nasip etmiyo işte

Amin kızlar amin.. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Allah Mustafa Bahçeciden ve tüm ekipten razı olsun...

Darısı başına canım sende durumlar nedir peki ?

çok sağol canım. benim doktorum Mustafa Bahçeci çok memnunum ve her seferinde dile getiriyorum bunu... Ben 3 aylık hamileyim şu anda herşey yolunda önümüzdeki ay bebeğin cinsiyetini öğrencez hayırlısı neyse o olsun diyoruz eşimle :))

hayırlı olsun arkadaşım darısı başıma inşallah... sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var ....

hayırlı olsun arkadaşım darısı başıma inşallah... sağlıklı olsunda cinsiyetin ne önemi var ....

aynen canım katılıyorum. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda önemi yok kız olmuş erkek olmuş.. valla sabırla günlerin geçmesini bekliyorum...

Gözünüz Aydın hayırlısıyla kucanıza da almayı nasip etsin.benimde Dr Mustafa bahçeci sizin problem neydi kaçıncı denemede hayırlı haberi aldınız.

İnşallah olacak momayın moralinizi
Beni bahçeci kliniğinegetiren neden ise bir tanıdıdığımızın mucizesi bir şekilde bebek sahibi olması 48 yaşında ve eşi otistik bir çift Mustafa bey sayesinde şuan Allah bağışlansın lahana bebek gibi bir kızları var. Umarım biraz olsa moral olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…