Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar tüm hamileleri tebrik ediyorum :)) Allahın izniyle bu ayki adetimle bende başlıyorum tedaviye bahçecide. İnşallah hamileler listesine adımı yazdırırım bende :))))

Kızlar bikaç gündür yoktum baya baya hamişler gelmiş ne güzel yaaa :)) ee ne var ne yok Yildirimm görüşmen nasıl geçti neler oldu hiç yazmamışsın (

selam canım seni beni mi merak ettin ayy çok sağol :)) canım geçen haftaydı işte Bahçeciden Ümit beyle görüştük. olumlu ve umutlu geçti bizim için. eşimin de içine sindi :)) bazı testlerimizi yeniliycez çünkü 6 ayı geçti testlerimizin yeniden yapılcak ve muayne olcak bakalım rahimde problem varmı diye sonrasında tedavinin zamanı belli olcak Allahın izniyle... yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ((

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli?? Ben hala adet olmayı bekliyorum bazen gecikir benimki ve sanırım yine gecikeceği tuttu pöfff... Bende artık hamileler arasına katılmak istiyorum ( yazmasamda sizleri takip ediyorum hepinizi öpüyorum çok çok....

Ayrıca tüm hamişler tebrikler bekleyin bende geliyorummm yakında çook yakında :))))

Merhaba Haarca, çok teşekkür ederim canım. Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallh.. Seni ilk kez görüyorum topikte tabii yanılmıyosam sen ne durumdasın canım tedaviye başladın mı??

Evet yeniyim burda ben 2senedir.anne olmaya çalışıyorum fakat malesef hep negatif sonuçlandı şimdimustafa by hastasıyım toplamda 3 kere denedim Mustafa by ilk denememizi gerçekleştirdik oda negatif oldu malesef

Evet yeniyim burda ben 2senedir.anne olmaya çalışıyorum fakat malesef hep negatif sonuçlandı şimdimustafa by hastasıyım toplamda 3 kere denedim Mustafa by ilk denememizi gerçekleştirdik oda negatif oldu malesef

Günaydın canım. negatif sonuçların için üzgünüm ( peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun? bide kaç yaşındaydın canım sen?

Nasılsınız bayanlar, ne var ne yok?? Haftaya eşim mikrotese ameliyatı olcak inşallah. Lütfen dua edin bize ( eşim çok kafaya takar oldu ilk önce bu kadar değildi ne gerekiyosa yaparız diyodu şimdi ne oldu bilmiyorum suratı düşük ( belkide gün yaklaştıkça bi korku sardı onu bilemiyorum. şimdide onu kafama taktım onu üzgün görmek beni yıkıyor o benim herşeyimmm....

Canımm benim, seni çok iyi anlıyorum. insan eşini üzgün görünce dayanamıyor, hayattaki en değerli varlıklarımız eşlerimiz.. Ancak erkekler bu konularda çok hassas anlatamazlar, konuşamazlar, paylaşamazlar... Sen destek olcaksın ve mümkünse bu konuyu açmamaya çalış nasıl olsa tedavi sürecinizi biliyosunuz bide yüzyüze konuşmak dahada üzebilir... Allahım yardımcımız olsun hepimiz. Destek ol, sakin ol ve bol dua et arkadaşım..

Kızlar tüm hamileleri tebrik ediyorum :)) Allahın izniyle bu ayki adetimle bende başlıyorum tedaviye bahçecide. İnşallah hamileler listesine adımı yazdırırım bende :))))

Hoşgeldin canım nisan yolcusu olcaksın yani :)) inşallah güzel haberler verirsin yolun açık olsun neslicim :))))

sağol canım haklısınız bana düşen susmak ve alttan almak destek olmak. gerçekten zor bi süreç inan kişiliğimiz falan değişti ben bu kdaar duygusal değildim mesela ama son bikaç aydır banada bişeyler oldu artık (

Günaydın canım. negatif sonuçların için üzgünüm ( peki şimdi ne yapmayı planlıyorsun? bide kaç yaşındaydın canım sen?

34 yaşındayım doktorumuz genetik test ve tekrar rahîm fılmi istedi Çarşamba tekrardan gidilmez.sizin sıkıntı neydi daha öncesinden kaçıncı denemede minik melek oldu..

34 yaşındayım doktorumuz genetik test ve tekrar rahîm fılmi istedi Çarşamba tekrardan gidilmez.sizin sıkıntı neydi daha öncesinden kaçıncı denemede minik melek oldu..

bende 35 yaşındayım canım 2. denemede hamile kaldım. Polikistikover var canım bende. Genç kızlığımdan bu yana düzenli adet olduğumu bilmem ha bire kilo alırım veremem. bide sigara kullanıyodum maalesef ama bıraktım artık baktım yumurtalar tembel olmuyo çok ilaçlar kullandım doğum kontrol hapları falan ama çok şükür sonunda oldu. Darısı isteyen herkesin başına canım inşallahh..

Merhaba Haarca umarım sonuçların temiz çıkar ve bu seferki denemende anne olursun canım. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

Kızlar test günüme 1 hafta kaldı.. önce adet olmayı bekle, sonra opuyu bekle, sonra transfer şimdi de test günü bekle bu ne yahuu hayatımız şafak sayarak geçiyor heee :))))

şaka bi yanada çok stresliyim haftaya sonuç ya negatif olursa Allahım yardım et (

canım sabırlı olmaktan başka çare yok.hele sorun erkeklerden kaynaklanıyorsa kendilerini daha kötü hissediyorlar.ama şunu unutma onlar bir sefer sıkıntı yaşıyorlar.defalarca vajinal muayene .kan verme,iğneler ,jeller kadınların hiç bitmiyor.sıksın azıcık dişini..sonuçta ikiniz için bir yavru sahibi olmak için uğraşıyorsunuz.Allah yardımcınız olsun....

daha dur bide 9 ay sayıcaksın:)))

Polikistikover problemi bende'de var.ilaçlar yüzünden de daha'da çoğaldı.çok şükür hiç adetdüzensizliği yaşamadım.ama sıkıntı ne diye soracak olursan nedensiz infertilite kısmetse Bahçeçide 2.denemem olacak toplam da 4.tüp bebek olacak

Merhaba haarca, Rabbim yardımcın olsun umarım bu son olur ve bebeğine bi an önce kavuşursun doktorun kimdi canım senin?? bide tedaviye ne zaman başlıyosun bende Allah izin verirse bu ayki adetimle başlıyorum.

Herkese merhabalar. Mayıs ayında Mustafa Bahçeci ile tedaviye başlıyoruz Allah izin verirse. Umarım herşey yolunda gider ve artık bende anne olurum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…